Alastor192 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα παιδια,θελω να αγορασω μια τηλεοραση κατα βαση για αναπαραγωγη ταινιων και για gaming.Εχετε καποιες προτασεις value for money? Σε τι μηκος χρηματων θα κυμανθει? Με ενδιαφερει καθαρα η ποιοτητα της εικονας και του ηχου,εξτρα features οπως web browsing και οτιδηποτε αλλο εξτρα θα μου ειναι αχρηστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Philippe Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Γιατί δε διαβάζεις το αμέσως προηγούμενο θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 το διαβασα ,αλλα δεν αναφερει το gaming πουθενα , Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Οι ίδιες προτάσεις ισχύουν και στη περίπτωσή σου. Οι full HD Sony, ξεφεύγουν αρκετά στην τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 ωραια thanks παιδια,τελικα πηρα αυτην http://www.skroutz.gr/s/4867115/Samsung-UE32H5500.html?keyphrase=ue32h5500 στα 319 euro απο κοτσοβολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Καλές θεάσεις και καλό κάψιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 επειδη βλεπω την αγορασες και εγω ειμαι ετοιμος την δευτερα να παω να την παρω,σου βγηκε οκ;;αξιζει τα λεφτα της;; την εχει ο κωτσος 279 σε προσφορα.ειναι και σμαρτ. ευχρηστη;;εχει γενικως κανενα αρνητικο θεμα;; για δωσε τα φωτα σου μιας και την εχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα