misfits_7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλη την παρεα.. Θα ήθελα την άποψη σχετικά με την αγορά smartphone μέχρι 5' και μέχρι 300€.. Τα τελευταία χρόνια ήμουν κάτοχος iphone και δεν έχω πολύ επαφη με android κ θα ήθελα την άποψη σας .. Αυτό που έχω δει κ μου αρέσει είναι το huawei p7.. Ποιά η γνώμη σας ή η ενναλακτικη σας? Ευχαριστώ πολύ!
michalisv Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 LG G2 http://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλη την παρεα.. Θα ήθελα την άποψη σχετικά με την αγορά smartphone μέχρι 5' και μέχρι 300€.. Τα τελευταία χρόνια ήμουν κάτοχος iphone και δεν έχω πολύ επαφη με android κ θα ήθελα την άποψη σας .. Αυτό που έχω δει κ μου αρέσει είναι το huawei p7.. Ποιά η γνώμη σας ή η ενναλακτικη σας? Ευχαριστώ πολύ! 5 ιντσες παμε σε κανα S4.
StigmaX Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 S4, g2 η νέξους 5. Τα υπέρ και τα κατά του καθενός μπορείς να τα βρεις στα άπειρα θέματα που έχουν ανοίξει περί του θέματος.
misfits_7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Το g2 νομιζω είναι πολύ καλό με μια πρόχειρη ματια στο ίντερνετ.. Για το huawei ποια η άποψη σας? Δεν είναι καλό? (Μου αρέσει πολύ εμφανισιακά κ που είναι πολύ λεπτο)
biglinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Kαλησπερα,ριξε μια ματια σε αυτα,ειδικα σε vibe και K series....λεπτα οπως και το p7 ,<<δυνατα>> και αξιοπιστα τοσο απο κατασκευη οσο και λειτουργικα... http://shopap.lenovo.com/in/en/smartphones/ Υ.Γ.Παντως και το P7 καλο ειναι,by the way...εγω απο android χρονια εχω περασει τον τελευταιο χρονο σε iphone...και τα δυο λογισμικα εχουν φαει το <<σκαλισμα>> και tweak της αρκουδας απο τα χερακια μου,το ios καποια σκαλοπατια ανωτερο απο android...(μιλαω για λογισμικο,οχι για την apple,και τους ηλιθιους φραγμους της,μην αρχισετε τις αντιδικιες)
chios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δες και το Huawei honor 6 Είναι πιο καινούργιο με πιο μεγάλη μπαταρία. Ανεβαίνει λίγο στην τιμή αλλά παίρνεις ναυαρχίδα http://www.vickmall.com/huawei-honor-6-4g-lte-smartphone-android-4-4-octa-core-3gb-32gb-5-inch-13mp-camera-dual-sim.html
misfits_7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δες και το Huawei honor 6 Είναι πιο καινούργιο με πιο μεγάλη μπαταρία. Ανεβαίνει λίγο στην τιμή αλλά παίρνεις ναυαρχίδα http://www.vickmall.com/huawei-honor-6-4g-lte-smartphone-android-4-4-octa-core-3gb-32gb-5-inch-13mp-camera-dual-sim.html Το site που μου γραφείς είναι αξιόπιστο , επίσης η εταιρία είναι αξιοπιστη ? Σ'ευχαριστω!(όπως κ τα παιδιά πιο πάνω) Kαλησπερα,ριξε μια ματια σε αυτα,ειδικα σε vibe και K series....λεπτα οπως και το p7 ,<<δυνατα>> και αξιοπιστα τοσο απο κατασκευη οσο και λειτουργικα... http://shopap.lenovo.com/in/en/smartphones/ Υ.Γ.Παντως και το P7 καλο ειναι,by the way...εγω απο android χρονια εχω περασει τον τελευταιο χρονο σε iphone...και τα δυο λογισμικα εχουν φαει το <<σκαλισμα>> και tweak της αρκουδας απο τα χερακια μου,το ios καποια σκαλοπατια ανωτερο απο android...(μιλαω για λογισμικο,οχι για την apple,και τους ηλιθιους φραγμους της,μην αρχισετε τις αντιδικιες) Κ εγώ το μονο θέμα που δεν πάω σε iphone είναι η τιμη.. Οπως επίσης δεν θέλω να ξεφυγω απο τις 5 ίντσες οποτε σε αυτά που προτεινεις είναι μονο το vibe x , σε σύγκριση με το p7 είναι πολύ καλυτερο? Σ' ευχαριστώ!
ikaruga24 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δες και το Huawei honor 6 Είναι πιο καινούργιο με πιο μεγάλη μπαταρία. Ανεβαίνει λίγο στην τιμή αλλά παίρνεις ναυαρχίδα http://www.vickmall.com/huawei-honor-6-4g-lte-smartphone-android-4-4-octa-core-3gb-32gb-5-inch-13mp-camera-dual-sim.html Τωρα ανεβηκαν οι τιμες, την προηγουμενη εβδομαδα που το ζαχαρωνα κοστιζε περι τα 290 ευρω. Κατι παιζει με την ισσοτιμια δολλαριου-ευρω και ανεβαινουν οι τιμες. Παντως το Honor 6 ειναι φοβερο τηλεφωνο. Εχει το ιδιο στυλ σχεδιου με το P7 αλλα εχει αρκετες περισσοτερες δυνατοτητες και ειναι και φρεσκο. Ειναι κριμα δηλαδη για 15 ευρω να μην παρεις το Honor 6 που προκειται για μια απο τις καλυτερες συσκευες που μπορεις να παρεις στα χερια σου σημερα...ειδικα σε αυτην την τιμη.
maddoctor Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Το site που μου γραφείς είναι αξιόπιστο , επίσης η εταιρία είναι αξιοπιστη ? Σ'ευχαριστω!(όπως κ τα παιδιά πιο πάνω) Κ εγώ το μονο θέμα που δεν πάω σε iphone είναι η τιμη.. Οπως επίσης δεν θέλω να ξεφυγω απο τις 5 ίντσες οποτε σε αυτά που προτεινεις είναι μονο το vibe x , σε σύγκριση με το p7 είναι πολύ καλυτερο? Σ' ευχαριστώ! Είναι αξιόπιστο όπως και το reportspam. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι από τις ναυαρχίδες των κινέζικων κινητών.
misfits_7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα και sorry για την μεγάλη (πολύ μεγάλη) καθυστέρηση ! Μετά και από τις απόψεις σας το έψαξα κ λίγο παραπάνω έχω καταλήξει στο LG G2 ή HONOR 6 Από τα 2 αυτά ποιο προτείνετε?
ikaruga24 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Απο εμενα το Honor 6. Ειναι ποιο φρεσκια συσκευη με αρκετα πλεονεκτηματα εναντι του G2. Εχει πανω του κυριολεκτικα τα παντα και δεν θα σου λειψει τιποτα. Εχει εξαιρετικη οθονη και εξαιρετικη αυτονομια μπαταριας σε πραγματικες συνθηκες. Εχει ραδιο, micro-SD θυρα εως 64GB, παιρνει δυο καρτες αν θες, εχει 4G LTE, εχει πολυ καλο τσιπακι ηχου, ειναι ελαφρυ, λεπτο και compact παρα τις 5 ιντσες της οθονης, εχει (αναλογα τα γουστα) ενα πολυ ωραιο UI και γενικα η συσκευη στα παρεχει ολα στο πιατο. Το G2 ναι μεν ειναι αξιολογη συσκευη αλλα εχει περασει ο καιρος του και η ποιοτητα κατασκευης του συνεχιζει να ειναι πραγματικα σε αθλια επιπεδα. Προτιμησε την ποιο νεα συσκευη.
StigmaX Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα και sorry για την μεγάλη (πολύ μεγάλη) καθυστέρηση ! Μετά και από τις απόψεις σας το έψαξα κ λίγο παραπάνω έχω καταλήξει στο LG G2 ή HONOR 6 Από τα 2 αυτά ποιο προτείνετε? Ο μόνος λόγος να επιλέξεις το honor 6 και παραγγελία από Κίνα έναντι του g2 είναι η επιλογή για dual Sim και sd card. Αν κάτι από αυτά δεν σου είναι απαραίτητο, πας για g2 που είναι δοκιμασμένο και έχεις και τις απαραίτητες εγγύησεις.
ikaruga24 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Ο μόνος λόγος να επιλέξεις το honor 6 και παραγγελία από Κίνα έναντι του g2 είναι η επιλογή για dual Sim και sd card. Αν κάτι από αυτά δεν σου είναι απαραίτητο, πας για g2 που είναι δοκιμασμένο και έχεις και τις απαραίτητες εγγύησεις. Τι θες να πεις με το θεμα των εγγυησεων; Η Ελλαδα δεν εχει κεντρικα της Huawei; Εδω Κυπρο παντως τα κεντρικα της Huawei προσφερουν κανονικη εγγυηση και υποστηριξη για τις συσκευες της ακομα και αν την εχεις αγορασει απο αλλου. Αν δεν ισχυει το ιδιο και για Ελλαδα θα ειναι πολυ παραξενο.
nantiafx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Και εγω ψαχνω εδω και λιγες μερες για συσκευη απο Κίνα μεχρι 150€-160€ σε στυλ Lenovo k900. Θελω να ειναι "τετραγωνοποιημενη" οχι με στρογγυλές άκρες κ δεν ξερω σε τι να καταλήξω! Εχω δει κ μοντέλα οχι τοσο γνωστά αλλα ειναι πολυ ωραια κ με καλα χαρακτησριστικα κ δεν ξερω προς τα που να καταλήξω τελικα....;;;; Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα