giorgos1966 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Παιδια γινετε να μεταφερω καποια προγραμματα απο τον ssd μου στον αλλον σκληρο που εχω,και να μεινουν μονο τα windows;
TheELF Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Σε γενικές γραμμές όχι,πρέπει να κάνεις από- και ξανά- εγκατάσταση... Κάποια προγράμματα όμως άπαξ και τα περάσεις τρέχουν από τον φάκελό τους και μπορείς να τα αντιγράψεις όπου θες και να τα τρέχεις από το εικονίδιο τους (θα κάνεις νέα συντόμευση ή θα αλλάξεις μια υπάρχον) αλλά θα πρέπει να το δοκιμάσεις για το κάθε ένα.
giorgos1966 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Σε γενικές γραμμές όχι,πρέπει να κάνεις από- και ξανά- εγκατάσταση... Κάποια προγράμματα όμως άπαξ και τα περάσεις τρέχουν από τον φάκελό τους και μπορείς να τα αντιγράψεις όπου θες και να τα τρέχεις από το εικονίδιο τους (θα κάνεις νέα συντόμευση ή θα αλλάξεις μια υπάρχον) αλλά θα πρέπει να το δοκιμάσεις για το κάθε ένα. Ελεγα να αφησω μονο τα windows κ τα αλλα να τα περασω ολα στον σκληρο.Γιατι τωρα απο τα 111GB εχω ελευθερα μονο τα 43GB.
pigeon Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Πολύ δύσκολο αυτό που ζητάς (όχι ακατόρθωτο). Αν όμως είναι win8 να ξέρεις πως όλα τα packages (modern εφαρμογές) δεν κουνιούνται ρούπι. Κατ'αρχήν βάλε αυτό εδώ: https://windirstat.info/ και κοίτα τι χώρο πιάνει το καθετί. Τις περισσότερες φορές γεμίζουμε το φάκελο Documents ή Downloads με περιττή σαβούρα. Επίσης άνοιξε windows explorer --> δεξι click στο C: --> properties --> Disk Cleanup.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα