Tragic! Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα όμορφοι και όμορφες. Λοιποοοοοοόν κάποια καλή πρόταση για κινητό που αξίζει τα λεφτά του; Αίσχος πια με τις Κινεζιές της κακιάς ώρας. Οπότε τι καλό προτείνεται και πόσα/στα 10 βάζετε σε ταχυτητα, οθονη, καμερα, αναλυση, ποιοτητα κατασκευης, μπαταρία, μνήμη,εξουσιοδοτημένο σερβις κλπ κλπ κλπστο ταβάνι των 200ευρώ; *αυστηρά 200 ευρώ.. αφήστε τα "έλα ρε με 230 παίρνεις το τάδε που ψήνει και καφέ ". Έχω σπίτι να θρέψω άλλα 3 στόματα που τρώνε σα Λιοντάρια, δε θέλω να ψάχνω στο Γούγλη (sic) πόσο πάει στη μαύρη αγορά ένα νεφρο για να πάρω iPhone που λυγίζει, σοβαρευτείται να 'ουμε.
chios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 http://www.vickmall.com/original-lenovo-a8-a806-white-smartphone-4g-fdd-lte-wcdma-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0mp-camera.html Αυτό είναι value for money. Αν και δεν μας είπες τι απαιτήσεις έχεις, πόσες ίντσες θέλεις.
Tragic! Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχω θέμα, 3,5-6" αποδεκτό πραγματικά δε με νοιάζει. Το συγκεκριμένο το έχει κολλητος και είναι τουμπανο μόνο 130 το πηρε αλλά με αγορά από τσάινα δεν ξαναπατώ, το ίδιο λάθος δυο φορές; και με τον ίδιο τρόπο; και με τον ίδιον άθρωπο δεεεν αααααξιζεεεεεε τον κοοοποοοοο (κουνάλης )
doctorkostis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Απο Κινα απειρες επιλογες. Εγω απο Κινα θα επαιρνα παντως. Απο Ελλαδα μια απο τις καλυτερες overall ειναι το Moto G 2014, περιπου στα 190€. Κυριως λογω "καθαρου" λογισμικου και μετα λογω specs.
chios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχω θέμα, 3,5-6" αποδεκτό πραγματικά δε με νοιάζει. Το συγκεκριμένο το έχει κολλητος και είναι τουμπανο μόνο 130 το πηρε αλλά με αγορά από τσάινα δεν ξαναπατώ, το ίδιο λάθος δυο φορές; και με τον ίδιο τρόπο; και με τον ίδιον άθρωπο δεεεν αααααξιζεεεεεε τον κοοοποοοοο (κουνάλης ) Γιατί Είναι λάθος δεν καταλαβαίνω, κάθε Άλλο έξυπνη αγορά Είναι. Μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς;;
maddoctor Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχω θέμα, 3,5-6" αποδεκτό πραγματικά δε με νοιάζει. Το συγκεκριμένο το έχει κολλητος και είναι τουμπανο μόνο 130 το πηρε αλλά με αγορά από τσάινα δεν ξαναπατώ, το ίδιο λάθος δυο φορές; και με τον ίδιο τρόπο; και με τον ίδιον άθρωπο δεεεν αααααξιζεεεεεε τον κοοοποοοοο (κουνάλης ) Τι πήρες και από ποιο μαγαζί και την πάτησες!? Ναι υπάρχουν μαγαζιά που σε κοροϊδεύουν και ακόμα και στα κινέζικα, ότι πληρώνεις παίρνεις. Άλλο είναι να αγοράζεις Xiaomi, Lenovo, OPO, Huawei, και άλλο άγνωστους κλώνους που δεν τις ξέρει κανείς. 2
annorax Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Γι' αυτό που θέλεις, το Samsung Galaxy S III Neo δεν είναι καθόλου κακή ιδέα. Έχει μνήμη RAM 1,5 GB. Νομίζω η καλύτερη λύση στα λεφτά του. Ρίξε μια ματιά: http://www.skroutz.gr/s/5066415/Samsung-Galaxy-S-III-Neo-I9301I-16GB.html
Tragic! Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Παρήγγειλα Ζοπο. Σπασμένη Οθόνη , σε ένα κουτάκι-τσιγαροχαρτο. Είπα τουλάχιστον αφού δουλεύει... και δεν δούλευε. Δεν άνοιξε ποτέ. Και ο "extrem deal"ή κάπως έτσι "η μεταφορική σου δεν έκανε ασφαλή μεταφορά." Ωρε τράβα ψοφολόγα, κιτρινιάρη στούπη. Και τα 170-φεύγα;; Μη τον είδατε. Έκανε τον.. Κινέζο 8)
annorax Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Παρήγγειλα Ζοπο. Σπασμένη Οθόνη , σε ένα κουτάκι-τσιγαροχαρτο. Είπα τουλάχιστον αφού δουλεύει... και δεν δούλευε. Δεν άνοιξε ποτέ. Και ο "extrem deal"ή κάπως έτσι "η μεταφορική σου δεν έκανε ασφαλή μεταφορά." Ωρε τράβα ψοφολόγα, κιτρινιάρη στούπη. Και τα 170-φεύγα;; Μη τον είδατε. Έκανε τον.. Κινέζο 8) Από ποιό κατάστημα; Για να ξέρουμε να το αποφεύγουμε.
maddoctor Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Παρήγγειλα Ζοπο. Σπασμένη Οθόνη , σε ένα κουτάκι-τσιγαροχαρτο. Είπα τουλάχιστον αφού δουλεύει... και δεν δούλευε. Δεν άνοιξε ποτέ. Και ο "extrem deal"ή κάπως έτσι "η μεταφορική σου δεν έκανε ασφαλή μεταφορά." Ωρε τράβα ψοφολόγα, κιτρινιάρη στούπη. Και τα 170-φεύγα;; Μη τον είδατε. Έκανε τον.. Κινέζο 8) Στην περίπτωση αυτή ανοίξει ticket στο paypal με το οποίο πλήρωσες το μαγαζί και μετά από κάποια διαδικασία, παίρνεις όλα σου τα λεφτά πίσω! Να υποθέσω δεν το έκανες.... Μαγαζί όμως δεν είπες!? 1
Tragic! Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Στην περίπτωση αυτή ανοίξει ticket στο paypal με το οποίο πλήρωσες το μαγαζί και μετά από κάποια διαδικασία, παίρνεις όλα σου τα λεφτά πίσω! Να υποθέσω δεν το έκανες.... Μαγαζί όμως δεν είπες!?Ρε φιλαράκο τα ξέρω τα δικαιώματά μου. 2ετή εγγύηση έχει, και τα λεφτά μου μπορώ να πάρω πίσω. Μην πω και αποζημίωση. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ. Πρακτικά είμαι εδώ, σε μια χώρα χωρίς κράτος, με εκατοντάδες χιλιάδες πραγματικά αδικημενους ανθρώπους , και αυτός ένας απ τους χιλιάδες μεγαλοκαρχαρίες Κινέζους, με μια εταιρία κολοσσό κρυμμένος ανάμεσα σε κάτι δυσ. συμπατριώτες του. Είναι γίγαντας και δυνατός και είμαι μικρός και αδύναμος. Και εγώ μπορώ να του στείλω εξώδικο στην άλλη άκρη του κόσμου. Και μάντεψε εις βάρος ποιου θα γείρει ο ζυγός της "δικαιοσύνης " . Δείχνεις πάντως πραγματικό ενδιαφέρον αδερφέ μου να 'σαι καλά, και όχι ένα κωλοσάιτ του κερατά είναι, γαμώ το Βούδα του, λες να χε μαγαζί και να μην το είχα κάψει;
gmouzo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Ρε φιλαράκο τα ξέρω τα δικαιώματά μου. 2ετή εγγύηση έχει, και τα λεφτά μου μπορώ να πάρω πίσω. Μην πω και αποζημίωση. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ. Πρακτικά είμαι εδώ, σε μια χώρα χωρίς κράτος, με εκατοντάδες χιλιάδες πραγματικά αδικημενους ανθρώπους , και αυτός ένας απ τους χιλιάδες μεγαλοκαρχαρίες Κινέζους, με μια εταιρία κολοσσό κρυμμένος ανάμεσα σε κάτι δυσ. συμπατριώτες του. Είναι γίγαντας και δυνατός και είμαι μικρός και αδύναμος. Και εγώ μπορώ να του στείλω εξώδικο στην άλλη άκρη του κόσμου. Και μάντεψε εις βάρος ποιου θα γείρει ο ζυγός της "δικαιοσύνης " . Δείχνεις πάντως πραγματικό ενδιαφέρον αδερφέ μου να 'σαι καλά, και όχι ένα κωλοσάιτ του κερατά είναι, γαμώ το Βούδα του, λες να χε μαγαζί και να μην το είχα κάψει; αλανταλα της παρασκευης το γαλα δεν εχω ψωνισει απο κινεζικο (αν και το σκεφτομαι σοβαρα) αλλα αλλα σου λενε και ρωτανε τα παιδια και αλλα απαντας τι δουλεια εχει η δικαιοσυνη και η μιζερια του ελληνα με το να διεκδικησεις την μη πληρωμη που εκανες μεσω paypal ?
chios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μα η μιζέρια μας οδήγησε σε αυτά τα κινητά και ευτυχώς που υπάρχουν και κρατάω ένα αξιοπρεπές κινητό στα χέρια μου. Γιατί τόσα χρόνια από Ελλάδα με 150-200€ που διαθέτω για κινητό έπαιρνα κάτι σαβουρες και τα θεωρούσα και καλά ρε ουστ Κίνα και πάλι Κίνα. Από το κατεβατό του φίλου Ούτε Εγώ κατάλαβα τι θέλει να πει. Αυτό που ξέρω είναι ότι το όπλο μας για να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω Είναι το PayPal και πάντα με αυτό πληρώνω. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Προσεξτε τον τροπο που εκφραζεστε..
Tragic! Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μάγκες PayPal δεν έχω, φίλος χατιρικώς πλήρωσε με PayPal και του τα έδωσα στο χέρι. Ναι ξέρω, βαρέθηκα να βγάλω χρςωστική και μετά PayPal, είχα και κ@υλες για το πρώτο μου smartphone και τώρα να μπλέκω το παλικάρι σε νέες ιστορίες δε θέλω. Έσπασα τα μούτρα μου, έπαθα και έμαθα, περσινά ξινά σταφύλια. Πάμε για άλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα