3wPsO Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον αγορασα ενα νεο πσ και πηρα τα εξεις : Τροφοδοτικο:COOLER MASTER 600W 80+ bronze Μητρικη: M5A99X EVO R2.0 Καρτα Γραφικων: MSI TF GeForce GTX 760 2GB Cpu: AMD FX 8350 και εναν SSD για το ΛΣ. Κανω ολες τις συνδεσεις και επειτα τον βαζω στο ρευμα και το φωτακι που εχει η μητρικη αναβει πρασινο που σημαινει οτι περνει ρευμα...οταν παταω ομως το power κουμπι δεν γινετε ΤΙΠΟΤΑ,απλα το CPU_LED στην μητρικη αναβει για κλασματα και μετα τιποτα.. Ξερει καποιος το γιατι ?
Xristaras12 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 ας τα πάρουμε απο την αρχή είσαι 100% σίγουρος ότι σύνδεσες όλα τα ρεύματα που χρειάζονται(mb/cpu/gpu) έχεις κάνει τις σωστές συνδεσμολογίες στο front panel αποστάτες στο κουτί έχεις βάλει;
3wPsO Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 ας τα πάρουμε απο την αρχή είσαι 100% σίγουρος ότι σύνδεσες όλα τα ρεύματα που χρειάζονται(mb/cpu/gpu) έχεις κάνει τις σωστές συνδεσμολογίες στο front panel αποστάτες στο κουτί έχεις βάλει; Τα εχω κοιταξει 2 και 3 φορες αλλα δεν βλεπω κατι που να μην ειναι σωστο.. Ναι το κουτι ειχε αποστατες και εβαλα αυτους.. παντως και χωρις ραμ να ανοιξω το πσ δεν κανει παλι τιποτα!
Xristaras12 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 βγάλε την μπαταρία της μητρικής για λίγο και χωρίς τροφοδοτικό και δοκίμασε μετά απο 2-3 λεπτά να το ανάψεις. ποιο μοντέλο είναι το τροφοδοτικό ακριβώς; υπάρχουν πολλές σειρές.
3wPsO Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 βγάλε την μπαταρία της μητρικής για λίγο και χωρίς τροφοδοτικό και δοκίμασε μετά απο 2-3 λεπτά να το ανάψεις. ποιο μοντέλο είναι το τροφοδοτικό ακριβώς; υπάρχουν πολλές σειρές. το εχω δοκιμασει ηδη αυτο που λες .. εχω το COOLERMASTER G600 G SERIES 600W PSU 80+ BRONZE Ηχειάκι δεν εχεις ? εννοεις στο κουτι ? πες μου οτι εχω λαθος τροφοδοτικο ? γιατι βλεπω γραφει Intel atx
SeXBOX Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Έχεις συνδέσει το beeper στην μητρική για να ακούσεις τι θα σου βγάλει; Και ύστερα να δεις στο manual τι σημαίνουν τα beeps που θα ακούσεις. Εκτός και αν έχει η μητρική LED ένδειξη.
AiWaaa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Αμε στο κουτι.. Αμα είχες θα βοηθούσαν τα beep codes.. Γιατι να έχεις λαθος τροφοδοτικο ?
Chris92 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Το τροφοδοτικο σου ειναι μια χαρα,Βλεποντας ομως στο Site της asus πολυ φοβαμαι οτι πρεπει να εχεις την πρωτη εκδοση Bios (0211) και ο επεξεργαστης σου για να αναγνωριστει χρειαζεται την τελευταια εκδοση (2501). Αρα το bios update ειναι μονοδρομος....
3wPsO Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 το εχω συνδεσει αλλα ουτε μπιπ ουτε τιποτα ! γενικα δεν κανει τιποτα απολυτως,ουτε τα φανς γυρνανε καθολου...λετε να εχω τιποτα DOA ? Το τροφοδοτικο σου ειναι μια χαρα,Βλεποντας ομως στο Site της asus πολυ φοβαμαι οτι πρεπει να εχεις την πρωτη εκδοση Bios (0211) και ο επεξεργαστης σου για να αναγνωριστει χρειαζεται την τελευταια εκδοση (2501). Αρα το bios update ειναι μονοδρομος.... πως θα κανω bios update χωρις να τον ανοιξω ?
SeXBOX Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Ότι είπε ο Chris92. Κατέβασε το τελευταίο bios κανε το bootable σε usb και ξεκίνα.
3wPsO Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Ότι είπε ο Chris92. Κατέβασε το τελευταίο bios κανε το bootable σε usb και ξεκίνα. μα δεν καταλαβες...δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ μονο το CPU_LED αναβει για κλασματα και σβηνει,επειτα απλα δεν γινεται κατι...σαν να τον εχω κλειστο !
AiWaaa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δεν παίζει να πήρε τωρα την μητρική και να μην εχει τελευταιο bios.. εκτος εαν ειανι απο κανα ξεχαμσενο μαγαζακι και την εχουν κανα χρονο στο ραφι
SeXBOX Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 USB BIOS FlashbackEasy, Worry-free USB BIOS FlashbackUSB BIOS Flashback offers the most convenient way to flash the BIOS ever! It allows overclockers to try new UEFI BIOS versions easily, without even entering their existing BIOS or operating system. It even works without key components such as the CPU and memory installed. Just plug in any USB storage and push the dedicated button for 3 seconds. The UEFI BIOS is automatically flashed using ATX standby power. Worry-free updating for the ultimate convenience!
3wPsO Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δεν παίζει να πήρε τωρα την μητρική και να μην εχει τελευταιο bios.. εκτος εαν ειανι απο κανα ξεχαμσενο μαγαζακι και την εχουν κανα χρονο στο ραφι Απο E-shop.gr την πηρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα