Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για καινουριο Laptop τοση ωρα δεν δικαιλογειται. ειδικα με αυτα τα χαρακτηριστικά. εμένα που το εχω ενα χρονο αν κανει πανω απο μισο λεπτο ανησυχω.

Δημοσ.

Πήρα Lenovo y510p (i7, gt755, 1tb hdd) και σερνόταν (φόρτωση windows & programms). Από τότε που του έβαλα SSD το μηχάνημα πάει αεροπορία. 

Τέτοια εργαλεία χαραμίζονται με μηχανικούς δίσκους

Εκτός αν έχει κάποιο πρόβλημα ο δίσκος σου οπότε τσέκαρέ τον καλού κακού με κάποιο διαγνωστικό

Δημοσ.

Πήρα Lenovo y510p (i7, gt755, 1tb hdd) και σερνόταν (φόρτωση windows & programms). Από τότε που του έβαλα SSD το μηχάνημα πάει αεροπορία. 

Τέτοια εργαλεία χαραμίζονται με μηχανικούς δίσκους

Εκτός αν έχει κάποιο πρόβλημα ο δίσκος σου οπότε τσέκαρέ τον καλού κακού με κάποιο διαγνωστικό

εχεις καποιο προγραμμα ναπροτεινεις? Πως το τσεκαρω?

Δημοσ.

λοιπον με την ξαναεγκατασταση των windows τα πραγματα καλυτερευσαν αλλα το πιο γρηγορο ηταν στα 2 λεπτα να δουλευει σωστα. οποτε θα το παω οπως ειναι πισω γιατι δεν δινεις 700 ευρω για να περιμενεις μια ωρα. και πολυ με φοβιζει το ενδεχομενο και το επομενο να ειναι ετσι.

Δημοσ.

λοιπον με την ξαναεγκατασταση των windows τα πραγματα καλυτερευσαν αλλα το πιο γρηγορο ηταν στα 2 λεπτα να δουλευει σωστα. οποτε θα το παω οπως ειναι πισω γιατι δεν δινεις 700 ευρω για να περιμενεις μια ωρα. και πολυ με φοβιζει το ενδεχομενο και το επομενο να ειναι ετσι.

Το ιδιο παντως λαπτοπ με hybrid 1TB + 8GB SSD (cache) παει σφαιρα. Περιεργο να εχει τοση διαφορα ομως... 

Δημοσ.

Ούτε το sentinel να τσεκάρει έβαλε, ούτε να πει τι σκληρό έχει, και επίσης το αργό και κωλαει είναι τελείως υποκειμενικό!

Δημοσ.

Το εβαλα το sentinel απλα δεν το ανεφερα διοτι δε βρηκε κατι. Και οσον αφορα το σκληρο εχω ποσταρει παραπανω το λινκ απτο μαγαζι που το αγορασα με ολα τα χαρακτηριστικα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Οταν ανοιγω το rask manager ενω ο επαξεργαστης και ram τρεχουν στο 1-8% ο δισκος γιαυτα τα 2-5 λεπτα ειναι μονιμως στο 100%

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Θα επιμείνω σε αυτό που σου είπα πιο πάνω. Δεν ξέρω αν είναι μόνο τα lenovo (δεν στέκει εξάλλου) αλλά τέτοια μηχανήματα σέρνονται με μηχανικούς δίσκους. Ακόμη και το toshiba i5 που είχα ήθελε το δίλεπτο μέχρι να φορτώσουν όλα.

Βάλε SSD να σωθείς, είναι η μόνη αναβάθμιση που φαίνεται με το που ανοίγεις το pc, ειδικά στα λαπτοπ που τα πουλάνε ακόμα με αυτούς τους άθλιους 5400rpm δίσκους. Αυτόν που φοράει κάνε τον εξωτερικό ή βάλε τον σαν δεύτερο.

Δημοσ.

Θα επιμείνω σε αυτό που σου είπα πιο πάνω. Δεν ξέρω αν είναι μόνο τα lenovo (δεν στέκει εξάλλου) αλλά τέτοια μηχανήματα σέρνονται με μηχανικούς δίσκους. Ακόμη και το toshiba i5 που είχα ήθελε το δίλεπτο μέχρι να φορτώσουν όλα.

Έχεις άδικο.

Αν είναι σωστά σεταρισμένο, ένα laptop με μηχανικό σκληρό δίσκο και i7 επεξεργαστή (Lenovo Z500), μετρημένο με το Boot Timer θέλει 20 - 30 δευτερόλεπτα για να κάνει boot.

Με SSD ο χρόνος μπορεί να κατέβει κάτω από 10 δευτερόλεπτα, αλλά 20 δευτερόλεπτα είναι επίσης αρκετά γρήγορα.

Του πρότεινα να μετρήσει και τον δικό του χρόνο με το Boot Timer, αλλά δεν το έκανε.

Άρα το αργό που λέει είναι καθαρά υποκειμενικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...