Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω ψαχνω εδω και λιγες μερες για συσκευη απο Κίνα μεχρι 150€-160€ σε στυλ Lenovo k900. Θελω να ειναι "τετραγωνοποιημενη" οχι με στρογγυλές άκρες κ δεν ξερω σε τι να καταλήξω! Εχω δει κ μοντέλα οχι τοσο γνωστά αλλα ειναι πολυ ωραια κ με καλα χαρακτησριστικα κ δεν ξερω προς τα που να καταλήξω τελικα....;;;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Α, τότε θέλεις σαν το δικό μου, το iNew V3. Τώρα βγήκε και το οκταπύρηνο iNew V3 Plus. Δες εδώ ένα συγκριτικό του με άλλα που του μοιάζουν καταπληκτικά (όλα "τετραγωνοποιημένα"): http://android-phone.gr/smartphones/iNewV3_lookalikes.html

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μίλησα σήμερα με τη huawei hellas και συγκεκριμένα τη Honor στο 211988000..

• Και μου είπαν ότι ΔΕΝ υποστηρίζουν συσκευές που δεν εισάγονται επίσημα στην Ελλάδα (δεν τους νοιάζει για Ευρώπη).
  • Γιατί σε περίπτωση βλάβης δεν θα έχουν συσκευή αντικατάστασης , υλικά- ανταλλακτικά service κτλ.
  • Επίσης μου είπαν ότι είναι προτιμότερο να το αγοράσω από Ευρώπη παρά από Κίνα (γιατί σε περίπτωση βλάβης μόνο στο κατάστημα αγοράς) και ότι από Ευρώπη μπορεί να βρεθεί κάποια άκρη από αυτούς (με την αντίστοιχη Huawei Γερμανίας για ανταλλακτικά ΟΧΙ για εγγύηση ) ενώ από Κίνα πρέπει να τα βρώ εγώ με το μαγαζί και αυτοί δεν έχουν καμία ευθύνη.

P.S.

Δεν ξέρουν αν θα έρθει στην Ελλάδα και να ρωτήσω κάποιον επίσημο προμηθευτή (Germano,vodfone,mediamarkt, ktl.)

Δημοσ.

Φιλε πηγαινε σε note 3 αν βρεις απο αγγελια.. Ξερω ξερω θες μεχρι 5" αλλα δε θα μετανιωσεις..

Εχω κανει ακριβως την ιδια μεταβαση και το ρεζουμε ηταν να δωσω το note 3 για το note 4.. Τοσο με πεθανε ειδικα το πενακι..

Ειναι εργαλειο τελος.. Τωρα αν σονυ και ντε θες μεχρι 5" κ σε αυτα τα λεφτα ακου τα παιδια πιο πανω..

Εγω παντως σου λεω απ τη μερια μου κ επειδη ημουν στη θεση σου πως δε θα το μετανιωσεις..

Δημοσ.

Φιλε πηγαινε σε note 3 αν βρεις απο αγγελια.. Ξερω ξερω θες μεχρι 5" αλλα δε θα μετανιωσεις..

Εχω κανει ακριβως την ιδια μεταβαση και το ρεζουμε ηταν να δωσω το note 3 για το note 4.. Τοσο με πεθανε ειδικα το πενακι..

Ειναι εργαλειο τελος.. Τωρα αν σονυ και ντε θες μεχρι 5" κ σε αυτα τα λεφτα ακου τα παιδια πιο πανω..

Εγω παντως σου λεω απ τη μερια μου κ επειδη ημουν στη θεση σου πως δε θα το μετανιωσεις..

Σ'ευχαριστώ για την πρόταση , αλλά το είδα από κοντά κ μου φάνηκε πολύ μεγάλο (για τα γούστα μου) , δλδ κ το LG G2 (5,2" σε μέγεθος 5ριού) που μάλλον έχω καταλήξει με ξένισε λίγο το μέγεθος του , αλλά πιστεύω δεν θα έχω πρόβλημα.. 

Επίσης προτιμώ καινούργιο..

Δημοσ.

Μίλησα σήμερα με τη huawei hellas και συγκεκριμένα τη Honor στο 211988000..

• Και μου είπαν ότι ΔΕΝ υποστηρίζουν συσκευές που δεν εισάγονται επίσημα στην Ελλάδα (δεν τους νοιάζει για Ευρώπη).
  • Γιατί σε περίπτωση βλάβης δεν θα έχουν συσκευή αντικατάστασης , υλικά- ανταλλακτικά service κτλ.
  • Επίσης μου είπαν ότι είναι προτιμότερο να το αγοράσω από Ευρώπη παρά από Κίνα (γιατί σε περίπτωση βλάβης μόνο στο κατάστημα αγοράς) και ότι από Ευρώπη μπορεί να βρεθεί κάποια άκρη από αυτούς (με την αντίστοιχη Huawei Γερμανίας για ανταλλακτικά ΟΧΙ για εγγύηση ) ενώ από Κίνα πρέπει να τα βρώ εγώ με το μαγαζί και αυτοί δεν έχουν καμία ευθύνη.

P.S.

Δεν ξέρουν αν θα έρθει στην Ελλάδα και να ρωτήσω κάποιον επίσημο προμηθευτή (Germano,vodfone,mediamarkt, ktl.)

Ασχετα με το τι σου λενε την ωρα της κρισης θα σε βοηθησουν. Τωρα βεβαια στην Ελλαδα μπορει να ειναι και λιγο σφιχτοκωλοι αλλα θα μου φανει πολυ περιεργο να εχουν την ελλαστικοτητα που εχουν στην Κυπρο και στην Ελλαδα να το παιζουν μπουληδες. Εδω περα εχουμε μπολικους χρηστες Huawei αγορασμενα απο Κινα φυσικα και ολα μια χαρα βαινουν με την αντιπροσωπεια τους. 

Δημοσ.

Το ότι θα στο φτιάξουν θα στο φτιάξουν... Αλλά δεν θα στο κάνουν τσαμπα... Αυτή είναι και η ουσία της εγγύησης...

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απόψεις και την βοήθεια σας!

Τελικά αγόρασα το LG G2 στα 270€..

Το έχω 4 μέρες κ έχω ενθουσιαστεί (ταχύτητα , μπαταρία , οθόνη)!

Είναι λίγο μεγαλούτσικο αλλά συνηθίζεται ! :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...