Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θες να πεις με το θεμα των εγγυησεων; Η Ελλαδα δεν εχει κεντρικα της Huawei; Εδω Κυπρο παντως τα κεντρικα της Huawei προσφερουν κανονικη εγγυηση και υποστηριξη για τις συσκευες της ακομα και αν την εχεις αγορασει απο αλλου. Αν δεν ισχυει το ιδιο και για Ελλαδα θα ειναι πολυ παραξενο. 

http://www.huawei.eu/contact-us.Απ' ότι βλέπω έχει επίσημα καταστήματα σε διάφορες χώρες της Ευρώπης... Στην Αθήνα είναι Λ. Κηφισίας 274, για όποιον αγοράσει .... ;) 

Και εγω ψαχνω εδω και λιγες μερες για συσκευη απο Κίνα μεχρι 150€-160€ σε στυλ Lenovo k900. Θελω να ειναι "τετραγωνοποιημενη" οχι με στρογγυλές άκρες κ δεν ξερω σε τι να καταλήξω! Εχω δει κ μοντέλα οχι τοσο γνωστά αλλα ειναι πολυ ωραια κ με καλα χαρακτησριστικα κ δεν ξερω προς τα που να καταλήξω τελικα....;;;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Στα λεφτά αυτά βλέπω υπάρχουν 3-4 κινητά που θα μπορούσες να δεις εάν σε καλύπτουν...

1) KINGZONE N3 4G LTE MTK6582 + 6590 1.3GHZ Quad core 5.0 Inch 1280*720 Screen Android 4.4 4G Smartphone - 148€

2) INEW V3 PLUS MTK6592M 1.4GHz Octa Core 5 Inch HD Screen Android 4.4 - 133€

3) IOCEAN X8 MINI MTK6582 1.3GHz Quad Core 5.0 Inch 1280*720 Screen Android 4.4 - 129€

4) XIAOMI HONGMI REDMI 1S MSM8228 1.6GHz 4.7 Inch HD Screen - 118€

Απ' όλα το τελευταίο θα σου συνιστούσα, μιας και εγώ της αυτής εταιρείας κινητό έχω και ξέρω ότι είναι πολύ καλή και αξιόπιστη!

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.huawei.eu/contact-us.Απ' ότι βλέπω έχει επίσημα καταστήματα σε διάφορες χώρες της Ευρώπης... Στην Αθήνα είναι Λ. Κηφισίας 274, για όποιον αγοράσει .... ;)

Ανα μπραβο, στην Κυπρο υποστηριζουν ολες τους τις συσκευες απο οπου και αν την αγορασες κανονικα. Δεν ξερω για Ελλαδα αλλα δεν υπαρχει λογος να ισχυει κατι το διαφορετικο. Δεν υπαρχει δηλαδη λογος να φοβηθεις να αγορασεις (απο Huawei τουλαχιστον) αν και μηπως και πως και ισως κτλ κτλ. 

Τσιμπα εκει περα ενα Honor 6 να εισαι μερακλης και καθαρισες. Ειπαμε καλο το G2 αλλα πλεον εχει παλιωσει. Δωσε τα ιδια φραγκα και παρε κατι καλυτερο και ποιο συγχρονο. Πραγματικα με το G2 θα σου λειψουν πραγματα που στο Honor 6 τα εχει πακετο σε μια σφιχτοδεμενη κατασκευη. Ο μονος λογος για να πας σε G2 ειναι απλα η αναμονη. Το G2 το αποκτας αμεσα, το Honor 6 θα πρεπει να περιμενεις 15-45 μερες να σου ερθει. 

Δημοσ.

To honor 6 Έχει έρθει πλέον και επίσημα στην Ευρώπη. Στο Amazon είχανε πει αρχικά τιμή στα 299 αλλά παίζει στα 360. Λογικά θα πέσει σύντομα. Οπότε αν είναι να κάνεις την αγορά του honor, προφανώς και προτιμάς το Amazon από κινεζομαγαζο...

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιο iphone είχες πριν αλλά ο Γερμανός φαίνεται ότι διαθέτει το Iphone 5 στα 300 αν θες να συνεχίσεις με iphone στην περιπτωση που είχες κάποιο προγενεστερο βεβαια

Δημοσ.

To honor 6 Έχει έρθει πλέον και επίσημα στην Ευρώπη. Στο Amazon είχανε πει αρχικά τιμή στα 299 αλλά παίζει στα 360. Λογικά θα πέσει σύντομα. Οπότε αν είναι να κάνεις την αγορά του honor, προφανώς και προτιμάς το Amazon από κινεζομαγαζο...

Το ιδιο πραγμα ειναι. Τι να περιμενει να πεσει η τιμη του, τι να το παρει απο εμπιστο κινεζομαγαζο. Η εταιρια τον καλυπτει παντου οτι και αν κανει. Αν το βιαζεται ας το παρει απο κινεζομαγαζο. Χανει σε χρονο αναμονης αλλα κερδιζει σε τιμη. Αν κανει και χρηση διαφορων κουπονιων μπορει να το παρει κοντα στα 280 ή και φθηνοτερα και ταυτοχρονα να ζητησει και δωρο καμια θηκη, official ακουστικα ή καμια καρτα micro SD. Οχι δεν θα του πουν σιγουρα.  

Δημοσ.

Πώς είναι το ίδιο πράγμα? Την ίδια εγγύηση έχεις από το Amazon με το κινεζομαγαζο?

Πήγαινε με το κινέζικο στο service της Huawei να μου πεις αν θα στο αγγίξουν...

Δημοσ.

Μα και στο Amazon σημασία έχει ποιος είναι ο πωλητής! Το ίδιο το amazon δεν πουλάει, είναι τύπου ebay εαν το εχεις προσεξει

Μάλιστα αν παρεις απο Amazon, να εχεις σιγουρο οτι θα το πληρωσεις πιο ακριβα αν ειναι πχ το uk, αφου εψεις ηδη πληρωσει και τελωνειο, ενω αν ειναι com, βαλε και τελωνειο μεσα. Γενικως ΠΟΤΕ δεν αγοραζουν κινεζικο κινητο απο amazon/ebay. Τ' άλλα τα βρισκεις και εδω με την ιδια τιμη περιπου

Δημοσ.

^

Την τερμάτισες την ασχετοσύνη.Λίγο προσοχή γιατί επηρεάζεις και κόσμο που δεν γνωρίζει.

Btw,το honor 6 το πουλάει το ίδιο το γερμανικό αμαζον στα 299.Τελική τιμή στην πόρτα σας έχει 318.Προσωπικά,όπως γράφτηκε και παραπάνω,εγώ για 20 ευρώ πάνω κάτω θα προτιμούσα την ταχύτητα παράδοσης και την ασφάλεια μετά την αγορά που παρέχει το αμαζον.Δεν γνωρίζω πόσο κάνει στην Κίνα,μιας και δεν με απασχολεί το συγκεκριμένο,απλά διάβασα την κουβέντα.

Δημοσ.

Μα και στο Amazon σημασία έχει ποιος είναι ο πωλητής! Το ίδιο το amazon δεν πουλάει, είναι τύπου ebay εαν το εχεις προσεξει

Μάλιστα αν παρεις απο Amazon, να εχεις σιγουρο οτι θα το πληρωσεις πιο ακριβα αν ειναι πχ το uk, αφου εψεις ηδη πληρωσει και τελωνειο, ενω αν ειναι com, βαλε και τελωνειο μεσα. Γενικως ΠΟΤΕ δεν αγοραζουν κινεζικο κινητο απο amazon/ebay. Τ' άλλα τα βρισκεις και εδω με την ιδια τιμη περιπου

Μπές στο Άμαζον, διάβασε την πολιτική εγγύησης και επιστροφών... και κάνε ένα edit το μήνυμα σου.

Δημοσ.

Έψαξα για το  HUAWEI HONOR 6. Από το Amazon.com, κανένας δεν το στέλνει Αθήνα. Επίσης όπως φαίνεται αριστερά στην φωτό, δείχνει ποιοι πουλάνε το εν λόγο κινητό. Αυτό σημαίνει όπως έλεγα ότι το ίδιο το Amazon δεν πουλάει, αλλά τα μαγαζιά που συνεργάζονται μαζί του, σαν το ebay δηλαδή. 

post-64788-0-47017200-1414942766_thumb.jpg

Στο αγγλικό το βρήκα 249.99 λίρες + 8.5 λίρες μεταφορικά = 413.48$, χωρίς τελωνείο φυσικά. Πουθενά δεν είδα να γράφει για 2 χρόνια εγγύηση, αλλά υποθέτω θα ισχύει

Στο γερμανικό το βρήκα 299.99€ και με 49.99€ παίρνεις και 2 χρόνια device protection. Δεν κατάλαβα εάν είναι τα πρώτα ή έξτρα δύο χρόνια. Χωρίς την έξτρα εγγύηση είναι 375.70$, άρα είναι πιο φθηνό από το αγγλικό!? Με την εγγύηση, είναι 438$

Από κίνα τώρα το βρίσκει κανείς στα 390$. Βέβαια υπάρχει πάντα η πιθανότητα για τελωνείο (αν και ειλικρινά είναι ελάχιστη) και έχεις 1 χρόνο εγγύηση.

Επίσης επίσημα η Huawei Device Greece στο FB ανακοίνωσε ότι το Honor 6 προορίζεται για την αγορά της Ασίας και θα έρθει στην Ευρώπη απευθείας από την Κίνα μέσω της ιστοσελίδας http://hihonor.com/. Το honor 6 επίσης θα κυκλοφορήσει σε έκδοση dual sim. Οπότε υποθέτω εάν εμφανιστώ στην Huawei με κινέζικο δικό της κινητό, θα το υποστηρίξει επίσημα, εφόσον αυτή επίσημα με στέλνει κίνα για δικά της μοντέλα!   ;)

Δημοσ.

Δεν μίλησε όμως κανένας μόνο για το αμερικάνικο αμαζον,δεν καταλαβαίνω γιατί κόλλησες εκεί.Και μιας και έκανες τον κόπο να ψάξεις,πες μου γιατί να το πάρω από Κίνα και όχι από το γερμανικό αμαζον.Πιο φτηνό,γρηγορότερη παράδοση,καμμία πιθανότητα τελωνείου και για ένα χρόνο εγγύηση αμαζον που μάλλον δεν έχεις ιδέα τι είναι.Τεκμηριωσε μου δηλαδή αυτόν τον μηδενισμό "Γενικως ΠΟΤΕ δεν αγοραζουν κινεζικο κινητο απο amazon/ebay" με βάση τα ευρήματά σου.

Bonus επειδή δεν γνωρίζεις:το device protection που είδες για 2 χρόνια με 50 ευρώ δεν έχει καμία σχέση με εγγύηση.Είναι ασφάλεια.Έχει αντικατάσταση/επισκευή ακόμα κι αν το σπάσεις εσύ,κάτι σαν τη μικτή στα αυτοκίνητα,φυσικά έχει κι αυτό τα μικρά γραμματακια του που θέλουν προσοχή.Οπότε με κάνα 20 ευρώ παραπάνω από την τιμή Κίνας,προσθέτεις και αυτό και είσαι άρχοντας για 2 μάλιστα χρόνια.Εσύ κάτσε και προμοταρε το reportspam χωρίς να βλέπεις τι γίνεται παραέξω.

Δημοσ.

Δεν μίλησε όμως κανένας μόνο για το αμερικάνικο αμαζον,δεν καταλαβαίνω γιατί κόλλησες εκεί.Και μιας και έκανες τον κόπο να ψάξεις,πες μου γιατί να το πάρω από Κίνα και όχι από το γερμανικό αμαζον.Πιο φτηνό,γρηγορότερη παράδοση,καμμία πιθανότητα τελωνείου και για ένα χρόνο εγγύηση αμαζον που μάλλον δεν έχεις ιδέα τι είναι.Τεκμηριωσε μου δηλαδή αυτόν τον μηδενισμό "Γενικως ΠΟΤΕ δεν αγοραζουν κινεζικο κινητο απο amazon/ebay" με βάση τα ευρήματά σου.

Bonus επειδή δεν γνωρίζεις:το device protection που είδες για 2 χρόνια με 50 ευρώ δεν έχει καμία σχέση με εγγύηση.Είναι ασφάλεια.Έχει αντικατάσταση/επισκευή ακόμα κι αν το σπάσεις εσύ,κάτι σαν τη μικτή στα αυτοκίνητα,φυσικά έχει κι αυτό τα μικρά γραμματακια του που θέλουν προσοχή.Οπότε με κάνα 20 ευρώ παραπάνω από την τιμή Κίνας,προσθέτεις και αυτό και είσαι άρχοντας για 2 μάλιστα χρόνια.Εσύ κάτσε και προμοταρε το reportspam χωρίς να βλέπεις τι γίνεται παραέξω.

Αυτό με το device protection δεν το ήξερα και το γράφω. Εφόσον το βρίσκεις πιο φθηνό στο γερμανικό, εννοείτε το παίρνεις από εκεί. Το θέμα είναι κατά πόσο είναι αξιόπιστος ο εκαστοτε πωλητής, για αυτό προτιμώ να μην αγοράζω από ebay τουλάχιστον. Amazon έχω χρησιμοποιήσει μια φορά μόνο να είμαι ειλικρινής
Δημοσ.

Τι δουλειά έχει το Amazon με το ebay?

Στο Amazon, αν παραλάβεις συσκευή με οποιοδήποτε πρόβλημα, τους το λες, σου στέλνουν τσαμπα καινούρια, και όταν παραλάβεις έχεις ένα μήνα και βάλε να τους στείλεις την παλιά... Ξέχνα το τι ξέρεις από τους Κινέζους... Σαν να μου συγκρίνεις το carrefour με περίπτερο είναι.

Δημοσ.

Στα είχανε πει και πιο πάνω,ο stigmax.Δεν μιλάμε για εκάστοτε πωλητή,μιλάμε για το ίδιο το αμαζον.Δεν είναι μόνο επειδή είναι φτηνότερο,και στα ίδια λεφτά ή λίγο ακριβότερο να είναι,πάλι συμφέρει από εκεί για τους λόγους που ανέφερα πριν.Και αφού δεν έχεις εμπειρία από αλλού,τουλάχιστον άσε τις μεγάλες κουβέντες και τους αφορισμούς,εδώ πάντα ψάχνουμε για την καλύτερη περίπτωση,όχι να διαφημίζουμε το μαγαζί που έτυχε να μας πει ένας και αγοράσαμε χωρίς να ξέρουμε τίποτα άλλο.

Επίσης,και το eBay δεν καταλαβαίνω γιατί το αποκλείεις έτσι αβέρτα.Τα ίδια κινεζομαγαζα έχουν stores και εκεί σε πολλές περιπτώσεις.Αν έχει ο κάθε reportspam σελίδα στο ebay,το ίδιο πράγμα είναι με το να το πάρεις από το site του.Εσένα σε ενοχλεί το μέσο για κάποιον ακατανόητο λόγο.

Δημοσ.

Λοιπόν με βάλατε να ψαχτώ λιγάκι πόσο πάει αυτή την στιγμή το κινητό μου παντού. Εγώ όταν το αγόρασα τον Μάιο, είχε 280€. Έτσι έχουμε και λέμε, σε δύο αξιόπιστα μαγαζιά, στο vickmall έχει 309.57€, στο reportspam έχει 308.87€, στο amazon.com δεν υπάρχει, στο amazon.co.uk έχει 279 λίρες (356€) και στο γερμανικό 343€. Νομίζω στο δικό μου κινητό κερδίζουν οι κινέζοι και μάλιστα κατά ελάχιστη διαφορά το reportspam (γι' αυτό το προτιμώ, δεν το προμοτάρω ;)  ). Υποθέτω είναι ανάλογα με το τι ψάχνεις. Σίγουρα και συμφωνώ απόλυτα, στην αγορά ενός κινητού, μεγάλη σημασία παίζει από που θα το αγοράσεις πρώτα και μετά πόσο θα σου πάει. Γιατί εγώ προτιμώ να δώσω 5-10€ παραπάνω αλλά να είμαι σίγουρος ότι αυτό που θα πάρω είναι αξιόπιστο, από το να τα χάσω. Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για 30-40€ παραπάνω......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...