Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Γεια.Εχω το εξης προβλημα.Ο υπολογιστης συνδεεται στο internet αλλα δεν κατεβαζει σελιδες.To Norton Antivirus χτυπαει μηνυμα λαθους οτι δεν μπορει να σκαναρει τα email και λεει για προβλημα στο TCP IP.Επειδη βρισκομαι στη Γερμανια για πρακτικη (χωρις υπολογιστη)δεν μπορω να βοηθησω τον αδερφο μου σε αυτο το προβλημα.Μπορει καποιος να με βοηθησει ωστε να του δωσω σωστες οδηγιες? Σκεφτομαι να του πω να επαναεγκαταστησει το TCP IP αλλα περιμενω και τις δικες σας προτασεις . Ευχαριστω.
DeCoN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Afto akribws 8a sou proteina kai egw, gia 98ria de milame?
DeCoN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 an einai XP, tote mallon kalytera na sbhsei to eikonidio syndeshs kai na ftiaksei ena kainourgio (kalytera me ena restart endiamesa)
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Οταν λες συνδεση εννοεις να σβησει την dial up συνδεση που εχει και να δημιουργησει μια νέα?
lanista Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Μήπως αφού δεν μπορεί να μπει σε σελίδες έχει πρόβλημα με τον DNS server του ??.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Mhpos einai problhma tou Norton to opoio blokarei to TCP/IP?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Ειναι η εκδοση που παει πακετο με το Internet Security .Μηπως αυτο μπλοκαρει το TCP/IP. Λαθος μου που ειπα για το Antivirus.
Edgar Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 as kanei ena disable to internet security, kai an epimenei to prob meta, as sbisei tin dialup sindesi tou, kai meta apo ena restart, na ftiaksei mia new (opos eipe kai o towelie )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.