Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι κατοχος ενος S3. Χθες το βραδυ για καποιος περιεργο λογο αρχισε να αναβοσβηνει. Ειναι λες και καποιος παταει το power button συνεχεια.. Ξερετε τι μπορει να εχει? Σας ευχαριστω!

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα δοκίμαζα πρώτα να βγάλω τη μπαταρία. Κάποιοι προτείνουν στο φόρουμ αυτή την κίνηση και μετά να το χτυπήσεις ελαφρά στο σημείο που είναι το power button. Δεν είμαι όμως καθόλου σίγουρος αν αυτό θα λύσει το πρόβλημα. 

Κάποιοι λένε ότι φταίει το viber, άλλοι κάποια apps που τρέχουν στο παρασκήνιο, κλπ.

Η πιο ασφαλής λύση είναι φυσικά η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, που σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να κάνεις backup, γιατί θα χάσεις όλα τα δεδομένα σου. 

Δημοσ.

δοκίμασε πρώτα να κάνεις ένα reboot κρατώντας πατημένα όλα τα physical buttons του κινητού για λίγα δευτερόλεπτα.Αν έχει πρόβλημα και μετά το restart, μετά δε ξέρω :P

Δημοσ.

Παρατηρησα οτι ενω δεν ασκω καθολου πιεση στο power button απλα το ακουμπω το κινητο κλειδωνεται. Επισης οταν εβγαλα την μπαταρια και την ξαναεβαλα το κινητο ξεκινησε αμεσως.. Τελος εκανα επαναφορα στις εργοστασικες ρυθμισεις αλλα το προβλημα παρεμεινε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...