Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.
Στο λαπτοπ της αδερφης μου Dell Inspiron 15 3521 (i5-3337U/4GB/500GB) , ξαφνικά έχουν απενεργοποιηθεί ήχος και δίκτυο με την ένδειξη (χ) σε κάθε εικονίδιο στην μπάρα κάτω δεξιά.
Έγινε ξαφνικά.
Πολύ Πρόσφατα έκανα εκκαθάριση για ιους,malware,spyware & ανασυγκρότηση δίςκου.
Πως λύνεται και τι φταίει;

Επεξ/σία από kostakiss
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Device manager δες αν είναι και τα δύο εντάξει. Μην έχουν απενεργοποιηθεί.. Αλλιώς κοίτα αν έχει κάποιο συνδιασμό με το FN στο keyboard που τα απενεργοποιεί. Στην τελική κατέβασε τους drivers από το site της Dell και ξαναπέρνα τους.

Επεξ/σία από GBorb
Δημοσ.

Device manager δες αν είναι και τα δύο εντάξει. Μην έχουν απενεργοποιηθεί.. Αλλιώς κοίτα αν έχει κάποιο συνδιασμό με το FN στο keyboard που τα απενεργοποιεί. Στην τελική κατέβασε τους drivers από το site της Dell και ξαναπέρνα τους.

στο device manager υπαρχουν αλλα ειναι με θαυμαστικο.

δοκιμασα να τα κανω διαγραφη και επανεκινηση του λαπτοπ αλλα παλι τα ιδια

οταν παταω να κανει ενημερωση προγραμματων οδηγησης μου βγαζει οτι ειναι ,audio driver και αντιστοιχα ελεγκτης δικτυο,αλλα

γραφει στο τελος οτι στην προσπαθεια εγκαταστασης τους τα δεδομενα δεν ειναι εγκυρα.

και απ οτι δοκιμασα με αλλα 2 usb βγαζει το ιδιο μηνυμα

Δημοσ.

Του κανείς ένα καλό φορματ βάζεις κ τους drivers της εταιρείας κ αν δεν παίξει μάλλον τα έχει μπηξει η κάρτα ηχου η αντίστοιχα η κάρτα δικτύου. Ότι κ να ειναι επισκευάζεται σχετικά εύκολα αλλα θέλει τα κατάλληλα εργαλεία. Συνήθως αυτά την ακούνε από καμία πτώση όταν τα μηχανήματα ειναι αναμμένα. Η λόγω ψηλής θερμοκρασίας. Αν δεν σου λειτουργήσει μετά το φορματ στείλε να σου πω τι θα κανείς

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

αυτο εγινε λιγο μετα αφου εβαλα την 8.1 κατι εχουν παθει οι drivers και απενεργοποιουνται(ηχος και δικτυου) και ουσιαστικα μου ειναι αχρηστο...

πηρα στην dell επειδη ειναι ακομα εντος εγγυησης και μου εστειλαν τους drivers (bios,chipset,ηχος,δικτυο) ,το δοκιμασα αλλα τιποτα...μου βγαζει σφαλμα στην εγκατασταση...

και μου προτειναν να κανω μπακαπ....

δηλαδη με αυτο θα ασχολουμαι τωρα?

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Στο λαπτοπ της αδερφης μου Dell Inspiron 15 3521 (i5-3337U/4GB/500GB) , ξαφνικά έχουν απενεργοποιηθεί ήχος και δίκτυο με την ένδειξη (χ) σε κάθε εικονίδιο στην μπάρα κάτω δεξιά.

Έγινε ξαφνικά.

Πολύ Πρόσφατα έκανα εκκαθάριση για ιους,malware,spyware & ανασυγκρότηση δίςκου.

Πως λύνεται και τι φταίει;

Το προβλημα παρουσιαστηκε αμεσως μετα η απλως το αναφερεις (πολυ πιθανο να εσβησες και κανενα βασικο αρχειο μαζι και για αυτο εχεις και το προβλημα)

Δοκιμασες να κανεις restore στο σημειο πριν τις αλαγες που εκανες ?

Δημοσ.

Φαντάζομαι οτι πρίν ειχες τα 7 και τώρα με τα 8 σου κάνει αυτο το πρόβλημα ;

Δεν ειναι λογικό να συμβαίνει αυτο και εγώ θα σου έλεγα οτι πρέπει να περάσεις τους drivers αλλα μπορεί για κάποιο λόγο να υπάρχει ασυμβατότητα με τα 8 (αν και δεν μου εχει ξανατύχει) , αν δεν βαριέσαι απο περιέργεια πέρνα παλι τα 7 να δούμε αν το κάνει

Δημοσ.

Πρέπει να καθαρίσεις τους παλιούς drivers πριν βάλεις ξανά τους καινούργιους. Δοκίμασε αφού κάνεις unistall τους drivers να πας στο bios και να κάνεις disable την κάρτα δικτύου. Μπες στα windows και κάνε install την κάρτα ήχου. Αν δουλέψει μετά κάνε enable πάλι την κάρτα δικτύου και πέρασε τους drivers και για αυτή.

Δημοσ.

Το προβλημα παρπυσιαστηκε λιγο καιρο μετα αφου εβαλα τα 8.1 και αφου ειχα κανει μια σειρα 'καθαρισμου' των windows.

Δεν ξερω αν γινεται ρεστορ απο παλια γιατι δεν εχω κανει καποιο μπακαπ.

Οχι δεν ειχα τα 7 πριν, ηταν αγορασμενο με τα 8αρια πανω.

Εκανα αφαιρεση των ντραιβερς και μετα επανεκκινηση αλλα παλι εβγαζε σφαλμα στην εγκατασταση.

Αυτο με το μπαιος δεν το δοκιμασα αλλα αν κανω απενεργοποιηση την καρτα δικτυου μονο γιατι να φτιαχτει ο ηχος μετα;

Εκτος αν γινεται να απενεργοποιησω και τον ηχο απο το μπαιος.

Δημοσ.

τελικα εκανα επαναφορα απο τις 3/10 που ειχε τη πιο προσφατη ημερομηνια και δουλευει οκ αλλα τωρα μενει το ηδη υπαρχων προβλημα ,το οτι αργει ολο το μηχανημα γενικοτερα.....

http://www.insomnia.gr/topic/536401-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BB%CE%AC%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%80/page-5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...