Konstantinos Mhx-Mhx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα. Έβαλα τα Linux σε ένα virtual στο λαπτοπ μου γιατί τα χρειάζομαι για να δουλέψω ένα πρόγραμμα για την σχολή. Αλλά επειδή είμαι και λίγο άσχετος αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα εξ'αρχής. Δεν μπορώ να συνδεθώ στο wifi! Δεν ξέρω αν χρειάζεται κάποιον driver. Σε μια προσπάθεια που έκανα μου ζητάει SSID, BSSID, Device MAC address, Cloned MAC addresse. Στο μοντεμ από πίσω μόνο το πρώτο βρίσκω. Όποιος γνωρίζει τι πρέπει να κάνω ας βοηθήσει γιατί είναι μεγάλη ανάγκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Για δώσε ένα lspci σε ένα terminal και ανέβασε ότι σου εμφανίσει εδώ. Ποιά διανομή linux έβαλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα. Έβαλα τα Linux σε ένα virtual στο λαπτοπ μου γιατί τα χρειάζομαι για να δουλέψω ένα πρόγραμμα για την σχολή. Εντος του virtual machine δεν υπαρχει περιπτωση να δεις την ασυρματη καρτα του λαπτοπ σου, εκτος αν αυτη ειναι usb και αν ξερεις να την κανεις forward στο virtual λειτουργικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Αφηρημένος δεν το πρόσεξα ότι έγραψε για virtual machine. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα