Snoufelakos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα,θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρω τα αρχεία μου ( επαφές και κάποιες εικόνες ) από το πρώην κινητό μου (Samsung Galaxy SII) το οποίο πλέον δεν έχει οθόνη επειδή έσπασε και άρα δεν μπορώ να το ανοίξω και να βάλω pin και τα σχετικά,οπότε δεν το αναγνωρίζει και το pc,επειδή αναγνωρίζεται μόνο όταν το κινητό είναι ανοιχτό!Το κινητό λειτουργεί κανονικά,το πρόβλημα είναι η οθόνη με λίγα λόγια και θα ήθελα να ξέρω αν για να πάρω τα αρχεία υπάρχει μόνο η λύση αντικατάστασης της οθόνης πράγμα που ήθελα να αποφύγω επειδή δεν σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω περαιτέρω!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
NikosKallithea Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 backup δεν εχεις? ..αλλά θα μου πεις τώρα τι ρωτάω, ψηλά γράμματα.
Snoufelakos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 backup δεν εχεις? ..αλλά θα μου πεις τώρα τι ρωτάω, ψηλά γράμματα. οχι backup δεν εχω κρατησει στο pc!
sokinfragoul Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 σε καταστημα κινητης φιλε μου με καποιο μηχανακι.εμεις εχουμε της cellebrite.μπορεις να παρεις τα παντα απο την συσκευη αρκει να ειχες ενεργοποιημενο τον εντοπισμο ωστε να το δει
arc Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 με ενδι;φερει η πληροφορια τι εννοεις ενεργοποιημενο τον εντοπισμο;
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 αν καταλαβα καλα αυτο που εννοει να εχεις ενεργοποημενο το debugging ωστε να μπορει να συνδεσει το κινητο στον υπολογιστη και να το δει το προγρμμα που χρησιμοποιουν! @Snoufelakos αν το ανοιξεις χωρις καρτα σιμ δεν θα σου ζητηση πιν και ετσι ισως μπορεσεις να το δεις απο τον υπολογιστη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα