Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να φτιάξω ένα πρόγραμμα μετατροπής θερμοκρασιών από C σε F και αντίστροφα.

Θέλω αρχικά να ζητείται από τον χρήστη πόσες τιμές θέλει να μετατρέψει .. πχ 3 , και ύστερα να τις πληκτρολογεί ( φαντάζομαι μία μία ). 

Μην με κράξετε , όπως είπα αρχάριος είμαι.

Δημοσ.

Ναι, ωραια. Που κολλάς;

Έχω δυο εβδομάδες που ασχολούμαι με την Python και αρχίζω να μαθαίνω από Tutorials στο Youtube . Δεν ξέρω τι εντολές να χρησιμοποιήσω για να εκτελεστεί αυτό που ανέφερα.( Να ζητείται από τον χρήστη πόσες τιμές θέλει να μετατρέψει και να αποθηκεύεται κάθε τιμή σε μεταβλητή )

• Moderators
Δημοσ.

Γιατί δε δοκιμάζεις κάτι πιο απλό; Μπορείς, πχ, να γράψεις ένα πρόγραμμα που να παίρνει είσοδο από το χρήστη και να του την εκτυπώνει πίσω, ένα άλλο που κάνει πράξεις κλπ και στο τέλος να τα συνδυάσεις όλα αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα που λες λύνεται με μια απλή πράξη, ενα for loop, ένα input() και ένα print(), και μάλιστα μπορεί να γίνει σε μια γραμμή στην Python. Σε ποια ακριβώς σημείο δυσκολεύεσαι; Συνέχισε με υπομονή να διαβάζεισς τα tutorials για τη γλώσσα και όσο αποκτάς εμπειρία, λύσεις σε τέτοια μικρά προβλήματα θα σου έρχονται αυτόματα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...