gameover Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα σας. Εχω το iphone 5 με ios 8.1. Απο τοτε που εβαλα ios 8 εχω το εξης προβλημα.Σε σελιδες οπως το 9to5mac.com και καποιες αλλες οταν μου εμφανιζεται μια διαφημιση, συγκεκριμενα αυτη του bca college η οποια ειναι κινουμενη, ο safari κολλαει και κανει συνεχως refresh , αργει παρα πολυ, τo ζουμ και η επιλογη λεξεων αργουν πολυ η δε γινονται, η δε γινονται με ακριβεια. Σε στατικες διαφημισεις δε συμβαινει αυτο. Ο chrome ιδια... Μονο αν απενεργοποιησω το javascript λυνεται το προβλημα , αλλα τοτε καποιες σελιδες δεν εμφανιζονται σωστα. Jailbreak δεν εχω κανει ποτε. Κατα τα αλλα το λειτουργικο τρεχει γρηγορα στα μενου και στα apps. Εχω κανει restore as new και erase all data and settings για να δω αν καποια εφαρμογη το προκαλει αυτο αλλα τιποτα. Εχω απενεργοποιησει system services επισης... Σας εχει συμβει κατι τετοιο? Δεν ξερω τι αλλο να κανω!
georgeadams Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Για δοκίμασε να πας: Ρυθμίσεις -> Safari -> Απαλοιφή ιστορικού και δεδομένων Έτσι θα καθαρίσεις την cache του Safari και τα cookies. Πιθανώς να λύσει το πρόβλημα σου.
gameover Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Για δοκίμασε να πας: Ρυθμίσεις -> Safari -> Απαλοιφή ιστορικού και δεδομένων Έτσι θα καθαρίσεις την cache του Safari και τα cookies. Πιθανώς να λύσει το πρόβλημα σου. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Δυστυχως το εχω δοκιμασει πολλες φορες και συμβαινει το ιδιο. Δεν εχω βρει ειτε σε ελληνικο ειτε σε ξενο φορουμ κατι παρομοιο. Εχω αρχισει και σκεφτομαι μηπως ειναι καποιο περιεργο εσωτερικο hardware προβλημα που το επαθα μονο εγω. Και αυτο γιατι εσβησα τα παντα , ειχα μονο τις εργοστασιακες εφαρμογες και ρυθμισεις και συμβαινει το ιδιο. Το εχω ριξει δυο τρεις φορες το κινητο στο παρελθον αλλα δεν εμφανισε καποιο προβλημα. Εμφανιστηκε απο τοτε που εβαλα την 8.0.2 αν δεν κανω λαθος. Ειχα παντα καλες θηκες απο την πρωτη μερα και της σκληρες ζελατινες της bodyguardz και δεν εχει ουτε μια γρατζουνια. Πριν δυο μηνες αγορασα ενα καλο belkin φορτιστη αυτοκινητου αλλα και παλι δεν νομιζω οτι σχετιζεται με αυτο. Δεν εχω κανει καν πολλες φορτισεις στο αυτοκινητο. Το κινητο λειτουργει αψογα σε ολα του, παρα μονο οταν εμφανιζεται η συγκεκριμενη διαφημιση που κυριολεκτικα κολαει το συμπαν στις συγκεκριμενες σελιδες. Σε σελιδες που δεν εχει αυτη τη διαφημιση παει σφαιρα και ας ειναι φορτωμενες με πολλες εικονες.
iganiats Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Σε iPad 4 με iOS 8.1 (clean install) έχω το ίδιο φαινόμενο. Άρα αποκλείεται οποιαδήποτε πιθανότητα hardware προβλήματος. Μάλλον θέμα του iOS
Kostasspil Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Πολύ πιθανόν να πρόκειται για θέμα του iOS. Αναμένεις update
gameover Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Ειναι κριμα ρε παιδια... Προς το παρον εχω κατεβασει τον dolphin με adblock και παει σφαιρα. Χωρις adblock κανει τα ιδια. Αντε να δουμε. Ουτε μια ανακοινωση για μια καινουρια beta εβγαλαν, αρα αργει το update.
Kostasspil Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δοκίμασε και το puffin. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ και βλέπω μέχρι και μπάλα. 1
labrosviz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δοκίμασε και το puffin. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ και βλέπω μέχρι και μπάλα. Φίλε είσαι πρώτος!!ειναι φοβερό προγραμμα το puffin!!...να κάνω μια ερώτηση όμως...υπάρχει και μια έκδοση επι πληρωμή 3.59 ευρώ...επειδή δεν μπορώ να καταλάβω τι διάφορες έχει απο το free?αξιζει?
Kostasspil Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Εγώ είχα κατεβάσει κατευθείαν την επί πληρωμή οπότε δεν ξέρω να σου πω σε τι υστερεί η free. Δεν το έχω μετανιώσει πάντως
buk4 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Αν δεν εχει διορθωθει ως τωρα δοκιμασε το https://itunes.apple.com/us/app/weblock-adblock-for-ios/id558818638?mt=8 σε wifi τουλαχιστον δε θα εχεις διαφημισεις ουτε στον safari ουτε στα apps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα