Προς το περιεχόμενο

*ΣΟΒΑΡΟ* Windows 7 cpu usage svchost.exe and system idle process

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια παιδια..

Μετα απο φορματ και εγκατασταση των windows 7 ultimate 64bit 

και εγκατασταση ολων των update ειδα στον task manager πολυυ cpu usage δλδ απο 0% ξαφνικα παει στο 30-40% και ξανα πισω..ολα αυτα χωρις να τρεχω τιποτα στο background..

το εψαξα λιγο στο google αλλα δεν καταφερα κατι..σας παρακαλαω μπορει καποιος να βοηθησει..

εχω τον intel core 4670k 4.0ghz με 8gb ram στα 1600mhz

σε μια asrock z87 extreme 3

Δημοσ.

Δες αυτό

φιλε μου πριν που εψαχνα λιγοο το ειδα το βιντεο..το δοκιμασα αλλα δεν εγινε τιποτα..ευχαριστω για την απαντηση :)

Δημοσ.

To system idle process όσο μεγαλύτερο ποσοστό πιάνει τόσο το καλύτερο :P Σημαίνει πόσο % είναι αδρανής η CPU. 

ναι το ξερω το..το διαβασα σε ενα σιτε λιγο πριν μου το γραψεις χδ :P

Ισως τσιμπησες καποιο ιο,σκαναρε με Malwarebytes.

εχω κανει full scan με το malware 2 φορες και 1 με το windows defender μονο κατι pop up βρηκε και τα εσβησα..αλλα δεν αλλαξε κατι..ακομα ετσι ειναι..

Δημοσ.

Τα Windows είναι από το θείο?

ναιι..αλλα τα ειχα ξανα περασει πριν κανα χρονοο..οταν εφτιαξα το pc χωρις κανενα προβλημα..

λετε να κανω παλι φορματ και να τα ξανα περασω?

Δημοσ.

ναιι..αλλα τα ειχα ξανα περασει πριν κανα χρονοο..οταν εφτιαξα το pc χωρις κανενα προβλημα..

λετε να κανω παλι φορματ και να τα ξανα περασω?

Έχεις εγκαταστήσει ακριβώς τα ίδια προγράμματα που είχες και τότε;

Δημοσ.

Έχεις εγκαταστήσει ακριβώς τα ίδια προγράμματα που είχες και τότε;

ναιι..και τωρα ξανα εκανα φορματ για 2η φορα και ακομα το ιδιο..βαρεθηκα :/

παιδθα βοηθηστε..

Δημοσ.

Τσέκαρε την υγεία του σκληρού δίσκου με το HD Sentinel. Επίσης ανέβασε ένα screenshot με τις διεργασίες απο το task manager.

εδω screenshot απο το HDS ξερω ο ενας απο τους 3 δεν ειναι σε καλη κατασταση γιαυτο εβαλα και αλλον..αλλα τι ρολο μπορει να παιζει αφου τα windows τα εχω σε ssd..

και εγω απο το task manager αυτο ειναι σε καλη φαση..αλλες φορες φτανει και στο 50..:/

αλλη μια φορα που ειχα αντιμετωπισει κατι τετοιο ηταν ιος και μου ειχε τον cpu συνεχεια full load..με ενα scan ομως το βρηκε και το εσβησα..μετα ολα ενταξειι

τωρα ομως δεν γινεται τπτ..

Δημοσ.

attachicon.gifUntitled.png

εδω screenshot απο το HDS ξερω ο ενας απο τους 3 δεν ειναι σε καλη κατασταση γιαυτο εβαλα και αλλον..αλλα τι ρολο μπορει να παιζει αφου τα windows τα εχω σε ssd..

και εγω απο το task manager αυτο ειναι σε καλη φαση..αλλες φορες φτανει και στο 50..:/

αλλη μια φορα που ειχα αντιμετωπισει κατι τετοιο ηταν ιος και μου ειχε τον cpu συνεχεια full load..με ενα scan ομως το βρηκε και το εσβησα..μετα ολα ενταξειι

τωρα ομως δεν γινεται τπτ..attachicon.gifικ.png

Δοκίμασε τη λύση που έχει σε αυτό το site

http://www.online-tech-tips.com/computer-tips/how-to-fix-svchostexe-errors-and-problems-with-high-cpu-usage/

Επίσης καλό θα ήταν να κάνεις scan με το TDSSKiller της Kaspersky, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να έχεις κολλήσει κάποιο MBR bootkit και να μη φεύγει ούτε με format.

Όταν το τρέξεις, πάτα στο change parametes και τσέκαρε τις δυο τελευταίες επιλογές.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε τη λύση που έχει σε αυτό το site

http://www.online-tech-tips.com/computer-tips/how-to-fix-svchostexe-errors-and-problems-with-high-cpu-usage/

Επίσης καλό θα ήταν να κάνεις scan με το TDSSKiller της Kaspersky, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να έχεις κολλήσει κάποιο MBR bootkit και να μη φεύγει ούτε με format.

Όταν το τρέξεις, πάτα στο change parametes και τσέκαρε τις δυο τελευταίες επιλογές.

φιλε τελικα αυτο ειναι..τα βρηκα τα svchost οπως τα ελεγε σε εκεινο το σιτε..αλλα πρεπει να απενεργοποιησω τα παντα..ανοιγουν σχεδον ολα τα security με το svchost μπροστα..εκανα και σκαν με το TDSSKiller δεν βρηκε τπτ..πραγματικα δεν ξερω τι να κανω,,

[ATTACH]707414[/ATTACH]

[ATTACH]707415[/ATTACH]

[ATTACH]707416[/ATTACH]

Τωρααα;;;δεν μπορώ να καταλάβω ενώ..πριν το φορματ Όλα Ήταν μια χαρά..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρησιμοποιείς τη premium έκδοση του Malwarebytes; Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τη premium και κράτα το με τη free έκδοση.

Επεξ/σία από thomasG4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...