Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Μετά από 1 μήνα ταλαιπωρίας με τον ΟΤΕ για να πάρω και να συνδέσω το ρούτερ, στο τέλος τα κατάφερα.

(Το ρούτερ είναι ZTE H108NS). Όμως, βγάζω το κίτρινο καλώδιο του Ethernet για να συνδεθώ με το λάπτοπ (στο οποίο έστησα τη σύνδεση) στο WiFi, όμως δεν γίνεται.

Άλλαξα το όνομα του SSID, άλλαξα τον κωδικό, έκανα update τα network adapters, έκανα 4 hard reset το ρούτερ, απενεργοποίησα και ξαναενεργοποίησα την τοπική σύνδεση, έχω ψάξει όλα τα φόρουμ του πλανήτη αλλά δεν δίνει κανένα πληροφορίες. Πήρα φυσικά τηλέφωνο το 13888 και μετά από 7 κλήσεις με αναμονή μισής ώρας η κάθε μία, δεν απάντησαν ποτέ.

Το λειτουργικό μου είναι το χειρότερο. Δηλαδή (s)VISTA.

Το παράδοξο της ιστορίας: απ' το κινητό μου (xperia J), βρίσκει το WiFi και συνδέεται κανονικά. Απ' το κινητό της κοπέλας μου (xperia neo V), δεν το βρίσκει καν. Απ' το λάπτοπ, το βρίσκει αλλά δεν συνδέεται.

Συγκεκριμένα πάει κάπως έτσι:

1) post-315681-0-13515300-1413893657_thumb.jpg

2) post-315681-0-97373500-1413893669_thumb.jpg

(Έχω κλείσει και ξανανοίξει το ρούτερ 25000 φορές).

Αυτά :D

Αν μπορούσατε να με βοηθήσετε θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ!

Άρης.

Δημοσ.

Συνδέσου στο interface του router και άλλαξε το κανάλι του WiFi σε κάποιο από 1-11. Πιθανώς τώρα είναι στο Auto, στο 12 ή στο 13 και μερικές συσκευές έχουν θέμα με αυτό.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Γρήγορα-γρήγορα μου λύθηκαν δύο προβλήματα με τις δύο πρώτες απαντήσεις: αλλάζοντας το κανάλι, εμφανίζεται το SSID και απ' το κινητό της κοπέλας μου και μπήκε κανονικά, και κάνοντας το Update του Vista, φτιάχτηκε (υποθέτω) το net adapter και συνδέθηκε κι απ' το λάπτοπ μου.

Όμως, όταν συνδέθηκα στο WiFi, και έβγαλα το Ethernet καλώδιο, μου έλεγε ότι η σύνδεση είναι Local only.

Δηλαδή ήταν όλα μια χαρά, απλώς δε βλέπω ιστοσελίδες (τώρα το ξανασύνδεσα για να σας γράψω).

post-315681-0-28404700-1413896708_thumb.jpg

Δημοσ.

Στην εικόνα που επισύναψες (δηλαδή για τον wireless adapter, όχι τον ethernet): πάτα εκεί που λέει Properties > βρες στη λίστα το TCP/IPv4 και κάνε διπλό κλικ σε αυτό. Εκεί δες αν είναι επιλεγμένο το «Obtain an IP address automatically» και «Obtain DNS server address automatically».

Δημοσ.

:Ο Νόμιζα ότι το 'χα τσεκάρει, αλλά τελικά είχα δει το tcp/ipv4 του Ethernet! Το έβαλα να ομπτέην αφτομάτικλυ, και όλα τέλεια.

Είστε υπέροχοι, σας ευχαριστώ πολύ. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...