Προς το περιεχόμενο

sony z1 η lg g2?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χμμ, δεν ξερω ειμαι σε διλλημα, γιατι το z1 ειναι καλυτερο σε καμερα, μνημη, και ειναι και αδιαβροχο. απλα το g2 λενε πως εχει λιγο πιο βελτιωμενα χρωματα. για αυτο και δεν ξερω πιο να επιλεξω  :unsure:

Δημοσ.

χμμ, δεν ξερω ειμαι σε διλλημα, γιατι το z1 ειναι καλυτερο σε καμερα, μνημη, και ειναι και αδιαβροχο. απλα το g2 λενε πως εχει λιγο πιο βελτιωμενα χρωματα. για αυτο και δεν ξερω πιο να επιλεξω :unsure:

Μη το δένεις κόμπο ότι είναι καλύτερο σε κάμερα

Δημοσ.

Μη το δένεις κόμπο ότι είναι καλύτερο σε κάμερα

η αληθεια ειναι πως τα ειδα απο κοντα και τα δυο συγχρονως και το z1 ειχε πιο καλη καμερα, απλα και παλι ειναι δυσκολο να επιλεξω γιατι και τα δυο ειναι τοσο καλα. 

σιγουρα εχουν τα υπερ τους και τα κατα τους, διαλεξε και παρε, και τα δυο ειναι πολυ καλα

χμμ ναι ισχυει. ευχαριστω παντως. 

Δημοσ.

G2 και από εμένα πολύ καλό στην τιμή που είναι!

μμ ναι ενταξει δεν λεω, αν και για την τιμη δεν μου κανει τοσο αισθηση, εχουν διαφορα 20€ οποτε δεν με απασχολει τοσο αυτο.

Δημοσ.

μμ ναι ενταξει δεν λεω, αν και για την τιμη δεν μου κανει τοσο αισθηση, εχουν διαφορα 20€ οποτε δεν με απασχολει τοσο αυτο.

Λοιπον Μαρακι για να μην το παιδευουμε το θεμα και επειδη σε βλεπω να κλινεις προς σονυ μερια παρτο και μην το ψαχνεις αλλο.Δυσαρεστημενη δυσκολα θα μεινεις

Δημοσ.

Λοιπον Μαρακι για να μην το παιδευουμε το θεμα και επειδη σε βλεπω να κλινεις προς σονυ μερια παρτο και μην το ψαχνεις αλλο.Δυσαρεστημενη δυσκολα θα μεινεις

μαλλον κατι τετοιο θα κανω. ευχαριστω :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...