-TRANE- Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας παιδια. Μια ερωτηση. Επειδη θα παρω μια soundblaster Z η οποια εχει θυρα PCI ,αλλα αυτη τη στιγμη καλυπτεται η θυρα απο τη gpu μου θα υπαρχει θεμα αν βαλω τη gpu μου στην μαυρη θυρα και μετα κανονικα τη καρτα ηχου στην pci θυρα?
Ailuros Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μπράβο σαφέστατος και περιγραφικός τίτλος δεν μπορώ να πω. Τι κάνς; Βακάνς! Το άλλαξα γιατί το "θα εχω θεμα εαν" ήταν λίγο αόριστο. 1
Kazama88 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Λοιπόν η soundblaster Z είναι PCIe H PCI είναι η προτελευταία η λευκή. Εσύ θα την βάλεις στην τελευταία την σκατουλή, δεν πειράζει που είναι πιο μεγάλη άσε την να έχει χώρο! Αλλιώς αν θες σόνι και ντε να την βάλεις στην μικρή θα μεταφέρεις την GPU στην 3η PCIe, OXI στην μαυρη αλλά σε αυτήν που έχει ίδιο χρώμα με την 1η ( η 3η). Ο λόγος είναι ότι η μαυρη είναι αργή και δεν θα τσουλάει η GPU ενώ οι δύο που έχουν το ίδιο χρώμα (1η και 3η) είναι οι γρήγορες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα