Προς το περιεχόμενο

Ανοιγμα με Microsoft (R) HTML application

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

εδώ και ένα μήνα αντιμετωπιζα πρόβλημα με το πολυμηχάνημα hp advantage που έχω...Ενώ οταν είναι να σκανάρει,σκανάρει κανονικά,όταν ανοίγω ενα αρχείο στο word το εκτυπώνει μια χαρά,ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ να δω μελάνια κλπ...Το πήγα σε τεχνικό,όλοι επέμεναν οτι κάτι το μπλοκάρει και να κάνω format...Ψάχνοντας μεσα σε φόρουμ της hp,τελικά το πρόβλημα είναι πιο απλό...Το εικονίδιο αυτό,ανοίγει με την εφαρμογή microsoft html application host...

Εγω όταν κανω δεξι κλικ και ιδιοτητες,λέει στο αντίστοιχο σημειο ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕ ---) ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ..

Ανοίγω να βρω να το ανοίξω με το παραπάνω αρχείο, αλλά δεν υπάρχει ως διαθέσιμη επιλογη...στο ξένο φόρουμ πρότειναν να μπει ο αλλος χρήστης με το ίδιο πρόβλημα στο system32 να βρει το αρχείο “mshta.exe”  και να το πατήσει..ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΟΚ και όταν θα πήγαινα πίσω στο εικονίδιο και θα πάταγα τις ιδιότητες,θα πρεπει να εμφανιζε και το microsoft html application host αλλά δεν το βγάζει,ούτε όταν πατάω το mshta που βγάζει οκ...

Κανένας τρόπος να τρέξει το αρχείο αυτό υπάρχει?

δοκίμασα και με την εντολή regcvr32 mschtml.dll και λέει ότι ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ...εκανα και scannow και μου βγαλε ότι δεν βρεθηκε καμια παραβιαση ακεραιότητας..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...