Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατα τη γνωμη μου το moto g 2014 για μενα ειναι απαισιο εμφανισιακα.Δεν θα επερνα ενα τηλεφωνο που γενικα δεν μου αρεσει . Δεν αμφισβητω τις αποδοσεις του ομως .Για το sony xperia m2 τι να πω δεν ξερω . Το πρωτο κινιτο μου ηταν ενα xperia mini και το δευτερο το οποιο εχω τωρα και ''σερνεται'' ειναι το xperia u. Δηλαδη το s3 neo θα σερνεται? Απο οτι ειδα εχει τετραπυρηνο επεξεργαστη και μνημη ram 1,5 gb . Δεν ειναι αρκετα αυτα τα χαρακτηριστικα ? + οτι τρεχει το καινουριο android 4,4.

Δημοσ.

κατα τη γνωμη μου το moto g 2014 για μενα ειναι απαισιο εμφανισιακα.Δεν θα επερνα ενα τηλεφωνο που γενικα δεν μου αρεσει . Δεν αμφισβητω τις αποδοσεις του ομως .Για το sony xperia m2 τι να πω δεν ξερω . Το πρωτο κινιτο μου ηταν ενα xperia mini και το δευτερο το οποιο εχω τωρα και ''σερνεται'' ειναι το xperia u. Δηλαδη το s3 neo θα σερνεται? Απο οτι ειδα εχει τετραπυρηνο επεξεργαστη και μνημη ram 1,5 gb . Δεν ειναι αρκετα αυτα τα χαρακτηριστικα ? + οτι τρεχει το καινουριο android 4,4.

Εμφανισιακά είναι καλύτερο το xperia E3 που είναι λεπτό και ελαφρύ και ακολουθεί τον σχεδιασμό της νέας σειράς Ζ3 και βγαίνει σε λευκό ,μαύρο , lime , χάλκινο  που έχεις περισσότερες επιλογές σε θέμα design από το Μ2

Δημοσ.

Καλησπέρα και απο εμένα. Συνάδελφε TikiTaka23 έχουμε σχεδόν τα είδια γουστα μονο που εμένα δεν με πείραζε να ειναι τετραπυρινο η με δύο αλλά παρόλα αυτα πείρα 4 πύρινο. σε καταλαβένω και να ξεκαθαρίσω τη θες να πεις που συνέχια σου προτείνουν 5" και 5.2" κτλ. Ψάχνει κινητό που να μην ξεπερνάει ύψος τα 13cm. Το moto g ναι τρομερό κινητο δυνατό αλλα 5" και μεγεθος 14.1cm τι είναι αυτα to lg g2 5.2¨και 13.7cm. αν ήταν πιο συμμαζεμένο το moto g θα έπαιρνα. θα σου προτείνω το lg g2 mini με 4.7" οθόνη με 12.9cm ύψος. του αδερφού μου το lumia 920 4.5" και είναι ελαφρός μεγαλύτερο. απο εμένα βραβο στην lg που κανει τοσο συμμαζεμένα κινητά με τόσο μικρά περιθώρια. AAAA και το Sony M2 που σου είπαν ουτε καν ε, και αυτο ύψος 13.9. παντόφλα. η σόνη δεν ξέρει να φτιάχνει κινητα με μικρά περιθώρια τα κάνει και για παντόφλες. και με το g2 mini στα 150 ευρο θα σου περισσέψουν λεφτα (πάντα απο τιμή skroutz η bestprice και εγω απο σκρουτζ το πήρα)

• Like 1
Δημοσ.

εχω ακουσει οτι το lg g2 mini μετα απο λιγο καιρο '' λαγκαρει'' .

αυτο που λες εξαρτάτε απο το τι το φορτώνεις, ακόμα και ένας υπολογιστής μετα απο το format μετα απο λίγο καιρό κολάει "λαγκαρει" γτ πολύ απλά το γεμίζεις με οτι υπάρχει, μπαινεις οπουδήποτε κτλ. και ενα galaxy s4 Που είχε μια κοπέλα το κινητό της κολλούσε. ε δε γίνεται αυτο, πάρε ενα κινητό μι του βάζεις τίποτα δε θα σου κολλήσει ποτε. εγώ στο δικό μου με το που το άνοιξα έκανε συγχρονισμό με την αλλη σησκευή μου και κατέβασε 14 παιχνιδια και 8 προγράμματακια και πάει σφαίρα. αυτο που θέλω να πω είναι οτι αν το προσέχεις λιγάκι και δε κατεβάζεις οτι νανε τοτε ουτε κινητό ουτε pc δε θα κολλάει. αλλιώς και 8core κινητό να πάρεις σε λόγο καιρό μετά το φόρτωμα θα κολλάει. γενικά το g2 mini δεν έχει ανάγκη και δεν κολλάει εδώ ενα 50 ευρο ταβλετ εχω και πάει σφαιρα εδω και 1 μισή χρόνο γτ δε μου κόλλησε ακόμα; αν δεις σχόλια ο άλλο θα λέει κολλάει απο τις πρώτες μέρες και ο άλλος το έχει μήνες και "σκοτώνει"

• Like 1
Δημοσ.

εχω ακουσει οτι το lg g2 mini μετα απο λιγο καιρο '' λαγκαρει'' .

Ολα τα android μετα απο λιγο καιρο τρωνε λαγκαρισματα αναλογα με το τι τα φορτωνεις και τα updates. Γι αυτο και ειναι απαραιτητο σε android να εχεις δυναμη. Και εγω ενα φθηνιαρικο android εχω και αναγκαστηκα να του σβησω facebook, messenger, instagram apps για να παρει τα πανω του (και πραγματι τα πηρε αρκετα ωστε να θεωρειται usable πλεον η συσκευη). 

Για εμενα προτιμησε κατι αλλο και οχι g2 mini. Απο τη στιγμη ομως που δεν σου αρεσει το Moto G τοτε σκουρα τα πραγματα. Πρεπει να κοιταξεις απο Κινα μερια αλλιώς το μονο που θα κανεις ειναι να πεταξεις τα λεφτακια σου. 

Δημοσ.

Μπραβο είναι όντος ωραιο κινητό και με 1.5gb ram που σε αντίθεση με τα άλλα που έχουν 1 σε αυτο θα μπορείς να το φορτώσεις με περισσότερα πράγματα χωρίς να κολλάει. δεν το έχω γνωρίσει το κινητό απο κοντά αλλα τα 2 αρνητικά που έχει και αυτα σε σχέση με  το πρώτο ποστ σου είναι οτι το μέγεθος του είναι σαν 5" κινητό και οτι έχει μικρή αυτονομία αλλά είμαι σίγουρος πως έχει τρομερή οθόνη με την amoled αυτο το ζηλεύω. Μεγειά το κινητό  B)

Δημοσ.

Μπραβο είναι όντος ωραιο κινητό και με 1.5gb ram που σε αντίθεση με τα άλλα που έχουν 1 σε αυτο θα μπορείς να το φορτώσεις με περισσότερα πράγματα χωρίς να κολλάει. δεν το έχω γνωρίσει το κινητό απο κοντά αλλα τα 2 αρνητικά που έχει και αυτα σε σχέση με  το πρώτο ποστ σου είναι οτι το μέγεθος του είναι σαν 5" κινητό και οτι έχει μικρή αυτονομία αλλά είμαι σίγουρος πως έχει τρομερή οθόνη με την amoled αυτο το ζηλεύω. Μεγειά το κινητό  B)

Ευχαριστω πολυ φιλε αλλα δεν το πηρα ακομα περιμενω χριστουγεννα αν και ειμαι λιγο σκεπτικος ακομα μήπως εμφανιστει τιποτα καινουριο σαν αυτο εδω ασ πουμε  : http://www.skroutz.gr/s/5467135/LG-G3-s-mini-8GB.html  

Αξιζει για ενα τετοιο κινιτο να δωσω κανα 50αρι παραπανω η να μεινω στο σ3 .Για τα λευτα δεν στεναχωριεμαι , 15 χρονων ειμαι παππους γιαγια υπαρχουν....... :D

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ φιλε αλλα δεν το πηρα ακομα περιμενω χριστουγεννα αν και ειμαι λιγο σκεπτικος ακομα μήπως εμφανιστει τιποτα καινουριο σαν αυτο εδω ασ πουμε  : http://www.skroutz.gr/s/5467135/LG-G3-s-mini-8GB.html  

Αξιζει για ενα τετοιο κινιτο να δωσω κανα 50αρι παραπανω η να μεινω στο σ3 .Για τα λευτα δεν στεναχωριεμαι , 15 χρονων ειμαι παππους γιαγια υπαρχουν....... :D

Το G3 s που λες πολύ καλό αλλά αν πας σε τέτοια τιμή και τέτοιο μέγεθος με 10-15 ευρο περισσότερο αξίζει να πάρεις το g2 είναι 1 χιλιοστό μεγαλύτερο του g3 s και είναι πολύ καλύτερο σε όλα μονο που δεν παίρνει micro sd, αλλα και τα 16gb καλά είναι.Το σιτε gsmarena.com αν το ξές έχει τα πάντα απο τηλέφωνα και τα συγκρινεις. Δες εδώ το g3 s με g2 Link.png Site: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6475&idPhone2=5543 και το stand by της μπαταρίας βλέπεις και ότι άλλο θες. εμένα αυτο το σιτε με βοήθησε πολύ. απλός με τα 15 ευρό πιο πάνω πας και σε high-end κινητό.

• Like 1
Δημοσ.

ειναι προβλημα για εμενα τα gb το εχω ξανακοιταξει και νομιζω μονο τα 8 ειναι διαθεσιμα. Εγω στο κινιτο θελω να βαζω και ταινειες γι αυτο το λογο δεν κατεληξα σε αυτο.

Δημοσ.

ειναι προβλημα για εμενα τα gb το εχω ξανακοιταξει και νομιζω μονο τα 8 ειναι διαθεσιμα. Εγω στο κινιτο θελω να βαζω και ταινειες γι αυτο το λογο δεν κατεληξα σε αυτο.

Ναι όντος έχεις δίκιο αλλά εγω αυτό το έλυσα με το να βάζω ότι ταινίες θέλω σε stick usb ακόμα και απλός για να μεταφέρω αρχεία δεν το συνδέω με καλώδιο. Είναι λιγο άβολο ίσως αλλά άμα δεν σε πειράζει έχεις σκεφτεί να βάζεις τις ταινίες σου σε ενα στικ; έχω ενα 64gb και βάζω τα πάντα όλα μέσα αν σου αρέσει αυτό κοίταξε το κινητό να υποστηρίζει USB on-the-go. Αλλιώς όπως είπες θέλει κινητό με κάρτα μνήμης 

Δημοσ.

Ναι όντος έχεις δίκιο αλλά εγω αυτό το έλυσα με το να βάζω ότι ταινίες θέλω σε stick usb ακόμα και απλός για να μεταφέρω αρχεία δεν το συνδέω με καλώδιο. Είναι λιγο άβολο ίσως αλλά άμα δεν σε πειράζει έχεις σκεφτεί να βάζεις τις ταινίες σου σε ενα στικ; έχω ενα 64gb και βάζω τα πάντα όλα μέσα αν σου αρέσει αυτό κοίταξε το κινητό να υποστηρίζει USB on-the-go. Αλλιώς όπως είπες θέλει κινητό με κάρτα μνήμης 

Το αυτοαποκαλουμενο 'otg' καλωδιακι δεν με βολευει μου το εχουν προτειωει και αλλοι.

ακομα ειδα οτι το samsung galaxy s3 4g στα 240Ε εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα :

τετραπυρηνο επεξέργαστη στα 1400 και ακομα 2g ram . Το μονο που με χαλαει ειναι η εκδοση android και ανησηχω αν η samsung δεν του δωσει αναβαθμιση τουλαχιστον σε kitkat 4.4 να μην μιλησω για android 5.0.......................

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...