driftingcris Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Ρε σεξουλιαρη δεν κανει ουτε ποστ το πσ. Δεν μπορει να κανει απντειτ. Βρες απο καποιον φιλο εναν αλλο επεξεργαστη να δεις. Αμα κανει τα ιδια παε για δοα. Εμενα παντως για δοα μου φαινεται. Νομιζω και να μην περνει το βιος τον επεξεργαστη θα αναψει αλλα δεν θα κανει ποστ Εδιτ: τωρα ειδα οτι εχει και 2η σελιδα. Και οι ραμ να μην ηταν συμβατες θα αναβε αλλα δεν θα ποσταρε. Δοα μητρικη λγκ
Roger Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 ε αμα το λες κατι θα ξερεις.Ισως γιατι δεν σου εκατσε ακομα ram που να μην αναβουν καν το μηχανημα.
driftingcris Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Οχι δεν μου εχει τυχει ακομα κατι τετοιο... και δεν ειπα ποτε μου πως οτι λεω ειναι σωστο. Εγω απλως προσπαθω με οσες γνωσεις εχω να βοηθισω τον ts
giannisag17 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον αγορασα ενα νεο πσ και πηρα τα εξεις : Τροφοδοτικο:COOLER MASTER 600W 80+ bronze Μητρικη: M5A99X EVO R2.0 Καρτα Γραφικων: MSI TF GeForce GTX 760 2GB Cpu: AMD FX 8350 και εναν SSD για το ΛΣ. Κανω ολες τις συνδεσεις και επειτα τον βαζω στο ρευμα και το φωτακι που εχει η μητρικη αναβει πρασινο που σημαινει οτι περνει ρευμα...οταν παταω ομως το power κουμπι δεν γινετε ΤΙΠΟΤΑ,απλα το CPU_LED στην μητρικη αναβει για κλασματα και μετα τιποτα.. Ξερει καποιος το γιατι ? Φιλε μου εχω το συστημα της υπογραφης απο eshop και την πρωτη μερα εκανε ακριβως τα ιδια..!!εστειλα πισω τροφοδοτικο και μητρικη και τελικα ηταν ελλατωματικο και καμενο το τροφοδοτικο!
3wPsO Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον αγορασα ενα νεο πσ και πηρα τα εξεις : Τροφοδοτικο:COOLER MASTER 600W 80+ bronze Μητρικη: M5A99X EVO R2.0 Καρτα Γραφικων: MSI TF GeForce GTX 760 2GB Cpu: AMD FX 8350 και εναν SSD για το ΛΣ. Κανω ολες τις συνδεσεις και επειτα τον βαζω στο ρευμα και το φωτακι που εχει η μητρικη αναβει πρασινο που σημαινει οτι περνει ρευμα...οταν παταω ομως το power κουμπι δεν γινετε ΤΙΠΟΤΑ,απλα το CPU_LED στην μητρικη αναβει για κλασματα και μετα τιποτα.. Ξερει καποιος το γιατι ? Φιλε μου εχω το συστημα της υπογραφης απο eshop και την πρωτη μερα εκανε ακριβως τα ιδια..!!εστειλα πισω τροφοδοτικο και μητρικη και τελικα ηταν ελλατωματικο και καμενο το τροφοδοτικο! ωραι θα γυρισω πισω επεξεργαστη,μητρικη,τροφοδοτικο,ραμ και ας κατσουν αυτοι να δουν τι φταιει ! Αν έχει πρόβλημα ο επεξεργαστής τότε βγάζοντας το 4 ή 6 pin κιτρινόμαυρο καλώδιο θα πάρει μπρός. Δεν ξερω γιατι αλλα φοβαμαι να κανω κατι τετοιο...
coniste Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Το τροφοδοτικο μπορεις να το ελεγξεις Download: καπως ετσι για το αμα δουλευει. Βεβαια παντα με προσοχη Εφοσον ομως δινει ρευμα στην μητρικη δεν νομιζω να εχει προβλημα εκτος και αμα χανει στα watt 1
3wPsO Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον τα πηγα ολα στο eshop και οταν μαθω ποιο ηταν το προβλημα θα σας το πω να δουμε ποιος ειχε δικιο τελικα ! 1
3wPsO Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον παιδια τελικα ειχε προβλημα το τροφοδοτικο (ηταν DOA) εγινε αλλαγη με καινουργιο και το συστημα λειτουργει κανονικα ! Οποτε ο giannisag17βγηκε νικητης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα