Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω τo συγκεκριμένο κινητό βέβαια το έχω 2 μέρες αλλα θα πω πως για τα 120 ευρώ που έδωσα μαζί με έξτρα μπαταρία και bluetooth είναι σούπερ.Το κινητό είναι πολύ λεπτό πολύ γρήγορο,καθαρή οθόνη έρχεται μαζί με προστατευτικό και θήκη.στο Antutu μου βγάζει 18359.Το μεγάλο πρόβλημα είναι η μπαταρία και δεν ξέρω αν μπορώ να βρώ κάποια άλλη μάρκα που να κάνει.Το gps ακόμη δεν το έχω χρειαστεί το wifi πολύ καλό και μέχρι στιγμής άκρως ευχαρισημένος.Βέβαια θα επανέλθω με περισσότερα αφού περάσουν μερικές μέρες ακόμη.Τοπήρα απο το everbuying.com έκανε γύρω στις 20 μέρες μαζι με σαββατοκύριακα.

Δημοσ.

Λοιπόν έχω τo συγκεκριμένο κινητό βέβαια το έχω 2 μέρες αλλα θα πω πως για τα 120 ευρώ που έδωσα μαζί με έξτρα μπαταρία και bluetooth είναι σούπερ.Το κινητό είναι πολύ λεπτό πολύ γρήγορο,καθαρή οθόνη έρχεται μαζί με προστατευτικό και θήκη.στο Antutu μου βγάζει 18359.Το μεγάλο πρόβλημα είναι η μπαταρία και δεν ξέρω αν μπορώ να βρώ κάποια άλλη μάρκα που να κάνει.Το gps ακόμη δεν το έχω χρειαστεί το wifi πολύ καλό και μέχρι στιγμής άκρως ευχαρισημένος.Βέβαια θα επανέλθω με περισσότερα αφού περάσουν μερικές μέρες ακόμη.Τοπήρα απο το everbuying.com έκανε γύρω στις 20 μέρες μαζι με σαββατοκύριακα.

Κοίτα, με 2000mah μπαταρία, σίγουρα θα χρειάζεσαι συχνές επαναφορτίσεις. Γι' αυτό καλή ιδέα είναι να αγοράσεις μία δεύτερη, ώστε αν ταξιδεύεις, θα μπορείς να τις αλλάζεις. Επίσης, ο παρακάτω μπούσουλας (από το site του uniflamix, android-phone.gr) είναι χρήσιμος για περισσότερη αυτονομία. Σ' εμένα τουλάχιστον (iNew V3 - μπαταρία 1830mah), έχει δουλέψει:

1. Απενεργοποιείστε όλες τις ειδοποιήσεις. 
2. Να έχετε Location Access και GPS στο Off.
3. Μην χρησιμοποιείτε Facebook App ή Gmail App. Σας τρώνε συνεχώς μνήμη και ενέργεια. 
4. Μην έχετε φορτωμένη την επιφάνεια εργασίας με ένα σωρό εφαρμογές. Μόνο τις πολύ απαραίτητες.
5. Μην έχετε εγκατεστημένο Weather App, ειδικά το widget. 
6. Εγκαταστείστε τώρα την εφαρμογή DU Battery Saver από το Google Play. Είναι δωρεάν και θα δείτε πραγματική διαφορά. 
Δημοσ.

Παιδια συγνωμη που γινομαι ξανα κουραστικος, πειτε μου ξανα ποια θεωρειτε τα καλυτερα κινητα με 2GB RAM και με οθονη απο 5'' ιντσων μεχρι 5,5' ιντσων μεχρι 150-160 ευρω με μια σειρα κι αν σας ειναι και ευκολο και απο ποιο site.

Εχω δει τοσα πολλα κινητα που τα εχασα (ειδικα με τα lenovo) και σε διαφορα sites που χαθηκα και δεν ξερω και ποιο να διαλεξω και απο ποιο site, υπαρχουν τοσα πολλα...

Δημοσ.

Cubot S308 απο μένα μιας και το έχω

Κοίτα, με 2000mah μπαταρία, σίγουρα θα χρειάζεσαι συχνές επαναφορτίσεις. Γι' αυτό καλή ιδέα είναι να αγοράσεις μία δεύτερη, ώστε αν ταξιδεύεις, θα μπορείς να τις αλλάζεις. Επίσης, ο παρακάτω μπούσουλας (από το site του uniflamix, android-phone.gr) είναι χρήσιμος για περισσότερη αυτονομία. Σ' εμένα τουλάχιστον (iNew V3 - μπαταρία 1830mah), έχει δουλέψει:

1. Απενεργοποιείστε όλες τις ειδοποιήσεις. 
2. Να έχετε Location Access και GPS στο Off.
3. Μην χρησιμοποιείτε Facebook App ή Gmail App. Σας τρώνε συνεχώς μνήμη και ενέργεια. 
4. Μην έχετε φορτωμένη την επιφάνεια εργασίας με ένα σωρό εφαρμογές. Μόνο τις πολύ απαραίτητες.
5. Μην έχετε εγκατεστημένο Weather App, ειδικά το widget. 
6. Εγκαταστείστε τώρα την εφαρμογή DU Battery Saver από το Google Play. Είναι δωρεάν και θα δείτε πραγματική διαφορά. 

Αυτά ακριβώς έχω κάνει και εγώ εκτος της εφαρμογής που θα την βάλω αργότερα

Δημοσ.

Παιδια συγνωμη που γινομαι ξανα κουραστικος, πειτε μου ξανα ποια θεωρειτε τα καλυτερα κινητα με 2GB RAM και με οθονη απο 5'' ιντσων μεχρι 5,5' ιντσων μεχρι 150-160 ευρω με μια σειρα κι αν σας ειναι και ευκολο και απο ποιο site.

Εχω δει τοσα πολλα κινητα που τα εχασα (ειδικα με τα lenovo) και σε διαφορα sites που χαθηκα και δεν ξερω και ποιο να διαλεξω και απο ποιο site, υπαρχουν τοσα πολλα...

Όποιο και να πάρεις από τα τρία που έχεις καταλήξει πιο πάνω θα είσαι μια χαρά για τα επόμενα 2+ χρόνια. Μην το πολύ ψάχνεις αρχηγέ ένα τηλέφωνο είναι που σίγουρα κάποια στιγμή θα πάρεις άλλο δεν διαλέγεις γυναίκα που θα την έχεις στο κεφάλι σου πολλά χρόνια :-) ;-)

• Like 1
Δημοσ.

Ειδα οτι ερχεται απο τον Νοέμβρη μια κινέζικη εταιρία στην Ελλάδα...θα την εχουν καποια επώνυμα μαγαζιά. Το ονομα ειναι DOOGEE κ απο οτι λενε εχει ανεβεί πολυ σαν εταιρία. Ειδα καποια μοντέλα της οπως το νεο DOOGEE DG900. Ποια ειναι η γνωμη σας; Θα δουλέψει στην Ελλάδα μια κινέζικη εταιρία κ θα μείνουν οι τιμες στα ιδια επίπεδα με της Κίνας ή θα τις ανεβάσουν κατα πολυ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Υπόψιν για αγορά από κινέζικα μαγαζιά, παίζουν κουπονάκι στο διαδίκτυο. Πχ εγώ όταν αγοράζω από reportspam, πάω εδώ και με τα κουπονάκια που βρίσκω, ρίχνω κι άλλο την τιμή. Αυτό ισχύει για όλα τα μαγαζιά ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...