Προς το περιεχόμενο

Huawei honor 6 η One plus one?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ειδα το huawei και μου αρεσει αν και ειμαι διστακτικος καθως δεν εχω παρει ποτε κινητο της το εχει κανεις? ειναι καλο? κανουν updates?

Δημοσ.

Προσωπικα εχω εναν μικρο ερωτα με την Huawei (εκτος απο τα φτηνα μοντελα της) που η εταιρια απλα εχει πληρης προτασεις στις ναυαρχιδες της (οπως το Honor 6). Κυριολεκτικα εχει τα παντα και δεν σου λειπει τιποτα απο αποψη hardware και δυνατοτητων. Τωρα για Updates αν κρινω απο τη δικη μου φθηνιαρα συσκευη που εχω ναι παιρνει Updates συνεχεια αλλα μονο πανω στην εκδοση emotion UI που εχεις τη φορα. Η νεα εκδοση του emotion UI λεγεται οτι ειναι αρκετα ομορφη και σβελτη. 

Γενικα απο οσα εχω διαβασει προκειται για σοβαροτατη προταση και με απολυτα γαματη τιμη. Δικαρτη συσκευη με 4G, με καρτα επεκτασης εως 64GB, με 3GB Ram, ραδιο και δυνατο octa-core επεξεργαστη καθως και με πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης δεν θα βρεις ευκολα σε τετοιο κοστολογιο. Οταν λεμε πληρης προταση το εννοουμε οτι ειναι πληρης προταση. 

Το one plus one απο την αλλη εχει αποδεδειγμενη αξια και εχει ελαχιστες ελλειψεις οποτε και αυτο ειναι δυνατη προταση. 

• Like 1
Δημοσ.

Οχι οπωσδηποτε, εχουμε βασικες ελλειψεις στο τηλεφωνο που για καποιους ισως να ειναι απαραιτητες καθως και το design το οποιο Honor 6 ειναι ποιο "τηλεφωνο" απο το oneplusone. Προσωπικα ειμαι υπερ του Honor 6 για πολλους λογους, οπως ειπα ειναι ποιο "τηλεφωνο" και εχει περισσοτερα στοιχεια τα οποια θα φανουν χρησιμα στην καθημερινοτητα και ισως στο μελλον και ειναι λογικο σαν ποιο φρεσκια συσκευη. Τιμολογιακα ειναι στα ιδια. 

http://www.phonearena.com/phones/compare/OnePlus-One,Huawei-Honor-6/phones/8603,8729

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είναι να παίζεις παιχνίδια πας μονοκουκι στο opo, μιας και η GPU είναι ανώτερη.

Αν θες dual Sim πας honor. Προσωπικά θα επέλεγα το opo μιας και το skin της Huawei το θεωρώ απελπισία.

Επεξ/σία από StigmaX
Δημοσ.

ikagura24, ποιές είναι οι βασικές ελλείψεις; Επίσης δεν καταλαβαίνω τα μισά από αυτά που γράφεις...

stigmaX, μάλλον εννοείς GPU...

Δημοσ.

ikagura24, ποιές είναι οι βασικές ελλείψεις; Επίσης δεν καταλαβαίνω τα μισά από αυτά που γράφεις...

Auto correct στα καλύτερα του;)

Δημοσ.

Ελλειψεις σε σχεση με το Honor 6 παντα, το Oneplus δεν εχει SD καρτα αυξησης του αποθηκευτικου χωρου, δεν εχει ραδιο, δεν παιρνει δυο καρτες SIM. Επισης το Honor 6 ειναι σε βολικοτατο μεγεθος και βαρος. 

Εσυ δεν μας ειπες ομως, τι ζητας απο τη συσκευη; Ποια κριτηρια θετεις οτι ΠΡΕΠΕΙ να εχει το τηλεφωνο πρωτα; 

• Like 1
Δημοσ.

Ελλειψεις σε σχεση με το Honor 6 παντα, το Oneplus δεν εχει SD καρτα αυξησης του αποθηκευτικου χωρου, δεν εχει ραδιο, δεν παιρνει δυο καρτες SIM. Επισης το Honor 6 ειναι σε βολικοτατο μεγεθος και βαρος. 

Εσυ δεν μας ειπες ομως, τι ζητας απο τη συσκευη; Ποια κριτηρια θετεις οτι ΠΡΕΠΕΙ να εχει το τηλεφωνο πρωτα; 

Συμφωνώ για την έλλειψη θύρας για micro-SD, αλλά στην έκδοση των 64GB δεν έχει και τόση σημασία. Ποιός θα χρειαστεί παραπάνω;

Όσο για το ραδιόφωνο και το δίκαρτο, αυτά τα θεωρώ μικρότερης σημασίας. Φυσικά κι αυτό είναι υποκειμενικό. 

Τα δικά μου κριτήρια είναι: Ποιότητα κατασκευής, ευκολία χρήσης, οθόνη, επεξεργαστής, μνήμη και χωρητικότητα, μπαταρία και καλή κάμερα. 

Δημοσ.

Ναι αλλα η 64GB εκδοση ειναι κατα πολυ ακριβοτερη απο την βασικη εκδοση του honor 6 που δεχεται SD καρτα. Εκει ειναι και το προβλημα. Οι τιμες των δυο συσκευων ειναι ιδιες στις βασικες τους εκδοσεις και το Honor 6 απλα εχει παραπανω καλουδια να παρεις. 

Εχουμε λοιπον. 

- Και οι δυο συσκευες ειναι πολυ δυνατες και πολυ γρηγορες. 

- Και οι δυο συσκευες εχουν πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.

- Και οι δυο συσκευες βρισκονται στην ιδια τιμη για τα 16GB και για τις δυο.

Αρα λοιπον με βαση τα παραπανω πρεπει να κοιταξουμε επιμερους λεπτομερειες οπως ειναι η καρτα SD, δικαρτο, ραδιοφωνο και λοιπα. Εσυ επιλεγεις one plus, εγω επιλεγω σιγουρα honor 6. Το θεωρω ποιο καλη και ποιο πληρης συσκευη στα λεφτα που ζηταει. Τωρα αν θελει καποιος phablet διαστασεις θα παει σε oneplus, αν καποιος θελει συσκευη τηλεφωνου θα κοιταξει το honor 6.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...