Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω το PC που βλέπετε στην υπογραφή μου, συνδεδεμένο μέσω HDMI με την Samsung TV 32" UE32H6200 και γυαλιά 3D.

Θα ήθελα να ρωτήσω τι χρειάζεται να κάνω για να δω μέσω του PC 3D ταινία στην τηλεόραση μου (εννοώ πρόγραμμα αναπαραγωγής ή αν το κάνει το VLC, αν είμαι ΟΚ από θέμα Κάρτας Γραφικών ή αν πρέπει να κάνω κάποια άλλη ρύθμιση γενικά επίσης).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Δημοσ.

Κατεβασμένες φαντάζομαι, οπότε...

Κατεβάζεις την ταινία σου αυτή θα είναι σε κάποιο 3d format (πχ. half-sbs), συνήθως το λένε στον τίτλο,  την βάζεις κανονικά και παίζει και ρυθμίζεις την tv σου στο ίδιο φορματ οπότε βάση της πηγής να κάνει την σωστή αναπαραγωγή.

Θέμα θα έχεις στους subs srt όπου θα πρέπει να τους κάνεις και αυτούς 3d με ένα προγραμματάκι.

Αυτό έκανα εγώ σε ένα λάπτοπ και μια lg 3d tv, ελπίζω να πήρες μια ιδέα.

Δημοσ.

Έχω το avatar 3d sbs και τα γυαλιά 3d. αν την ανοίξω με το vlc μου εμφανίζει διπλή την εικόνα στην οθόνη! χρειάζεται να ρυθμίσω κάτι στο vlc player;;  κάτι να πατήσω στο τηλεκοντρόλ της samsung για να δω αν ενεργοποιείται ή ρυθμίζεται κάτι στο 3d;;;

Δημοσ.

Εγώ στον MPC δε έκανα καμιά ρύθμιση μόνο στην TV, το ίδιο θα κάνεις και εσύ!

Διπλή οθόνη πρέπει να βλέπεις αρχικα αφού είναι side by side = SBS. Βάζεις το ίδιο mode στην TV και αυτή αρχίζει να σε πυροβολεί πότε με το αριστερό και πότε με το δεξί μισό που σε συνεργασία με τα γυαλιά σου δημιουργούν το εφέ! 

Δεν έχει καμία σημασία για εσένα που έχεις active 3d το anaglyph γιατί δεν είναι συμβατό και αν ξέρεις και λίγο πως λειτουργεί το 3D το καταλαβαίνεις και μόνος σου, οπότε κάνε σαν να μην είδες ποτέ το post του black adder. ;)

Δημοσ.

Έχω το avatar 3d sbs και τα γυαλιά 3d. αν την ανοίξω με το vlc μου εμφανίζει διπλή την εικόνα στην οθόνη! χρειάζεται να ρυθμίσω κάτι στο vlc player;;οχι. το μονο που θα κανεις ειναι να ενεργοποιησεις το 3D στην τηλεοραση σου  κάτι να πατήσω στο τηλεκοντρόλ της samsung για να δω αν ενεργοποιείται ή ρυθμίζεται κάτι στο 3d;;;

με οποιονδηποτε Player και να παιξεις την ταινια, ειτε VLC, ειτε MPC, την "ενωση" των δυο καρε που βλεπεις, θα την κανει η τηλεοραση σου, ενεργοποιωντας την λειτουργια 3D και ρυθμιζοντας τι ειδους ειναι.  SBS (SideBySide)  U-O (Under-Over) κλπ. τιποτα αλλο. 

και υποτιτλους θα βρισκεις μονο 3Δ. οι αλλοι δεν κανουν..!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...