catalanos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω νέο κινητό, μιας και το αρχαίο xperia sole μου πλέον τα χει φτύσει και σκέφτομαι να πάω για κινητά ναυαρχίδες.Είμαι ανάμεσα σε iphone 6 και htc m8, μιας και αυτά θεωρώ τα καλύτερα αυτή τη στιγμή σε συνδυασμό δυνατοτήτων και design.Eιμαι πιο πολύ προς iphone6, αλλα θέλω να ακούσω και τις γνώμες σας.Ειδικότερα, για το htc απο οσους το έχουν, αν βγάζει προβλήματα κλπ κλπ. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2014 από catalanos
Iris_89 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 http://www.knowyourmobile.com/mobile-phones/apple-iphone-6/21974/iphone-6-vs-htc-one-m8-design-specs-hardware-compared
catalanos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 ευχαριστώ για τον χρόνο αλλά θα ήθελα να μου απαντήσουν και άτομα που έχουν το M8....εξάλλου, αυτές οι συγκρίσεις τεχνικών χαρακτηριστικών δε λένε τίποτα διότι η apple φτιάχνει δικά της chipset, οπότε δεν υπάρχει αντιστοιχεία ghz, πυρινών, ram κλπ κλπ με άλλες εταιρείες
StigmaX Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Η επιλογή είναι πολύ απλή. Και οι δύο συσκευές είναι κορυφαίες. Αν θες ios, iPhone, αν θες Android, m8. Και τώρα για να μην φτάσουμε στο σημείο να κάνουμε versus λειτουργικά, πας σε ένα κατάστημα, τα βλέπεις από κοντά, δες και δύο τρία βίντεο στο YouTube με τα υπέρ και τα κατά τους και είσαι έτοιμος. Δεν υπάρχει σωστή και λάθος επιλογή, είναι τι σε βολεύει εσένα προσωπικά. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα