Foxoulhs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 <p>Χρησιμοποιείς τη premium έκδοση του Malwarebytes; Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τη premium και κράτα το με τη free έκδοση.</p> Συγγνώμη αλλά τι ρόλο μπορεί να παίζει αυτό;
thomasG4 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Συγγνώμη αλλά τι ρόλο μπορεί να παίζει αυτό; H premium έχει realtime προστασία ενω η free όχι. Μπορεί η realtime προστασία του mbam να παρεμβάλλεται με κάποια υπηρεσία των windows και να δημιουργείτε εκεί το πρόβλημα. 1
Foxoulhs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 H premium έχει realtime προστασία ενω η free όχι. Μπορεί η realtime προστασία του mbam να παρεμβάλλεται με κάποια υπηρεσία των windows και να δημιουργείτε εκεί το πρόβλημα. για ακομα μια φορα με αλλα windows τα professional αυτη τη φορα εξακολουθει το ιδιο προβλημα..εβαλα και την free εκδοση που μου ειπες..παλι τιποτα
kataramenos32 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Αδερφέ εγώ θα σου πρότεινα να βρεις αντίγραφο των Windows και να ξανά δοκιμάσεις φορματ 1
Foxoulhs Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Αδερφέ εγώ θα σου πρότεινα να βρεις αντίγραφο των Windows και να ξανά δοκιμάσεις φορματ αντιγραφο εχω..και ειδη εχω κανει φορμαρ 2 φορες 1 τα 7 ultimate και αλλη 1 τωρα τα professional..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα