anarmostos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Εχω ένα Modem Tornado V92 PCI το οποίο ποτέ δεν έχει πιάσει πάνω από 33000 ταχύτητα ενώ της αδερφής μου ένα external us robotics πιάνει Minimum 42000. Υπάρχει καμία ρύθμιση να κάνω; Αν είναι να το πετάξω ποιο φτηνό εσωτερικό και γρήγορο modem να αγοράσω; Ευχαριστώ πολύ!!
dpolal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 H γραμμή σου είναι εντάξη;;;;; Πολλές φορές το πρόβλημα προέρχεται από τα καλώδια και την εγκατάσταση του τηλ. δικτύου. Δοκίμασε να πάρεις το μόντεμ της αδελφής σου και να δοκιμάσεις στον υπολογιστή σου χωρίς να πειράξεις τα καλώδια. Αν η ταχύτητα είναι ίδια τότε μάλλον φταίνε αυτά που ανέφερα ήδη. Αν τώρα η ταχύτητα είναι καλύτερη δοκίμασε να βρείς ποιό νέους drivers (αν υπάρχουν) και δες τι θ γίνει.
DeCoN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Dokimase na dwseis san AT command to at+ms=v90,0 gia na kaneis disable to V.92, 9/10 me Tornado aftos einai o logos gia tis aarges syndeseis, paei gia V.92, kai epeidh den ta katafernei paei katef8eian se V.34+ (33.600) Se 98 pas My computer->dial-up networking Deksi klik sto eikonidio ths syndeshs, ekei pou leei connect using kai exei to modem apo katw exei ena preferences(?), klik ekei, pas sto tab "connection" kai meta sto koumpaki advanced, opou symplhroneis sto pedio pou leei extra settings afto pou sou edwsa. Se 2000/XP-> Ctrl panel->Phone and modem options-> pas sto tab "modems" Dialegeis to modem sou kai properties, ekei pas sto tab advanced kai bazeis to string sto pedio extra commands(?)
cronos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Παίδες μη κουράζεστε άδικα. Τα tornado είναι μακράν τα χειρότερα modems που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Τυχαίνει να έχω και εγώ ένα τέτοιο modem και όσο το χρησιμοποιούσα δεν ξεπέρασα ποτέ τα 36000 bps αλλά και η σύνδεση δεν ήταν σταθερή με απότέλεσμα να πέφτει σε τακτά χρονικά διαστήματα. Μέχρι που έβαλα ένα εσωτερικό US RObotics και όλα είναι φυσιολογικά.
DeCoN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Exw dei oso douleva se ISP afto akribws to prob gyrw stis 10 fores, 9/10 meta epaize sta ~50.000.... Thn allh htan prob. grammhs
anarmostos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Φίλε DeCoN καταρχήν ευχαριστώ έκανα copy paste την εντολή AT command to at+ms=v90,0 και μετά μου έβγαζε "Could not detect modem. It may be in use, turned off, or not installed properly" και δεν μου έκανε καν dial. Έχω λειτουργικό XP Ευχαριστώ και πάλι
Spyrus Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Eγώ με το Tornado έμπαινα στα 46.6-50.6. Με Ιnitialization Strings at+ms=v90. Αυτό σε διάφορες συνδέσεις αλλά καλύτερα από όλες είναι η Τeleste με minimum 49.2!
BalDwin Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Κι εγώ με το tornado δεν έχω σχεδόν κανένα παράπονο.Shit happens...
anarmostos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 To ακριβές κείμενο που κάνω COPY PASTE ποιο είναι;
Lupus Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 kai egw me tornado mpainw sinithws sta 46667. Panw stin grammi tou tilefwnou pou fthanei sto modem mipws mpainei kai kana tilefwno sta endiamesa? (px i grammi na fthanei se priza me 2 thilika.Ena gia phone kai ena gia modem). To tilefwno katalamvanei 9kbps tou synolikou bandwidth. Ean kaneis tin prosthesi 9+33=42 kbps pou pianei i aderfi sou. Gia koitakse mipws einai kati tetoio.To eixa pathei kai egw kai ean den eixa psiliastei tin doulia akoma tha anathematiza to modemaki mou.
anarmostos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Φίλε Lupus καλή η ιδέα σου.... Λοιπόν έβγαλα τα πάντα από όλες τις μπρίζες τηλεφώνου του σπιτιού και άφησα μόνο το Modem, και πάλι με 32 μπαίνει Το ακριβές κειμενάκι που γράφω στα Extra Commands ποιο είναι; Γιατί μάλλον εκεί κάτι παίζει......
anarmostos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Δυστυχώς και μετά από όλα αυτά μπαίνει στα 32000. Μάλλον είμαι εγώ γκαντέμης Καμία άλλη ρύθμιση δεν υπάρχει ε? Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια
anarmostos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Φίλε Σπύρο ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.... Πώς μετράμε όμως την ταχύτητα της com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.