asterixpit Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα στην παρεα αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα με το PC!Οτα του κάνω πρώτη φορά εκκινησει δεν ανοίγει η οθόνη ο υπολογιστής ανοίγει κανονικά ,μετα απο μερικές προσπάθειες κλησε άνοιξε ανοιγει κανονικα χωρίς κανενα πρόβλημα τη μπορει να συμβαίνει ?Έκανα ενα φορματ και πάλι τα ίδια!
Notis_xalandri Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Format γιατι εκανες? μηπως εχει κανα sleep mode η οθονη?βαλε αλλη οθονη να δεις τι κανει να σιγουρευτεις οτι δεν εινια η οθονη το προβλημα σου
asterixpit Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 sllepe mode είναι οταν ειναι ανοιχτό οχι οταν ειναι κλειστό εγω το κλεινω και αμα το ανοιχο μετα απο αρκετη ωρα τοτε το κανει αυτο!Format εκανα γιατη μετα απο πολεσ επανεκκινήσεις μου έβγαλε μπλε οθονη φαντάστηκα οτι κρασαρανε τα W7 γιαυτο και ολο το προβλημα!
driftingcris Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Εμενα το εκανε αυτο σε ενα παλιο μ pc. Ειχα κανει πατεντα με την μαμα ιντελ ψυκτρα. Ειχαν σπασει καποιες βασεις και την εβαλα με βιδες και παξιμαδια. Μια απο τις λαστιχενιες ροδελες δεν ειχε κατσει καλα και ακουμπουσε σιδερενιο κομματι στην μητρικη. Μηπως και το δικο σου με καποιον τροπο βραχυκυκλωνει?
trebelas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 sllepe mode είναι οταν ειναι ανοιχτό οχι οταν ειναι κλειστό εγω το κλεινω και αμα το ανοιχο μετα απο αρκετη ωρα τοτε το κανει αυτο!Format εκανα γιατη μετα απο πολεσ επανεκκινήσεις μου έβγαλε μπλε οθονη φαντάστηκα οτι κρασαρανε τα W7 γιαυτο και ολο το προβλημα! Δοκίμασες με άλλη οθόνη όπως είπε ο φίλος? Κάνε αρχικά και έναν έλεγχο οτι όλα είναι κουμπωμένα σωστά.Καλώδια οθόνης ρεύματος κ.λ.π. και αν έχεις πειράξει τίποτα τελευταία ή μετακινείς το κουτί τσέκαρε και μνήμες-κάρτες-hdd.
asterixpit Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Τελικα οθονη ειναι γμ$$%!ευχαριστω παιδες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα