maria athanasia! Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο καταπληκτικα κινητα τηλεφωνα αλλα δεν ξερω ποιο να επιλεξω. Μπορειτε να μου πειτε γνωμες ;
maria athanasia! Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 χμμ, δεν ξερω ειμαι σε διλλημα, γιατι το z1 ειναι καλυτερο σε καμερα, μνημη, και ειναι και αδιαβροχο. απλα το g2 λενε πως εχει λιγο πιο βελτιωμενα χρωματα. για αυτο και δεν ξερω πιο να επιλεξω
kataramenos32 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 χμμ, δεν ξερω ειμαι σε διλλημα, γιατι το z1 ειναι καλυτερο σε καμερα, μνημη, και ειναι και αδιαβροχο. απλα το g2 λενε πως εχει λιγο πιο βελτιωμενα χρωματα. για αυτο και δεν ξερω πιο να επιλεξω Μη το δένεις κόμπο ότι είναι καλύτερο σε κάμερα
arma1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 σιγουρα εχουν τα υπερ τους και τα κατα τους, διαλεξε και παρε, και τα δυο ειναι πολυ καλα
maria athanasia! Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μη το δένεις κόμπο ότι είναι καλύτερο σε κάμερα η αληθεια ειναι πως τα ειδα απο κοντα και τα δυο συγχρονως και το z1 ειχε πιο καλη καμερα, απλα και παλι ειναι δυσκολο να επιλεξω γιατι και τα δυο ειναι τοσο καλα. σιγουρα εχουν τα υπερ τους και τα κατα τους, διαλεξε και παρε, και τα δυο ειναι πολυ καλα χμμ ναι ισχυει. ευχαριστω παντως.
Duck Dodgers Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 G2 και από εμένα πολύ καλό στην τιμή που είναι!
maria athanasia! Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 G2 και από εμένα πολύ καλό στην τιμή που είναι! μμ ναι ενταξει δεν λεω, αν και για την τιμη δεν μου κανει τοσο αισθηση, εχουν διαφορα 20€ οποτε δεν με απασχολει τοσο αυτο.
kataramenos32 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 μμ ναι ενταξει δεν λεω, αν και για την τιμη δεν μου κανει τοσο αισθηση, εχουν διαφορα 20€ οποτε δεν με απασχολει τοσο αυτο. Λοιπον Μαρακι για να μην το παιδευουμε το θεμα και επειδη σε βλεπω να κλινεις προς σονυ μερια παρτο και μην το ψαχνεις αλλο.Δυσαρεστημενη δυσκολα θα μεινεις
maria athanasia! Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον Μαρακι για να μην το παιδευουμε το θεμα και επειδη σε βλεπω να κλινεις προς σονυ μερια παρτο και μην το ψαχνεις αλλο.Δυσαρεστημενη δυσκολα θα μεινεις μαλλον κατι τετοιο θα κανω. ευχαριστω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα