Προς το περιεχόμενο

Live Streaming Soccer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Έχω αγοράσει αυτό εδώ το tablet: Onda V975m Amlogic M802 Quad Core 9.7 Inch 16G Android 4.3 και θα ήθελα να ξέρω πως μπορώ να δω live αγώνες μέσω streaming από sites. Ξέρω ότι γενικά το android έχει θέμα με το flash. Σίγουρα δεν υπάρχει τρόπος?

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Έχω αγοράσει αυτό εδώ το tablet: Onda V975m Amlogic M802 Quad Core 9.7 Inch 16G Android 4.3 και θα ήθελα να ξέρω πως μπορώ να δω live αγώνες μέσω streaming από sites. Ξέρω ότι γενικά το android έχει θέμα με το flash. Σίγουρα δεν υπάρχει τρόπος?

Και αφού το ήξερες γιατί δεν πηγές σε ένα win tablet που έχει 100% συμβατότητα για αυτό που θέλεις???

Πλέον έχουν πέσει αρκετά οι τιμές.... και θα έκανες και πράγματα πέραν αυτού που σε ενδιαφέρει πρωτίστως....

Δημοσ.

Και αφού το ήξερες γιατί δεν πηγές σε ένα win tablet που έχει 100% συμβατότητα για αυτό που θέλεις???

Πλέον έχουν πέσει αρκετά οι τιμές.... και θα έκανες και πράγματα πέραν αυτού που σε ενδιαφέρει πρωτίστως....

Μήπως γιατί το πήρα πριν από 8 μήνες και μόνο για 127 € όταν τα windows tablet είχαν πάνω από 300?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως γιατί το πήρα πριν από 8 μήνες και μόνο για 127 € όταν τα windows tablet είχαν πάνω από 300?

Πούλησε το και χτυπα με 199 το 8αρακι Asus vivotab note

Επεξ/σία από kostasfalcon
Δημοσ.

Νομίζω πιο προσιτή λύση είναι η εγκατάσταση xbmc και μέσα από το sports devil να παρακολουθείς live streaming αγώνες.Οδηγίες για το συγκεκριμένο concept άπειρες στο δίκτυο!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...