Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν παίζει να πήρε τωρα την μητρική και να μην εχει τελευταιο bios.. εκτος εαν ειανι απο κανα ξεχαμσενο μαγαζακι και την εχουν κανα χρονο στο ραφι

Το τελευταιο bios (2501) κυκλοφορησε στις 14/5/14 αρα δυστυχως ειναι πολυ πιθανο να εχει μεταγενεστερο Bios

Δημοσ.

Το τελευταιο bios (2501) κυκλοφορησε στις 14/5/14 αρα δυστυχως ειναι πολυ πιθανο να εχει μεταγενεστερο Bios

δηλαδη για να καταλαβω αν δεν εχεις το σωστο bios δεν αναβει τιποτα απολυτως ??

Δημοσ.

Αυτο ειχα παθει εγω οταν σκαλιζα το pc μου, το led της μητρικης ηταν on αλλα δεν επερνε καθολου ρευμα, ουτε καν οι ανεμιστηρες. Μετα απο διαφορες δοκιμες καταλαβα πως ειχαν σπασει τα ποδαρακια του cpu. Μπας και εκανες καμια πατατουλα και εσυ?  :P

Φιλικα

Δημοσ.

Description Bios Renamer for USB BIOS Flashback

1.Put Bios file and Bios renamer in same folder

2.Execute the Utility

3.Use new Bios file for USB BIOS Flashback. File Size 202.85 KBytesupdate 2012/11/08 Download from Global

Δημοσ.

Αυτο ειχα παθει εγω οταν σκαλιζα το pc μου, το led της μητρικης ηταν on αλλα δεν επερνε καθολου ρευμα, ουτε καν οι ανεμιστηρες. Μετα απο διαφορες δοκιμες καταλαβα πως ειχαν σπασει τα ποδαρακια του cpu. Μπας και εκανες καμια πατατουλα και εσυ?  :P

Φιλικα

Μολις το ξανακοιταξα και τα ποδαρακια ειναι σε τελεια κατασταση !

Δημοσ.

Συνηθως οταν στηνεται ενα καινουργιο συστημα και δεν ξεκιναει,εχει γινει καποια στραβη με τον επεξεργαστη,ειτε δεν πατησε καλα,ειτε στραβωσε κατι.

Οι μνημες ειναι συμβατες,δεν βλεπω να αγορασες,που σημαινει ειχες?

Δημοσ.

Συνηθως οταν στηνεται ενα καινουργιο συστημα και δεν ξεκιναει,εχει γινει καποια στραβη με τον επεξεργαστη,ειτε δεν πατησε καλα,ειτε στραβωσε κατι.

Οι μνημες ειναι συμβατες,δεν βλεπω να αγορασες,που σημαινει ειχες?

μηπως ο επεξεργαστης ειναι DOA ? παντως δεν ξερω ποσο πιο καλα να πατησει καθως καθεται και δεν κουναει καθολου...KINGSTON HX318C10FB/4 4GB DDR3 1866MHZ HYPERX FURY BLACK SERIES

Description Bios Renamer for USB BIOS Flashback

1.Put Bios file and Bios renamer in same folder

2.Execute the Utility

3.Use new Bios file for USB BIOS Flashback. File Size 202.85 KBytesupdate 2012/11/08 Download from Global

ε?

Δημοσ.

Δυσκολα η μητρικη πιο πιθανον να ειναι doa παρα ο cpu..

αλλα απο την αλλη το led στην μητρικη αναβει κανονικα...

Εχω ακουσει πολλα για DOA ΜΒ απο την ASUS παντως ..

Δημοσ.

Δεν ειναι η asus το θεμα σε οτιδηποτε αφορα hardware μπορει να γινει.. δεν εχεις καποιον γνωστο με παρομοιο Hardware να δοκιμασεις μητρικη και cpu ?

Δημοσ.

Δεν ειναι η asus το θεμα σε οτιδηποτε αφορα hardware μπορει να γινει.. δεν εχεις καποιον γνωστο με παρομοιο Hardware να δοκιμασεις μητρικη και cpu ?

δυστυχως οχι...

Δημοσ.

Αμα εισαι απο σαλονικα μπορω να βοηθησω free of charge

Αν ξερεις καποιον απο Ηρακλειο Κρητης κατι γινεται :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...