Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα σας θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με ενα DualSock τηλεχειριστήριο για το ps3 το οποίο όταν ανοίγω το ps3 ανοίγουν και τα άλλα κανονικά τα χειριστηρια εννοώ και αυτό δεν ανοίγει !!! 

ΘΑ ανοίξει μόνο αν το βάλω στον φορτιστή του !! 

ΑΑΑ και να προσθέσω ότι εκεί στην '' ράμπα '' όπου δείχνει την στάθμη της μπαταρίας μερικές φορές δείχνει μια παύλα !! 

ΜΕ ανησυχεί πολύ. 

Γιατί το κάνει αυτό ; 

2 μήνες το έχω. 

Σόρυ που το γράφω εδώ !! 

ΘΑ ήθελα μια απάντηση. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! 

Δημοσ.

το θεμα ειναι να το αναβεις σωστα

καλο ειναι να τσεκαρεις το λαμακι απο μεσα και να το φτιαξεις να κανει επαφη και να το αναβεις απο κει

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σας έχει τύχει σε Ps3 Super slim εντελώς ξαφνικά να νεκρώσει η κονσόλα; Ακόμα και με 2 διαφορετικά τροφοδοτικά η κονσόλα είναι εντελώς νεκρή. Εχει συμβεί σε κάποιον;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, JohnHacked είπε

Σας έχει τύχει σε Ps3 Super slim εντελώς ξαφνικά να νεκρώσει η κονσόλα; Ακόμα και με 2 διαφορετικά τροφοδοτικά η κονσόλα είναι εντελώς νεκρή. Εχει συμβεί σε κάποιον;

για δωσε παραπανω ινφο

Δημοσ.

Μου την έφερε ένας ξάδερφος. Η κονσόλα δεν είχε ανοιχτεί ποτέ είχε κανονικά το αυτοκόλλητο εγγύησης. Μου λέει ξαφνικά δεν ανάβει η κονσόλα ούτε καν το κόκκινο λαμπάκι του τροφοδοτικού.

Η πλάκα είναι πως ενώ δε το είχα στο ρεύμα πάτησα καμιά 20αριά φορές το κουμπάκι να ανοίξει (εντελώς τυχαία το έκανα για αποφόρτιση)και μετά αφού το έβαλα στην πρίζα η κονσόλα δούλεψε. Την άφησα να παίζει ένα 4ωρο. Την άλλη μέρα όταν την έβγαλα απο την πρίζα σταμάτησε πάλι να ανάβει. Εβαλα 2 τροφοδοτικά λειτουργικά η κονσόλα δεν ανάβει. Είναι τελείως νεκρή. Δεν ανάβει καν το κόκκινο λαμπάκι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JohnHacked είπε

Μου την έφερε ένας ξάδερφος. Η κονσόλα δεν είχε ανοιχτεί ποτέ είχε κανονικά το αυτοκόλλητο εγγύησης. Μου λέει ξαφνικά δεν ανάβει η κονσόλα ούτε καν το κόκκινο λαμπάκι του τροφοδοτικού.

Η πλάκα είναι πως ενώ δε το είχα στο ρεύμα πάτησα καμιά 20αριά φορές το κουμπάκι να ανοίξει (εντελώς τυχαία το έκανα για αποφόρτιση)και μετά αφού το έβαλα στην πρίζα η κονσόλα δούλεψε. Την άφησα να παίζει ένα 4ωρο. Την άλλη μέρα όταν την έβγαλα απο την πρίζα σταμάτησε πάλι να ανάβει. Εβαλα 2 τροφοδοτικά λειτουργικά η κονσόλα δεν ανάβει. Είναι τελείως νεκρή. Δεν ανάβει καν το κόκκινο λαμπάκι.

αλλο καλωδιο δοκιμασες?

Δημοσ.

ξυλωμα και τσεκαρε την μητρικη αν ειναι οκ.

μονταρε ξανα προσεχτηκα χωρις να την κλεισεις μεχρι το σημειο να παρει μπρος

βαλε τροφοδοτικο λειτουργικο 100%

μου μουριζει τροφοδοτικο 

Δημοσ.

Την ίδια περίπτωση έχω με super slim και δεν είναι τροφοδοτικό δυστυχώς, ακόμα δεν έχω βρει τί φταίει...

Σε φόρουμ που το έπαθαν αρκετοί, εκτός από μερικούς με αλλαγή τροφοδοτικού που τους δούλεψε, δεν βρήκαν τί φταίει κ κατέληξε σε κάδο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...