spaxnoudi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα σας.εδω και πολυ καιρο προσπαθω να φτιαξω το συγκεκριμενο ρουτερ για να βλεπω τις καμερες του σπιτιου μου απο μακρια με DDNS.το εχω κανει σε παρα πολλα ρουτερ αλλα με το συγκεκριμενο δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχω μπλεξει τοσο πολυ.εχω παει στο my.otenet.gr και εχω βγαλει τη προστασια κτλ κτλ που ειπε ο ΟΤΕ εχω ανοιξει τις πορτες που πρεπει αλλα δεν μπαινει ποτε.σας παρακαλω αν καποιος γνωριζει κατι ας απαντησει. Σας ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα σας.εδω και πολυ καιρο προσπαθω να φτιαξω το συγκεκριμενο ρουτερ για να βλεπω τις καμερες του σπιτιου μου απο μακρια με DDNS.το εχω κανει σε παρα πολλα ρουτερ αλλα με το συγκεκριμενο δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχω μπλεξει τοσο πολυ.εχω παει στο my.otenet.gr και εχω βγαλει τη προστασια κτλ κτλ που ειπε ο ΟΤΕ εχω ανοιξει τις πορτες που πρεπει αλλα δεν μπαινει ποτε.σας παρακαλω αν καποιος γνωριζει κατι ας απαντησει. Σας ευχαριστω. ποιιο firmware εχεις πανω?αν δεν εχεις το 0,37 τοτε περασε το.(υπαρχει στο θεμα πιο κατω το Link του firmware γιατι στο site της otenet δεν υπαρχει). β.κλεισε το Firewall στο ρουτερ. γ.σιγουρεψου οτι εχεις κλεισει την αυξημενη ασφαλεια. δ.διαβασε αυτο μηπως εχει καμια σχεση http://www.insomnia.gr/topic/545271-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-router-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CE%BF%CF%87%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BE%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82/ τα ports αυτα αν τα βαλεις στo pc σου και σε καποια εφαρμογη πχ mtorrent τα βλεπεις ανοιχτα μετα απο το www.canyouseeme.org ??? Πχ να ανοιξεις το 3333 για την ip του Pc σου αντι για τις καμερες μετα να βαλεις το 3333 στο mtorrent και οταν το εχεις ανοιχτο να τρεξεις το www.canyouseeme.org για να δεις αν εινα ανοιχτο το Port. εχεις δοκιμασει αντι για port forward να κανεις dmz για να ανοιξεις ολα τα Ports???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα