Προς το περιεχόμενο

Blue screen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...

Εφτιαξα ενα pc κοματι κοματι τον δεκεμβρη που μας περασε, για να μην τα πολυλογω αρχισε να μου πεταει blue screen οταν παιζω παιχνιδια...το pc ηταν μια χαρα μεχρι που εβαλα στην ιδροψυξη αλλα δυο fan και αλαξα την παστα στον CPU και εβαλα Artic SIlver 5 . το μυαλο μου πηγενει οτι φτεει ι παστα , ισως δεν την εβαλα σωστα. . . το θεμα ειναι υπαρχουν περιπτοσεις λογο κακης τοποθετισης παστας να πεταει blue screen ?

Αυτες τις αλλαγες τις εκανα για να κατεβασω τις θερμοκρασιες , οχι οτι ειχα θεμα βεβαια ... Παρολαυτα διαφορα δεν ειδα με 4 fan στην  Corsair h100i , στις ιδιες θερμοκρασιες ειναι....ειναι μεχρι να ψηθη και η παστα ( 200 ωρες για να δοσει τις τελικες θερμοκρασιες ...

Μεχρι που μου πεταξε το blue screen και λεω οκ κατι δεν παει καλα .... ελπιζω να μην εχει χιθι στο Socket και γινει κανενα βραχικικλομα....

Παρολαυτα θελω και την δικια σας γνωμη παιδια... Τι μου προτεινετε να κανω ;

Κατι τελευταιο ... Υπαρχη πιθανοτιτα να βγαζει blue screen λογο μεγαλητερης ποσοτιτας απο οσο πρεπει παστας ; αν και δεν νομιζω οτι εβαλα αρκετη

Τις αλλαγες αυτες τις εκανα Κυριακη 19/10/2014

Το PC μου :

Motherboard : ASUS MAXIMUS VI HERO RETAIL

Ψυχτρα : CORSAIR HYDRO SERIES H100I EXTREME PERFORMANCE CPU COOLER (240MM)

CPU: INTEL CORE I7-4770K 3.50GHZ LGA1150 - BOX

Δημοσ.

Κακη τοποθέτηση των εξαρτημάτων ή κατι κούνησες - πείραξες παραδίπλα, πάντως το να μην εχεις διαφορά στις θερμοκρασίες με την υδρόψυξη ειναι περίεργο

Μηπως δεν πατάει σωστα η ψήκτρα επάνω στην cpu

Δημοσ.

Κακη τοποθέτηση των εξαρτημάτων ή κατι κούνησες - πείραξες παραδίπλα, πάντως το να μην εχεις διαφορά στις θερμοκρασίες με την υδρόψυξη ειναι περίεργο

Μηπως δεν πατάει σωστα η ψήκτρα επάνω στην cpu

το να ειναι θεμα παστας το αποκλιεις δηλαδη ; γιατι απο τα αλλα δεν υπαρχει περιπτοση τετια που μου ειπες....

Δημοσ.

αν εβαλε παραπανω παστα και επεσε και στο socket τοτε ειναι σιγουρα θεμα παστας. Παντως ειναι περιεργο πως στο 90% των περιπτωσεων εχει πεσει παραπανω παστα απο οτι πρεπει. Ιση ποσοτητα με 2-3 κόκους ρυζιου οχι παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

αν εβαλε παραπανω παστα και επεσε και στο socket τοτε ειναι σιγουρα θεμα παστας. Παντως ειναι περιεργο πως στο 90% των περιπτωσεων εχει πεσει παραπανω παστα απο οτι πρεπει. Ιση ποσοτητα με 2-3 κόκους ρυζιου οχι παραπάνω.

την εβγαλα και την αλαξα και παλι τα ιδια ....δεν ξερω μηπως βαζω πολι ; μηπως πρεπει να την απλοσω ;

ενο ειχε  κατεβι μεχρι και στους 22 βαθμους για μια στιγμη μετα που ζορισα λιγο τον cpu ανεβηκε με την μια και κρασαρε ....

Δημοσ.

Φίλε μου,<br><br> Πριν αναφερθώ στο πρόβλημα σου, θα ήθελα να σε παρακαλέσω να προσέχεις την ορθογραφία σου γιατί διαβάζοντας κάποιος το νήμα σου πονάνε τα μάτια (αυτό στο λέω χωρίς παρεξήγηση).<br><br> Πάμε τώρα πίσω στο θέμα σου. Ο μόνος λόγος που η πάστα θα μπορούσε να σου προκαλέσει πρόβλημα είναι εάν έχει πέσει πάνω στο socket του επεξεργαστή.<br><br> Σε περίπτωση που δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο συμβουλή μου είναι να κάνεις επανεγκατάσταση της υδρόψυξης γιατί κάτι έχει πάει στραβά εκεί.<br><br> Τέλος είσαι εκατό τις εκατό σίγουρος ότι ευθύνεται ο επεξεργαστής σου και όχι κάποιο άλλο από τα υποσυστήματα σου;<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Φίλε μου,<br><br> Πριν αναφερθώ στο πρόβλημα σου, θα ήθελα να σε παρακαλέσω να προσέχεις την ορθογραφία σου γιατί διαβάζοντας κάποιος το νήμα σου πονάνε τα μάτια (αυτό στο λέω χωρίς παρεξήγηση).<br><br> Πάμε τώρα πίσω στο θέμα σου. Ο μόνος λόγος που η πάστα θα μπορούσε να σου προκαλέσει πρόβλημα είναι εάν έχει πέσει πάνω στο socket του επεξεργαστή.<br><br> Σε περίπτωση που δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο συμβουλή μου είναι να κάνεις επανεγκατάσταση της υδρόψυξης γιατί κάτι έχει πάει στραβά εκεί.<br><br> Τέλος είσαι εκατό τις εκατό σίγουρος ότι ευθύνεται ο επεξεργαστής σου και όχι κάποιο άλλο από τα υποσυστήματα σου;<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

ευχαριστω για το κοπλιμεντο σου αλλα δεν μπορω να κανω κατι .... την εβγαλα και την ξανα εβαλα την ιδροψιξη , δεν νομιζω να ειναι κατι αλλο αφου δεν πειραξα κατι αλλο....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο 36 βαθμους σε idle, το στρεσαρε και του πήδηξε στα 78, πετώντας bsod στα 82.

η bsod του.

ειμαι φιλος του, για τυχών μπερδεμα

για αυτο παντα λεω, δουλευει μια χαρα; αστο στην ησυχία του, απο κατι απλο οπως προσθήκη ανεμιστήρα σε υδροψηξη μπορει να σου βγουν προβληματα..

Επεξ/σία από hackerW32

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...