Προς το περιεχόμενο

Αγορα νεας τηλερορασης!χελπ

chivious

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους. σκοπευω να αγορασω νεα τηλεοραση στις 55 ιντσες. και διαθετω πανω κατω 800 ευρω. εχω δει κατι LG 55αρες LCD FULL HD που παιζουν σε αυτα τα λεφτα με 3D πανω κλπ. επισης ειδα και κατι πλασμα παλι FULL αλλα που ειναι πιο φτηνες και με περισσοτερα χερτζ.
Τι να παρω? υποψιν οτι εχω το PS4 οποτε θελω να ανταποκρινεται η τηλεοραση και στις απαιτησεις της κονσολας..  αξιζει να παρω LCD 3D και αν ναι οι LG ειναι καλες? η να παρω πλασμα? οχι μονο σε σχεση με το PS4 αλλα και γενικα.  Τα χερτζ ειναι τοσο βασικα στην ποιοτητα εικονας?

LG 55LB650V

σκεφτομαι το παραπανω μοντελο και σε κατι συγκρισεις με σαμσουνγκ αντιστοιχες που ειδα στο νετ η LG υπερτερουσε ελαφρως.
τι λετε? κοστιζει κατι λιγοτερο απο 900.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα σε ολους. σκοπευω να αγορασω νεα τηλεοραση στις 55 ιντσες. και διαθετω πανω κατω 800 ευρω. εχω δει κατι LG 55αρες LCD FULL HD που παιζουν σε αυτα τα λεφτα με 3D πανω κλπ. επισης ειδα και κατι πλασμα παλι FULL αλλα που ειναι πιο φτηνες και με περισσοτερα χερτζ.

Τι να παρω? υποψιν οτι εχω το PS4 οποτε θελω να ανταποκρινεται η τηλεοραση και στις απαιτησεις της κονσολας.. αξιζει να παρω LCD 3D και αν ναι οι LG ειναι καλες? η να παρω πλασμα? οχι μονο σε σχεση με το PS4 αλλα και γενικα. Τα χερτζ ειναι τοσο βασικα στην ποιοτητα εικονας?

LG 55LB650V

σκεφτομαι το παραπανω μοντελο και σε κατι συγκρισεις με σαμσουνγκ αντιστοιχες που ειδα στο νετ η LG υπερτερουσε ελαφρως.

τι λετε? κοστιζει κατι λιγοτερο απο 900.

Πολυ καλη και 859€ απο το you +24 ατοκες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...