Alex An Dros Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 καλησπέρα το fan της κάρτας γραφικών μου δουλεύει στα 18% ανεξαρτήτως από αν παίζω ένα παιχνίδι ή αν άπλα έχω ανοιχτό το broswer μόνο έχω ένα πρόγραμμα να το αλλάζω το MSI afterburner αλλά πρέπει να τρέχει συνέχεια στο παρασκήνιο υπάρχει κάποιο π να το αλλάζει μια και καλή?
mafiozoskotsos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα Μήπως είναι στο manual το fan speed αν ναι βάλτο στο auto
AiWaaa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Το ίδιο κάνει και σε μενα η 290 το έκανε και πριν η 270x. Δεν ηταν σε manual αλλα και πάλι με τοσο χαμηλό fan usage τα temps ηταν πολυ καλα
Alex An Dros Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 όχι στο auto είναι, μόλις ανοίγω το πρόγραμμα δουλεύει στα 40% πάνω κάτω.....απλά αναρωτιέμαι μήπως μπορώ να πειράξω το fan speed χωρίς να πρέπει να τρέχει το afterburner
mafiozoskotsos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Αυτό δε ξέρω αν σε βοηθήσει αλλά μπορείς να καθαρίσεις τους driver με DDU και να τους ξανά περάσεις μήπως το έχεις πειράξει από το control panel η έχεις και άλλο πρόγραμμα για έλεγχο στρόφων που να ξεκάνει με τα windows γιατί η κάρτες γραφικών κανονικά έχουν αυτόματο έλεγχο στροφών...
Alex An Dros Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 το fan δουλεύει σε αυτές της στροφές χωρίς να πειράξω τίποτα,το μόνο πρόγραμμα που έχω είναι το afterburner που δεν το τρέχω γιατί ξεχνάω να το ανοίξω
mafiozoskotsos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Από θερμοκρασίες πως τα πάει το μηχάνημα μήπως δεν έχει πρόβλημα θερμοκρασιών και για αυτό δεν ανεβάζει παραπάνω στροφές δεν ξέρω δεν μου έρχεται κάτι άλλο πάντως αν δεν έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες αστό έτσι...
Alex An Dros Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 σε idle είναι 30-32 και όταν παίζω δεν με έχει πάει πάνω από 70-75(μπορεί να είχε ανέβει 80-85 όταν έπαιζα watch dogs δεν θυμάμαι τώρα να σε πω)
mafiozoskotsos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μια χαρά είναι η κάρτες γραφικών αντέχουν έως και 100 βαθμούς αλλά καλό είναι να είναι πολύ χαμηλότερη για λόγους διάρκειας ζωής κλπ ανεμιστήρες στο κουτί έχεις για να διώχνουν την θερμότητα
Alex An Dros Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 έχω 2 ανεμιστήρες μπροστά που βάζουν κ έναν πίσω που βγάζει,δεν έχει άλλο χώρο για fan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα