Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα 

το fan της κάρτας γραφικών μου δουλεύει στα 18% ανεξαρτήτως από αν παίζω ένα παιχνίδι ή αν άπλα έχω ανοιχτό το broswer μόνο έχω ένα πρόγραμμα να το αλλάζω το MSI afterburner αλλά πρέπει να τρέχει συνέχεια στο παρασκήνιο υπάρχει κάποιο π να το αλλάζει μια και καλή? 

Δημοσ.

Το ίδιο κάνει και σε μενα η 290 το έκανε και πριν η 270x. Δεν ηταν σε manual αλλα και πάλι με τοσο χαμηλό fan usage τα temps ηταν πολυ καλα

Δημοσ.

όχι στο auto είναι, μόλις ανοίγω το πρόγραμμα δουλεύει στα  40% πάνω κάτω.....απλά αναρωτιέμαι μήπως μπορώ να πειράξω το fan speed χωρίς να πρέπει να τρέχει το afterburner  

Δημοσ.

Αυτό δε ξέρω αν σε βοηθήσει αλλά μπορείς να καθαρίσεις τους driver με DDU και να τους ξανά περάσεις μήπως το έχεις πειράξει από το control panel η έχεις και άλλο πρόγραμμα για έλεγχο στρόφων που να ξεκάνει με τα windows γιατί η κάρτες γραφικών κανονικά έχουν αυτόματο έλεγχο στροφών...

Δημοσ.

το fan δουλεύει σε αυτές της στροφές  χωρίς να πειράξω τίποτα,το μόνο πρόγραμμα που έχω είναι το afterburner που δεν το τρέχω γιατί ξεχνάω να το ανοίξω   :-D

Δημοσ.

Από θερμοκρασίες πως τα πάει το μηχάνημα μήπως δεν έχει πρόβλημα θερμοκρασιών και για αυτό δεν ανεβάζει παραπάνω στροφές δεν ξέρω δεν μου έρχεται κάτι άλλο πάντως αν δεν έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες αστό έτσι...

Δημοσ.

σε idle είναι 30-32 και όταν παίζω δεν με έχει πάει πάνω από 70-75(μπορεί να είχε ανέβει 80-85 όταν έπαιζα watch dogs δεν θυμάμαι τώρα να σε πω) 

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η κάρτες γραφικών αντέχουν έως και 100 βαθμούς αλλά καλό είναι να είναι πολύ χαμηλότερη για λόγους διάρκειας ζωής κλπ ανεμιστήρες στο κουτί έχεις για να διώχνουν την θερμότητα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...