Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα μου καναν προσφορα απο το δικτυο του ΟΤΕ απο 15 Σεπτεμβριου την οποια και αποδεχτηκα τοτε. Αλλα απο τοτε ακομα δεν εχω ενεργοποιηθει!! Ειμαι στην ON Telecoms ακομα η οποια απ οτι μου ειπαν απο τα δεκαδες τηλεφωνα εχει δωσει τη γραμμη απο 2 Οκτωβριου και εγω περιμενω ακομα!! Στα τηλεφωνα που παιρνω δεν μου λενε ακριβως τι γινεται κατι με το ιντερνετ κατι με τα πληροφοριακα τους συστηματα.... Μπορω να κανω κατι ωστε να πιεσω λιγο παραπανω τα πραγματα? Πληροφοριακα το ρωτω δεν με πειραζει η αναμονη εφοσον εχω ιντερνετ ισα ισα παιρνω τηλεφωνο καθε μερα και γελαω με αυτα που σκαρφιζονται!! Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

καλύτερα να πας από ένα κατάστημα οτε και να πιασεις κανεναν υπευθυνο...καντου παράπονα και ισως αναλάβει ο ιδιος. Έτσι είχε γίνει με μένα πριν κάποια χρόνια που είχα προσπαθήσει να βάλω vivodi (!) και μετά από ένα τρίμηνο που δεν είχα συνδεθεί ζήτησα Internet από τον ote, εξηγώντας του την κατάσταση. Την ίδια μέρα μου το σύνδεσαν.

Δημοσ.

Να σου πω την αληθεια δεν το σκεφτηκα θα περασω αυριο απο καταστημα να δω τι θα μου πουν αλλα δεν νομιζω να βγαλω ακρη...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Νομίζω έχεις καθυστερήσει πάρα πολύ αν δεν παίζει θέμα της On, εγώ όταν έκανα την μετάβαση από OTE σε Wind έγινε άμεσα σχεδόν μέσα σε ούτε 10 μέρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου λενε οτι παιζει προβλημα με το ιντερνετ και καλα δεν εδωσε αυτοματα πορτα το συστημα και πρεπει να το κανει το τμημα πληροφορικης και συνηθως παιρνει 1-1.5 μηνα!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Update: Το κορυφαιο με παιρνει σημερα και μου λενε εχει καθυστερησει επειδη δεν υπαρχει πορτα!!! Που στην Αθηνα στο κεντρο Πατησια!! ΕΛΕΟΣ!!

Επεξ/σία από koiliodoulos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...