David20 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα σε ολους.. Στο laptop της υπογραφης μου το οποιο φοραει καρτα γραφικων της intel(ενσωματωμενη στην μητρικη),εμφανιζεται το εξης φαινομενο(δεν ξερω αν ειναι προβλημα).. Ενω ειμαι στην επιφανεια εργασιας ή σε οποιαδηποτε ιστοσελιδα,και ενω εχω ορισει μια συγκεκριμενη τιμη για την φωτεινοτητα της οθονης,ξαφνικα αυξανεται η ενταση της φωτεινοτητας,(δεν ξερω αν παιρνει την μεγιστη τιμη της ,αλλα αυξανει καμποσο),κραταει ετσι για πολυ λιγα δευτερα, και κατοπιν επανερχεται στην τιμη που εχω ορισει εγω,εξ αρχης..Υπενθυμιζω οτι το laptop ειναι εντος εγγυησης,δεν θελω ομως να τους τηλεφωνησω και να με αρχισουν στα "κανε φορματ","στειλτο να το δουμε",,γατι ειλικρινα τους φοβαμαι,θα μου το γυρισουν με γρατσουνιες ,τσαπατσουλιες,κι αλλα καταπληκτικα κλπ,ειμαι βεβαιος...Anyway,υπενθυμιζω οτι δεν παρουσιαζει κανενα αλλο θεμα,παει σφαιρατο παντου κλπ... Υπαρχει κανενας να με πει τι συμβαινει με αυτο το "προβλημα"; Ευχαριστω και περιμενω ... ΥΓ...το θεμα αυτο το εμφανιζει οποτε του ερθει κυριολεκτικα,δηλ μια την εβδομαδα,μια τον μηνα,η και ποτέ σ ενα μηνα ...
antonl Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μήπως είναι ενεργοποιημένη αυτή η ρύθμιση; 2
David20 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μπαινω να κανω τσεκ τωρα αδερφε.....Εκει που εχεις το κοκκινο βελακι εννοεις προφανως...πρεπει να το γυρισω στο on,off ; Ηταν οντως ενεργοποιημενη αυτη η ρυθμιση,και τα εβαλα και τα δυο ,(μπαταρια και πριζα) στο off...Ας ελπισω οτι δεν θα ξαναγινει λαμπαδα η οθονη...Σε ευχαριστω παρα πολυ οπως και να χει... Ελπιζω να μην εκανα λαθος που τα εβαλα και τα δυο off...ετσι φιλαρακι; Απαντησε μου οταν μπορεσεις για να ξερω..
xristoforos89 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Το ιδιο ακριβως θεμα εχω και εγω στο L520 της υπογραφης μου. Αυτο συνεβη απο τοτε που του αλλαξα επεξεργαστη και πηγα σε i5. Εχω windows 7, μεσω του λινκ ομως δεν βλεπω να εχω την επιλογη που δειχνει το παραδειγμα.
antonl Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μπαινω να κανω τσεκ τωρα αδερφε.....Εκει που εχεις το κοκκινο βελακι εννοεις προφανως...πρεπει να το γυρισω στο on,off ; Ηταν οντως ενεργοποιημενη αυτη η ρυθμιση,και τα εβαλα και τα δυο ,(μπαταρια και πριζα) στο off...Ας ελπισω οτι δεν θα ξαναγινει λαμπαδα η οθονη...Σε ευχαριστω παρα πολυ οπως και να χει... Ελπιζω να μην εκανα λαθος που τα εβαλα και τα δυο off...ετσι φιλαρακι; Απαντησε μου οταν μπορεσεις για να ξερω.. Όχι δεν έκανες κάτι λάθος. Στο off πρέπει να είναι για να μη ρυθμίζουν αυτόματα τα windows τη φωτεινότητα της οθόνης βάσει του φωτισμού του περιβάλλοντος χώρου. 1
David20 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Γιατι δεν εχεις επιλογη;.... Κλικ στο εικονιδιο της μπαταριας κλικ στο 'προσαρμογη φωτεινοτητας οθονης" κλικ στο 'αλλαγη ρυθμισεων σχεδιου' και κλικ στο "αλλαγη ρυθμισεων παροχης ενεργειας για προχωρημενους" εμφανιζεται το πινακακι,κατεβαινεις στο "οθονη' και κατοπιν στο "δυνατοτητα προσαρμοσμενης φωτεινοτητας' ,off και στα δυο κλικ στο "εφαρμογη"κλικ στο "οκ"και καθαρισες... Αν θυμαμαι καλα υπαρχει στα 7 αρια αυτο Όχι δεν έκανες κάτι λάθος. Στο off πρέπει να είναι για να μη ρυθμίζουν αυτόματα τα windows τη φωτεινότητα της οθόνης βάσει του φωτισμού του περιβάλλοντος χώρου. Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ αδερφε μου...Υποχρεος. 1
antonl Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Το ιδιο ακριβως θεμα εχω και εγω στο L520 της υπογραφης μου. Αυτο συνεβη απο τοτε που του αλλαξα επεξεργαστη και πηγα σε i5. Εχω windows 7, μεσω του λινκ ομως δεν βλεπω να εχω την επιλογη που δειχνει το παραδειγμα. Μήπως αυτό που προτείνουν εδώ; (μέσω των ιδιοτήτων του driver της intel) 1
xristoforos89 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μήπως αυτό που προτείνουν εδώ; (μέσω των ιδιοτήτων του driver της intel) Ειχε οντως εκει επιλογη για αυτοματη φωτεινοτητα. Την απενεργοποιησα και θα φανει το πρωι κατα ποσο εγινε δουλεια. Ευχαριστω πολυ!
viotos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 εμενα συμβαινει το αντιθετο παιδια χαμηλωνει η φωτεινοτητα σε αναλογες στιγμες που και που και την επαναφερω απο τις ρυθμησεις φωτεινοτητας !!! να το βαλω και εγω στο off και τα δυο??? εχω 7αρια ultimate x64
xristoforos89 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 εμενα συμβαινει το αντιθετο παιδια χαμηλωνει η φωτεινοτητα σε αναλογες στιγμες που και που και την επαναφερω απο τις ρυθμησεις φωτεινοτητας !!! να το βαλω και εγω στο off και τα δυο??? εχω 7αρια ultimate x64 Βαλε το και εσυ στο Οφφ. Εμενα μια ανεβαινε, μια κατεβαινε. Τωρα που το απενεργοποιησα τελειως μεσω του πανελ της Ιντελ, δειχνει να ειναι οκ. 1
David20 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Εγω παντως αποτελεσμα θα δω σε βαθος χρονου,διοτι οπως περιεγραψα στην αρχη το κανει(η το εκανε αν επιδιορθωθηκε) σε ανυποπτο χρονο,για λιγα δευτερα και αλλες φορες δεν το εκανε ποτε(οσο ημουν μπροστα στην οθονη τουλαχιστον)..οπότε θα δειξει,αν και μαλλον αυτη ηταν η λυση τελικα.Eυχαριστω και παλι τον antonl. 1
thelos257 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Εγω παιδια στο πρωτο λαπτοπ μου στην απο κατω υπογραφη μου εχω ενα προβλημα με την αυξηση φωτηνοτητας των εικονιδιων τι να κανω ; εκανα αναβαθμιση τους οδηγους της καρτας γραφικων.
David20 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Και παλι εγω,δυστυχως μολις τωρα ειχα συμβαν με την αυξηση φωτεινοτητας παρα τις ρυθμισεις...καμια ιδεα υπαρχει να σκαλισουμε; Εφαρμοσα κι αυτο εδω μολις τωρα....https://forums.lenovo.com/t5/Idea-Windows-based-Tablets-and/Yoga-2-Pro-Auto-brightness-feature-and-how-to-disable-in-Windows/ta-p/1294763 μπηκα δηλαδη στο κεντρο ελεγχου γραφικων intel και εφαρμοσα την 2η λυση μπας και βρω ακρη.. οποιος εχει καμια λυση ας την ριξει στο τραπεζι guys
David20 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Καλι παλι εγω guys...Τα νεα που εχω ειναι τα εξης. Αφου συμπληρωσα μια φορμα απ το HP support οπου περιεγραψα το θεμα της αποτομης αυξησης φωτεινοτητας,καπακι πηρα τηλ οπου μιλησα με τεχνικο και εφαρμοσα το εξης ....Απ το εικονιδιο μπαταριας με ειπε να βαλω την ρυθμιση "Υψηλες επιδοσεις" αντι του "Συνισταται απ τη Ηp",κατοπιν κατεβασα την φωτεινοτητα οθονης οπως με αρεσει-βολευει,και στο Ρυθμισεις για προχωρημενους εβαλα ξανα στο On το "Ρυθμισεις προσαρμοσμενης φωτεινοτητας"...(μπαταρια on -μπριζα on)..Επισης ειδαμε οτι ολοι οι drΙvers καθως και το BIOS ειναι φουλ ενημερωμενα και εγκατεστημενα σωστα. Τονιζω ομως σε ολους οτι αυτο δεν ειναι η λυση διοτι με ειπε η τεχνικος(ναι ,κοπελα τεχνικος),οτι θα το κανουμε δοκιμαστικα για να δουμε εως την Δευτερα που θα με τηλεφωνησει η ιδια,πως θα συμπεριφερθει η οθονη σ αυτη την ρυθμιση, και αναλογως θα πραξουμε..Σορρυ αν σας επρηξα by the way..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα