Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι παιδιά, ελπίζω να είστε όλοι καλά!

Σε συνέχεια ενός προηγουμενου θέματος ενός φίλου που ενδιαφερόταν για slim form factor και αφού ειδε και αποειδε με τα sfx psus....

πήρε το coolermaster 110 case, το be quiet system 7 400w και 1x8 GB ram στα 1866mhz.

Παρατήρησε ότι τα mITX Intel mobos ειναι φθηνότερα και για να μη σας τα πολυλογώ με έφερε προ τετελεσμένων να του προτείνω ένα οικονομικό και ταυτόχρονα vfm combo ανάμεσα απο τους 2 πιο κάτω συνδυασμούς.

1. Συνδυασμός Intel:

CPU: Intel Pentium g3258

Mobo: Την φθηνότερη και αξιόπιστη mini Itx mobo που κάνει με ασφάλεια και σταθερότητα over clock τον g3258 στα 3.8/3.9ghz.

Ποιά είναι αυτή η μητρική; Απο Intel δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα.

Κάρτα γραφικών: Απαραίτητα fanless.

Budget 200 ευρω αυστηρά.

2. Συνδυασμός amd.

CPU: A8 6500

Mobo: Mini itx μητρική.

Budget 200 ευρω αυστηρά.

Η χρήση που κάνει ειναι καμια 10 αρια tabs ανοιχτά, εκ των οποίων 1 u tube , 1 blog που φτιάχνει κ κάνει αναρτήσεις κειμένων και σπανιότερα αναρτησεις βιντεος και τα υπόλοιπα tabs ειναι news sites και 2 mail. Eπισης θα χει ανοιχτό και ένα word.

Όταν δε δουλεύει απλα streamαρει καμια ταινία να δει, ή θα κάνει λιγο browsing.

Για παιχνίδια δεν ασχολείται, το μόνο που εχει ειναι το cod4 multiplayer με το οποίο ασχολείται 1-2 ώρες το σαββατοκύριακο, σε medium settings.

Να φανταστείτε ότι δούλευε επι 8 χρόνια μ έναν athlon 6000+ και θέλει μια λογική αναβάθμιση χωρίς πολλλα πολλά, να είναι vfm

Τί προτείνετε;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Για Intel μητρική παει εδώ:http://www.skroutz.gr/s/3818956/Asrock-H81M-ITX.html Με την συγκεκριμένη μητρική μπορείς να φτάσεις μέχρι 4.2Ghz αλλά για να αποφύγει την αγορά κάρτας γραφικών,καλύτερα να πάει στην σύνθεση με τον APU...τα 200 ευρώ είναι για CPU-MOBO-GPU;;

• Like 1
Δημοσ.

για να αποφύγει την αγορά κάρτας γραφικών,καλύτερα να πάει στην σύνθεση με τον APU...τα 200 ευρώ είναι για CPU-MOBO-GPU;;

Το COD 4 έχει recomended Geforce 7800, ακόμα και τα γραφικά του pentium θα είναι υπέρ αρκετά για αυτό. 

Δημοσ.

The elf κοιτα εγω κλίνω προς amd γενικα. Eπι του προκείμενου δεν ειμαι βέβαιος όμως.

Σε σχέση με τον α8 6500, ο κλοκαρισμενος στα 3.9 mhz Pentium ειναι δυνατότερος για word, 10 tabs internet ανοιχτα, και uploading κυρίως κειμένων αλλα και λίγων photo σε site? Θα βλέπει σε 23αρα οθόνη απροβλημάτιστα streaming ταινίες 1080p?

Γιατί αυτα θα κάνει 9 στις 10 φορές. Εαν αυτά τα σηκώνει το ocedpentium χωρίς dedicated κάρτα γραφικών, νομίζω θα καλυφθεί. Τί λες, τα κάνει αυτά ;

Δημοσ.

Και οι δυο θα τα κάνουν αυτά πολύ άνετα και χωρίς oc και χωρίς dedicated και δεν είναι τίποτα βαρύ οπότε δεν θα δεις και καμιά διαφορά.

Με την intel πλατφόρμα θα έχει καλύτερες επιλογές για upgrade αν χρειαστεί στο μέλλον, με την apu θα έχει καλύτερα γραφικά τώρα.

Δημοσ.

Το COD 4 έχει recomended Geforce 7800, ακόμα και τα γραφικά του pentium θα είναι υπέρ αρκετά για αυτό. 

Δεν πρόκειται να σηκώσει αξιοπρεπώς η ενσωματωμένη του Pentium το COD 4 σε 1080p.Έχω τον G3258 και είναι για κλωτσιές η IGP στα παιχνίδια.Για την χρήση που το θέλει ο φίλος του TS,η AMD είναι η καλύτερη λύση.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...