pavloa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Θέλω να αγοράσω συναγερμό για το σπίτι μου..Απο το λίγο που έψαξα βρήκα αυτούς τους δύο: 1.sigma s-pro 32 2.crow runner έχω καταλήξει για sigma αλλά είναι αξιόπιστος;; Εχετε να προτείνετε κάτι άλλο μήπως;;
nikospapadopoulos33 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ναι ο Sigma είναι καλός και οικονομικός.... υπάρχει ακόμα η λύση να βάλεις paradox συναγερμό και της general electric (που είναι πιο ακριβός αλλά μάλλον και πιο αξιόπιστος) Εκτός από το κόστος του συναγερμού (πόσο το έχεις βρει πρέπει να υπολογίσεις περίπου 10€ επιπλέον το μήνα για την σύνδεση με εταιρία security (προτείνω την Spartan). Δες και μια προσφορά για συναγερμό στο https://www.bonusdeals.gr/deal_category/alarm-products/
pavloa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Θα δω και τα paradox να συγκρίνω .....Για ακριβό δεν είμαστε τώρα, κάτι οικονομικό και καλό θέλω...αλλά βέβαια ότι πληρώνεις παίρνεις ... Με κέντρο δεν θα το συνδέσω απλά θα το συνδέσω με το τηλ του σπιτιού και σε περίπτωση συναγερμού να με ειδοποιήσει...
sphinxgr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Paradox για να μην έχεις επιπλέον προβλήματα στο μέλλον. Είναι απο τους καλύτερους. Αν έπαιζε χρήμα και κάποιος είναι της τεχνολογίας, μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση ο JABLOTRON 100
pavloa Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Λοιπόν μάλλον θα πάρω sigma αλλά θέλω και άλλες γνώμες και αυτόν....
agamoi-thytai Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Ο Sigma έχει καλή υποστήριξη στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά δαγκωτό Paradox. Τέτοιο έχω σπίτι μου
pavloa Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Ο Sigma έχει καλή υποστήριξη στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά δαγκωτό Paradox. Τέτοιο έχω σπίτι μου Το θέμα είναι οτι στην πόλη μου δεν υπάρχει κάποιος τεχνικός για τους συναγερμούς sigma.... Πιο paradox έχεις εσύ;;
sphinxgr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δες τις ανάγκες σου και πάρε μια ιδέα απο τιμές http://www.e-hts.gr/categories.asp?catid=106
idomeneas7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Oι εταιρειες που εχουν οι περισσοτερες τραπεζες ειναι General Electric (CaddX) και Honeywell. Για μενα καλυτερα να παρεις ενα φτηνο μοντελο απο αυτες παρα ενα μεσαιο απο καποια αλλη. Paradox δεν θα εμπιστευομουν, δεν ειναι παγκοσμια εταιρεια και εχει πολυ περιορισμενο μεριδιο αγορας αρα και λιγες κριτικες (ασε που μεχρι και το ονομα δεν σε προϊδεαζει για κατι αξιοπιστο). Siemens δεν θα εβαζα γιατι μου θυμιζει το σκανδαλο και δεν γουσταρω να δινω κι αλλα λεφτα σε γερμανους, παρολο που την θεωρω καλη εταιρεια. Για μενα Αμερικανικο δαγκωτο και με συνδεση στο κινητο (το σταθερο που λες τι νοημα εχει?)
sphinxgr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Paradox δεν θα εμπιστευομουν, δεν ειναι παγκοσμια εταιρεια και εχει πολυ περιορισμενο μεριδιο αγορας αρα και λιγες κριτικες (ασε που μεχρι και το ονομα δεν σε προϊδεαζει για κατι αξιοπιστο). Αν μη τι άλλο έχεις βάσιμα επιχειρήματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
haris_216 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Φαντάζομαι όταν ζητάει κάποιος (πχ ο TS) βοήθεια και πληροφορίες, θέλει να πάρει γνώμες για πρακτικά θέματα (τιμή, αξιοπιστία, κλπ). Οι συναισθηματικές ανησυχίες του καθενός μας (χάλια όνομα ή προτιμώ τα χρήματά μου να τα πάρει ο Βέλγος και όχι ο Ιρνανδός) λίγο βοηθούν πρακτικά. Κι εμένα μου κακοκάθεται αυτός ο Φεράρης. Και ματαιόδοξος είναι αφού έβαλε το όνομά του στα αυτοκίνητα αλλά και πολλά τέτοια αυτοκίνητα δεν βλέπω. Όλο κάτι yaris και ibiza έχει βρωμίσει ο κόσμος (αστεϊζόμενος το γράφω και όχι για ειρωνευτώ τον συνφορουμίτη)
idomeneas7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Αν μη τι άλλο έχεις βάσιμα επιχειρήματα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τα δικα σου ποια ειναι? Εκτος απο Ελλαδα, Μαλαισια και Κινα, δεν τον ξερουν σχεδον πουθενα αλλου. Αμα τον θελει βεβαια μπορει να τον παρει απο Κινα στην κανονικη τιμη και οχι στα λεφτα που το πουλανε καποιοι εξυπνακηδες Ελλαδα. (πχ εδω http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20141023004955&SearchText=paradox+alarm+system) Ο Paradox ειναι τσιπικη μαρκα και δεν συγκρινεται με τιποτα με General Electric πχ. Αλλο αν στο Ελλαντα ο εισαγωγεας εχει πεισει πολλους για το αντιθετο. Φαντάζομαι όταν ζητάει κάποιος (πχ ο TS) βοήθεια και πληροφορίες, θέλει να πάρει γνώμες για πρακτικά θέματα (τιμή, αξιοπιστία, κλπ). Οι συναισθηματικές ανησυχίες του καθενός μας (χάλια όνομα ή προτιμώ τα χρήματά μου να τα πάρει ο Βέλγος και όχι ο Ιρνανδός) λίγο βοηθούν πρακτικά. Κι εμένα μου κακοκάθεται αυτός ο Φεράρης. Και ματαιόδοξος είναι αφού έβαλε το όνομά του στα αυτοκίνητα αλλά και πολλά τέτοια αυτοκίνητα δεν βλέπω. Όλο κάτι yaris και ibiza έχει βρωμίσει ο κόσμος (αστεϊζόμενος το γράφω και όχι για ειρωνευτώ τον συνφορουμίτη) Ειπα στην αρχη για σχεση ποιοτητας τιμης, αν εσυ εμεινες μονο στο κουτσομπολιο δικο σου θεμα.
haris_216 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Ειπα στην αρχη για σχεση ποιοτητας τιμης, αν εσυ εμεινες μονο στο κουτσομπολιο δικο σου θεμα. Αν και ξεκαθάρισα ότι απλά έριξα την ατάκα σαν αστείο και όχι για να σου την πω, αφού συνεχίζεις να σου πω πολύ απλά αν δεν ήθελες να μείνει κάποιος στο κουτσομπολιό (γιατί τέτοιο είναι οι θεωρίες σου για Siemens και ονόματα) ας μην το έγραφες. Και όσο για το value for money που ανέφερες, συγνώμη αλλά δεν το είδα πουθενά προς τον TS: Για να είμαστε λίγο πρακτικοί και να μην ακούς το μακρύ και το κοντό του καθενός μας (που "ίσως" να σου λέμε και άσχετα) θα σου έλεγα να ποστάρεις το ίδιο ερώτημα σε αυτό το φόρουμ. Το παρακολουθώ χρόνια και τα μέλη είναι είτε ηλεκτρολόγοι/ηλεκτρονικοί είτε χομπύστες. Σίγουρα πάντως έχουν γνώσεις και αρκετή διάθεση να βοηθήσουν. Φανταζομαι ότι από εκεί θα πάρεις πιο εμπεριστατωμένες απαντήσεις
idomeneas7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Αν και ξεκαθάρισα ότι απλά έριξα την ατάκα σαν αστείο και όχι για να σου την πω, αφού συνεχίζεις να σου πω πολύ απλά αν δεν ήθελες να μείνει κάποιος στο κουτσομπολιό (γιατί τέτοιο είναι οι θεωρίες σου για Siemens και ονόματα) ας μην το έγραφες. Και όσο για το value for money που ανέφερες, συγνώμη αλλά δεν το είδα πουθενά Oι εταιρειες που εχουν οι περισσοτερες τραπεζες ειναι General Electric (CaddX) και Honeywell. Για μενα καλυτερα να παρεις ενα φτηνο μοντελο απο αυτες παρα ενα μεσαιο απο καποια αλλη. Ποσο πιο νιανια?
haris_216 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Φαντάζομαι ότι επειδή και οι περισσότερες (όλες) οι τράπεζες έχουν στους υπολογιστές και στα atm windows xp αυτομάτως είναι τα καλύτερα (και σε σχέση με άλλα windows αλλά και σε σχέση με linux) Ο Paradox ειναι τσιπικη μαρκα και δεν συγκρινεται με τιποτα με General Electric πχ. Αλλο αν στο Ελλαντα ο εισαγωγεας εχει πεισει πολλους για το αντιθετο. Έλα όμως που στην Ελλάδα ο αντίστοιχος εισαγωγέας πχ της General Electric δεν έχει πείσει και γι' αυτό δεν βλέπουμε και πολλούς συναγερμούς General Electric ή Honeywell. Αλλά και πάλι, ότι είναι καλό (ή όποιος είναι καλός σαν εταιρία) για επαγγελματική εφαρμογή, τον κάνει αυτομάτως καλό και για οικιακή χρήση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις