Gunix Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα σας.Έχω ένα pc που το χρησημοποιώ για βιντεοπαιχνίδια:1) Intel i5 7502) ASRock P55M Pro3) RAM 4GB4) ATI Radeon HD 4670και θέλω να το αναβαθμίσω την RAM και την κάρτα γραφικών.Πρώτον, στην κάρτα γραφικών τι πρέπει να προσέξω από τα Specification;Δεύτερον, από την RAM τι πρέπει να προσέξω; Επίσης το CAS LATENCY πόσο πρέπει να είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο; Επιπλέον, δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που μου είπαμε σχετικά με την RAM + CPU. Δηλαδή μου είχε πει ένας φίλος μου αλλά έχει φύγει, ότι όταν θέλω να βάλω RAM + CPU πρέπει να κιτάξω να δω ότι συνεγάζονται σωστά. Δεν πολύ καταλαβα τι μου είπε Μήπως εννοούσε την συχνότητα; Δεν ξέρω.
mafiozoskotsos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα Στην Κάρτα Γραφικών πρέπει να κοιτάς ποσά Gigabyte είναι σε τι συχνότητα είναι GPU σε τι συχνότητα είναι η μνήμη (της κάρτας γραφικών) αν παίζεις παιχνίδια τι directΧ υποστηρίζει τι εξόδους εικόνας έχει τι διαστάσεις έχει για να χωραεί στο κουτί τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες και εννοείτε πως κοιτάς και την εγγύηση. Τώρα στις RAM πρέπει να κοιτάς μέχρι τι συχνότητα υποστηρίζει η μητρική και ο επεξεργαστής (και σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι πόσα Volt RAM) υποστηρίζει η μητρική σου στη δική σου περίπτωση μέχρι 1600MHz κανονικά και μέχρι 2400+(OC) η μητρική ενώ ο επεξεργαστής σου μέχρι 1333MHz μπορεί να υποστηρίξει το CAS LATENCY (CL) όσο μικρότερο είναι τόσο καλύτερα ο φίλος σου αυτό που εννοούσε είναι αυτό που σου είπα ποιο πάνω και ναι είναι θέμα συχνοτήτων. Ελπίζω να σε κάλυψα .
Gunix Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Τώρα στις RAM πρέπει να κοιτάς μέχρι τι συχνότητα υποστηρίζει η μητρική και ο επεξεργαστής (και σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι πόσα Volt RAM) υποστηρίζει η μητρική σου στη δική σου περίπτωση μέχρι 1600MHz κανονικά και μέχρι 2400+(OC) η μητρική ενώ ο επεξεργαστής σου μέχρι 1333MHz μπορεί να υποστηρίξει το CAS LATENCY (CL) όσο μικρότερο είναι τόσο καλύτερα ο φίλος σου αυτό που εννοούσε είναι αυτό που σου είπα ποιο πάνω και ναι είναι θέμα συχνοτήτων. Ελπίζω να σε κάλυψα . Από επεξεργαστή έχω τον intel core i5 750 (http://ark.intel.com/products/42915/Intel-Core-i5-750-Processor-8M-Cache-2_66-GHz?q=intel%20core%20i5-750), (http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i5+750+%40+2.67GHz). Που κίταω απο την intel για να δω μέχρι πόσο συχνότητα υποστηρίζει; Ώστε για να αγοράσω νέες ραμ με 8GB και να έχουν μια πολύ καλη συνεργασία μητρική, cpu, ram.
mafiozoskotsos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Σου το είπα ποιο πάνω μέχρι 1333MHz υποστηρίζει ο επεξεργαστής σου το λέει και στο Memory Specifications Memory Types DDR3-1066/1333, και στην μητρική το λέει στο Product Specifications Memory - Supports DDR3 2400+(OC)/2133(OC)/1866(OC)/1600/1333/1066 από την στιγμή όμως που ο επεξεργαστής σου υποστηρίζει μέχρι 1333MHz τότε και RAM με ποιο πολλά MHz να βάλεις μονό τα 1333 θα χρησιμοποιούνται.
Physiciant Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Καταρχήν πες μέχρι πόσα θες να δώσεις συνολικά και βάλε το προγραμματάκι cpu-z και βγάλε δύο printscreen απ' τις καρτέλες spd και memory
Millennium Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Πες και τι οθόνη έχεις και πόσα σκέφτεσαι να δώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα