maddoctor Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Όπως και να έχει, όσο μεγάλος και να είναι ο κινέζος, αν ανοίξεις ticket στο paypal και τους αποδείξεις ότι φταίει, παίρνεις πίσω τα λεφτά σου. Και όταν λέμε μαγαζί, εννούμε site, όχι φυσικό μαγαζί.
Tragic! Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Όπως και να έχει, όσο μεγάλος και να είναι ο κινέζος, αν ανοίξεις ticket στο paypal και τους αποδείξεις ότι φταίει, παίρνεις πίσω τα λεφτά σου. Και όταν λέμε μαγαζί, εννούμε site, όχι φυσικό μαγαζί. Μέσα φίλε πως ακριβώς το αποδεικνυεις ομως; επειδή όπως είπα PayPal δεν έέχω πολυχρησιμοποιησει, έβγαλα πρόσφατα αλλά έχω κάνει μόνο 2 αγορές.
maddoctor Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέσα φίλε πως ακριβώς το αποδεικνυεις ομως; επειδή όπως είπα PayPal δεν έέχω πολυχρησιμοποιησει, έβγαλα πρόσφατα αλλά έχω κάνει μόνο 2 αγορές. Όταν παραλαμβάνεις ένα κινητό από Κίνα, ΠΑΝΤΑ τραβάς βίντεο το ξεπακετάρισμα, μέχρι να ανοίξεις το κινητό να δεις ότι είναι εντάξει, χωρίς σπασίματα, γρατζουνιές, κτλ και μπουτάρει μια χαρά. Αν υπάρχει πρόβλημα και μέσα σε 40 ημέρες, έχεις δικαίωμα να ανοίξεις refund ticket, δείχνοντας αρχικώς στο μαγαζί που πήρες το βίντεο με το πρόβλημα και έπειτα και στο paypal, μαζί με την συνομιλία σου με το μαγαζί που μπορεί να σου λέει διάφορα , και σε δικαιώνει. Ίσως πρέπει να φτιαχτεί κανένας οδηγός αγοράς από Κίνα, με τα πάντα μέσα, όπως υπάρχει θέμα για αγορές από skroutzοομάγαζα 2
Tragic! Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Όταν παραλαμβάνεις ένα κινητό από Κίνα, ΠΑΝΤΑ τραβάς βίντεο το ξεπακετάρισμα, μέχρι να ανοίξεις το κινητό να δεις ότι είναι εντάξει, χωρίς σπασίματα, γρατζουνιές, κτλ και μπουτάρει μια χαρά. Αν υπάρχει πρόβλημα και μέσα σε 40 ημέρες, έχεις δικαίωμα να ανοίξεις refund ticket, δείχνοντας αρχικώς στο μαγαζί που πήρες το βίντεο με το πρόβλημα και έπειτα και στο paypal, μαζί με την συνομιλία σου με το μαγαζί που μπορεί να σου λέει διάφορα , και σε δικαιώνει. Ίσως πρέπει να φτιαχτεί κανένας οδηγός αγοράς από Κίνα, με τα πάντα μέσα, όπως υπάρχει θέμα για αγορές από skroutzοομάγαζαΝα σαι καλά αδερφέ μου, πραγματικά ευχαριστώ!. Μακάρι να το ήξερα από πιο πριν... άντε να δούμε. Μέχρι στιγμής έχω Android λες να το αλλάξω;
maddoctor Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Να σαι καλά αδερφέ μου, πραγματικά ευχαριστώ!. Μακάρι να το ήξερα από πιο πριν... άντε να δούμε. Μέχρι στιγμής έχω Android λες να το αλλάξω; Αν είσαι ευχαριστημένος όχι.
Tragic! Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Αν είσαι ευχαριστημένος όχι. Πότε πάει σφαίρα πότε σέρνεται.. το έχω ακούσει από πολλούς αυτό. Καλά γενικά το αντρόιντ είναι ασταθές ή πάλι τάπα έφαγα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα