Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα εχω μια απορια οταν κανω shut down τον υπολογιστη μετα ειναι κακο να τον κλεινω απο τον διακοπτη του τροφοδοτικου?η κανω καλα?κλεισε ανοιξε θα εχει προβλημα?το τροφοδοτικο ειναι xfx  pro 550w/

Δημοσ.

προβλημα δεν θα χεις, δεν ξερω αν ειναι κακο αλλα δεν βαριεσαι καθε φορα που κλεινεισ ανοιγεις πισι να τραβιεσαι να πατας το κουμπι πισω απο το κουτι ?

Δημοσ.

ξερεισ γιατι ?

1. ζω σε περιοχη που κανει διακοπες πολυ συχνα

2. εαν δεν το κλεινω το ποντικι και πληκτρολογιο μενουν ανοιχτα και φωτιζει το δωματιο και μου τι σπαει :P

Δημοσ.

ξερεισ γιατι ?

2. εαν δεν το κλεινω το ποντικι και πληκτρολογιο μενουν ανοιχτα και φωτιζει το δωματιο και μου τι σπαει :P

Και γω το κλεινω απ' το psu οταν ξερω οτι θα αργησω αρκετα να τον ξανανοιξω. Και οι δυο λογοι σου ειναι και οι δικοι μου. 

Δημοσ.

ξερεισ γιατι ?

τοτε ενα ups θα το χρειαστεις να εχεις το κεφαλι σ ησυχο.. και τουσ σκληρους

Δημοσ.

ειμαι φοιτητης και τωρα δεν ειναι η καταλληλη στιγμη για να αγοραζω κατι ... οποτε τι αλλο μπορω να κανΨ?

Δημοσ.

Καλά κάνεις,δεν υπάρχει πρόβλημα,βάλε τα όλα και την οθόνη σε ένα πολύπριζο με διακόπτη που να βγαίνει μπροστά,δίπλα από την μονάδα ή όπου σε βολεύει, για να έχεις ποιο εύκολη πρόσβαση στον διακόπτη.   

Δημοσ.

ναι οσον αφορα την ασφαλεια κατα των spikes μην την αφηνεις εντελως. Καλυτερο να παρεις 1 πολυμπριζο ασφαλειας με 10 -15Ε παρα να παρεις τροφοδοτικο στα χερια και ενα αλλο με 80Ε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...