yohaan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Αγορασα χθες το Lenovo g510 με ι7 σα μια εξαιρετικη επιλογη. Ελα μου ντε που για να μπει στα win8 κανει κανα 3-4-5λεπτο για να λειτουργησει ομαλα και απο εκει και περα ολο και καποιο μικροκρασαριμα εχει. Επισης το εχω αφησει εδω κ μιση ωρα να κανει windows update και ειναι στο 0% (το ιντερνετ μου δουλευει μια χαρα). Να τους το παω πισω να το πεταξω ή εχετε καμια αλλη ιδεα τι μπορει να φταει; Sent from my iPhone using Insomnia 1
Euclides Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δεν νομίζω ότι πρέπει για το πρόβλημά σου να φταίει το hardware. O χρόνος που κάνει για να φορτώσει Windows έχει να κάνει με το τι προγράμματα ξεκινάνε αυτόματα. Αν έχεις π.χ. σαν antivirus το AVG, μόνο αυτό επιβαρύνει το Boot time γύρω στο ένα λεπτό. Αναφορικά με το 0% μην δίνεις και τόση σημασία. Ο μετρητής είναι μούφα. Για το πρώτο update χρειάζεσαι παραπάνω από μισή ώρα. Πάντως ένα σωστά σεταρισμένο σύστημα με i7 χρειάζεται γύρω στα 25 με 30 δευτερόλεπτα boot time. 1
idefixius Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Αγόρασες την έκδοση με τα windows ή τα πέρασες εσύ? Γιατί εάν τα αγόρασες με προεγκατεστημένο λειτουργικό να ξέρεις ότι αυτό γίνεται συνήθως απ' ευθείας σαν ISO και όχι καθαρή εγκατάσταση, με τα όποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν. Οπότε μια καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού τα λύνει.
yohaan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Ξεκινανε τα : onedrive Elan pointing device Intel rapid storage technology Energy manager Bluetooth devices Kai avira free antivirus Ε δε νομιζω να ειναι και τοσο βαρια αυτα Οσον αφορα το update ειναι πανω απο μιση ωρα στο 0% το αφηνω μπας και εχει ξεχαστει ο μετρητης ή οχι; Τι παει να πει καθαρη εγκατασταση και πως την κανω; Sent from my iPhone using Insomnia 1
Euclides Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Όχι. Δεν είναι φορτωμένο. Περίμενε μέχρι να τελειώσει το update, και τα λέμε μετά.
idefixius Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) ...................... Τι παει να πει καθαρη εγκατασταση και πως την κανω; Format και εγκατάσταση των windows από την αρχή, μετά περνάς τους drivers, τα προγράμματα κτλ. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2014 από idefixius
yohaan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Οκ το update ξεκολλησε. Περιμενω να τελειωσει και αν δεν δω φως θα κανω φορματ. Πως ομως κανω στο λαπτοπ χωρις cd? δεν ειχα ποτε ξανα λαπτοπ... Sent from my iPhone using Insomnia
idefixius Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Και γω δεν είχα ξανακάνει εγκατάσταση windows μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, δεν είναι δα όμως και πυρηνική φυσική. Χρησιμοποίησα τον παρακάτω οδηγό, μόνο που αντί για τα 7 έβαλα τα 8.1 http://www.pcsteps.gr/162-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-windows-7/
Euclides Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Οκ το update ξεκολλησε. Περιμενω να τελειωσει και αν δεν δω φως θα κανω φορματ. Πως ομως κανω στο λαπτοπ χωρις cd? δεν ειχα ποτε ξανα λαπτοπ... Sent from my iPhone using Insomnia Γιατί να κάνεις format? Άσε να τελειώσει το update και μετά χρονομέτρησε το Boot time με το Boot Timer (τρέχει σε Administrative Mode). Μετά τα ξαναλέμε. Προσοχή: τα updates δεν τελειώνουν με την μία. Θα χρειαστεί να ξανατρέξεις το windows update.
idefixius Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Το format θα το κάνει σε περίπτωση που συνεχιστούν τα προβλήματα. Άμα όλα πάνε καλά δεν έχει κανένα λόγο να το κάνει.
Euclides Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Λυσσαξες με το Format από την αρχή. Εσύ αυτό κάνεις με το παραμικρό πρόβλημα? 1
thelos257 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Αγορασα χθες το Lenovo g510 με ι7 σα μια εξαιρετικη επιλογη. Ελα μου ντε που για να μπει στα win8 κανει κανα 3-4-5λεπτο για να λειτουργησει ομαλα και απο εκει και περα ολο και καποιο μικροκρασαριμα εχει. Επισης το εχω αφησει εδω κ μιση ωρα να κανει windows update και ειναι στο 0% (το ιντερνετ μου δουλευει μια χαρα). Να τους το παω πισω να το πεταξω ή εχετε καμια αλλη ιδεα τι μπορει να φταει; Sent from my iPhone using Insomnia Αυτο φιλε μου με το Windows Update μην σε στεναχωρει επειδη και εγω εχω βαλει τωρα το Microsoft Update και κανει ελεγχος για ενημερωσεις... τις συγκεκρονει ολες μαζι και θα τις εμφανισει ΟΛΕΣ μας ετσι θελει καποιο χρονικο διαστημα μεχρι να ελεξει και τα Office. οποτε μην σε ανησυχαει τοσοοοο.
Euclides Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Άμα φορτώσεις Office, θέλει πάνω από ώρα να ολοκληρώσει τα updates. 1
yohaan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 οχι οχι η κατασταση ειναι απελπιστικη και μετα το update. χρονομετρησα απο τα 2.5 λεπτα σταματαει να σερνεται στα 3.5 ειναι ψιλο οκ και στα 5 λεπτα ηρεμει τελειως ετσι ωστε εν ανοιξω το chrome να μην κανει 5-6 sec. Να δοκιμασω format ή δεν εχει νοημα? Νομιζω οτι τοσο αργο ή εκανα λαθος επιλογη μηχανηματος ή κατι αλλο δεν παει καλα. ΕΠΙΣΗΣ οσον αφορα το φορματ το λινκ που εβαλε ο φιλος παραπανω ειναι για cd-usb οπου εγω δεν εχω ουτε cd ουτε usb στο λαπτοπ. Οποτε πως κανω?
thelos257 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δεν μας ειπες απο που αγορασες το λαπτοπ ; ειναι με intel core i3 ο επεξεργαστης του ; τοτε καλα κανει και σερνεται..... Core i3 = με Core 2 Duo...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα