Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γεια σας.Χρησιμοποιω το ν συγκεκριμενο downloader εδω και πολυ καιρο.Εκανα format πριν λιγο και τωρα δεν μπορω να το εγκαταστησω με τιποτα.Κατεβαζω το αρχειο απο παντου(επισημο site κλπ.)και ενω ξεκιναει την εγκατασταση και τελειωνει,δεν υπαρχει πουθενα στον υπολογιστη εκτος απο τον webinstaller του.Επειδη με εχει βολεψει πολυ σαν προγραμμα,οποιαδηποτε προταση σχετικα ευπροσδεκτη.Ευχαριστω

Δημοσ.

Γιατί δεν κατεβάζεις την portable μορφή του;

Την χρησιμοποιώ χρόνια (την portable) και παίζει καμπάνα. 

Edit : Στα downloads διαλεξε other και κατεβασε το MULTIOS ZIP without Installer. Το αποσυμπιέζεις και τρέχεις το αρχείο JDownloaderBETA.exe

Edit2: Μήπως δεν εχεις περάσει java στον υπολογιστή σου;

Δημοσ.

Τελικα δεν γινεται τιποτα.Στην αρχη ανοιξε κανονικα με τον τροπο που μου ειπες και ξεκινησε update και ολα τα σχετικα.Τωρα πλεον δεν ανοιγει με τιποτα,κατεβασα και απο site παλι και μου κανει τα ιδια,τελειωνει υποτιθεται η εγκατασταση και δεν ανοιγει το προγραμμα οπως θα επρεπε κι ουτε υπαρχει πουθενα στο pc μου.Java εχω την τελευταια εκδοση.Δεν ξερω πλεον τι αλλο να κανω.Να το εγκαταλειψω και να παω στο cryptload που ειχα και πιο παλια να τελειωνω?

Δημοσ.

Ποια εγκατάσταση; Αυτό που σου είπα ειναι ενα zip Που οταν το αποσυμπιέσεις φτιάχνει ενα φακελο με πολλά αρχεία και φακέλους. Κάθε φορα πρέπει να ανοιγεις το φακελο, να τρέχεις το αρχείο JDownloaderBETA.exe και να περιμενεις να ανοιξει το προγραμμα. Δεν βάζει κάπου shortcut. 

Το τι θα κάνεις με το cryptload ειναι δική σου επιλογή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...