dimi7RiS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 πωπω νιωθω γερος που ψαχνω τι σημαινουν ''DLC'' , ''GOTY'' και αλλες συντομευσεις. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση! 1
Vole Maulder Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 πωπω νιωθω γερος που ψαχνω τι σημαινουν ''DLC'' , ''GOTY'' και αλλες συντομευσεις. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Χαχ, άσε, αυτοί οι νέοι σήμερα έχουν περίεργο λεξιλόγιο 1
dimi7RiS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Χαχ, άσε, αυτοί οι νέοι σήμερα έχουν περίεργο λεξιλόγιο ακριβως... θυμασαι παλια που chatαραμε απο mirc /icq μονο εμεις καταλαβαιναμε τι λεγαμε...
HarryGrey Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Προσωπικα μου αρεσουν τα παιχνιδια με story τυπου the last of us, uncharted, infamous οπως και τα ραλλακια... δεν εχω τρελα με τα FPS, γι αυτό κλίνω προς το ps4 με τα τωρινα δεδομένα. Και εδω ειναι το ζουμι, δλδ τι ερχεται στις κονσόλες εκατέρωθεν? Στο xbone ερχεται το quantum break και δε βλεπω τπτ αλλο... Βλέπω τα dlcs δεν ξέρεις τι είναι, αλλά για μεγάλος μια χαρά βλέπω τα ξέρεις τα cinematic games του ps. Τι cinematic games έπαιζες πριν μάθεις για του ps? Όσο για τα παιχνίδια που ανέφερες, το infamous είναι μέτριο, το the last of us είναι remake περσινού παιχνιδιού, το uncharted δεν βγήκε ακόμα και τα ραλλάκια που σου αρέσουν είναι κατώτερα στο ps. Αν βλέπεις μόνο quantum break στο xbox one που αυτή την στιγμή έχει να σου δώσει πολλά περισσότερα μάλλον έχεις προαποφασίσει να πάρεις ps τελικά. Έτσι δεν είναι; Από κει και πέρα όπως τα είπαν τα παιδιά, υπάρχουν dlcs που αξίζουν(ποιοτικά και με διάρκεια) και άλλα που δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Δυστυχώς όταν γουστάρεις πολύ ένα παιχνίδι τις περισσότερες φορές είναι δύσκολο να αντισταθείς στο extra υλικό και αυτά στα λέει κάποιος που αγοράζει σπάνια dlcs, αλλά όταν μου αρέσει ένα game πχ στο skyrim αγόρασα μέχρι και το hearthfire που εντάξει ήταν να χαμε να λέγαμε.
dimi7RiS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Βλέπω τα dlcs δεν ξέρεις τι είναι, αλλά για μεγάλος μια χαρά βλέπω τα ξέρεις τα cinematic games του ps. Τι cinematic games έπαιζες πριν μάθεις για του ps? Όσο για τα παιχνίδια που ανέφερες, το infamous είναι μέτριο, το the last of us είναι remake περσινού παιχνιδιού, το uncharted δεν βγήκε ακόμα και τα ραλλάκια που σου αρέσουν είναι κατώτερα στο ps. Αν βλέπεις μόνο quantum break στο xbox one που αυτή την στιγμή έχει να σου δώσει πολλά περισσότερα μάλλον έχεις προαποφασίσει να πάρεις ps τελικά. Έτσι δεν είναι; phantasmagoria?? χεχε! Οπως εχω γραψει απο την gaming σκηνη εχω αποχωρίσει καιρο τωρα! επένδυα αλλου τα χρηματα μου. Τις πληροφορίες τις εχω απ οτι εχω διαβασει και απο οτι gameplay εχω παρακολουθησει στο youtube (οπως καταλαβαινεις δεν εχω καμια ιδιαίτερη κριτική ικανοτητα απο την εμπειρία μου) Οτι σου εγραψα για τα παιχνιδια ειναι οτι εχει βγει στη επιφάνεια μεχρι στιγμης δε μπορω να ξερω τι θα ερθει... Και εδω ειναι το θεμα...το ρισκαρεις? ή απλα περιμενεις να βγουν και αλλοι τιτλοι? Ενα πολυ ωραιο multiplarfom που πραγματικα πιστευω οτι θα μ αρεσει ειναι το THE DIVISION. Δεν ξερω.. Αν μετρησω τα κουκιά παω για ps4 ομως και το xbox εχει potential
Vole Maulder Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Αν δεν το έχεις παίξει το Last of Us, το αν είναι ή όχι remake δε λέει τίποτα. Μη σου πω ότι κι ακόμα καλύτερα που θα το παίξεις κατευθείαν σε καλύτερη έκδοση. Για το Division κράτα μικρό καλάθι. Η Ubisoft έχει τη συνήθεια να τάζει πράγματα που δεν μπορεί/δε σκοπεύει να κάνει deliver, γενικά. Μακάρι να βγει καλό, επειδή φαίνεται πολύ ωραίο, αλλά η λέξη κλειδί είναι το "φαίνεται" Οπως και να έχει, τα δυο μου σεντ είναι πως αν σε ενδιαφέρει πιο πολύ το narrative στα παιχνίδια κι όχι τόσο (ή λιγότερο τέλος πάντων) το online multiplayer και κυρίως τα FPS, μάλλον το PS θα σε καλύψει περισσότερο. Στο μόνο που υστερεί, για σένα, το PS είναι στα racing games. Θα έλεγα να ρίξεις μια ματιά και στα παιχνίδια που είχαν βγει για την κάθε μία από τις προηγούμενες κονσόλες για να πάρεις μια ιδέα για το πού κινείται η κάθε εταιρεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα