Giwrgos Z Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Ειμαι κατοχος ενος S3. Χθες το βραδυ για καποιος περιεργο λογο αρχισε να αναβοσβηνει. Ειναι λες και καποιος παταει το power button συνεχεια.. Ξερετε τι μπορει να εχει? Σας ευχαριστω!
annorax Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Απ' ότι διαβάζω σ' αυτό το forum, μάλλον έχει πρόβλημα το power button. Δες κι εσύ: http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-siii-i9300/271158-issue-samsung-galaxy-s3-turning-itself-off-resetting-automatically.html 1
annorax Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Εγώ πάντως θα δοκίμαζα πρώτα να βγάλω τη μπαταρία. Κάποιοι προτείνουν στο φόρουμ αυτή την κίνηση και μετά να το χτυπήσεις ελαφρά στο σημείο που είναι το power button. Δεν είμαι όμως καθόλου σίγουρος αν αυτό θα λύσει το πρόβλημα. Κάποιοι λένε ότι φταίει το viber, άλλοι κάποια apps που τρέχουν στο παρασκήνιο, κλπ. Η πιο ασφαλής λύση είναι φυσικά η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, που σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να κάνεις backup, γιατί θα χάσεις όλα τα δεδομένα σου.
catalanos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 δοκίμασε πρώτα να κάνεις ένα reboot κρατώντας πατημένα όλα τα physical buttons του κινητού για λίγα δευτερόλεπτα.Αν έχει πρόβλημα και μετά το restart, μετά δε ξέρω
Giwrgos Z Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Παρατηρησα οτι ενω δεν ασκω καθολου πιεση στο power button απλα το ακουμπω το κινητο κλειδωνεται. Επισης οταν εβγαλα την μπαταρια και την ξαναεβαλα το κινητο ξεκινησε αμεσως.. Τελος εκανα επαναφορα στις εργοστασικες ρυθμισεις αλλα το προβλημα παρεμεινε.
annorax Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Άρα το πρόβλημα είναι όντως στο hardware...
Giwrgos Z Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Θα δοκιμασω να το χτυπησω μερικες φορες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα