Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπερα!Θα ήθελα την βοήθεια σας.Εδώ και δυο μέρες στο nexus 5 που έχω έχω θέμα με το σήμα.Βασικά δεν έχω καθόλου σήμα.Έχω τρεις αριθμούς micro sim και δεν λειτουργει καμια.Αντιθέτως σε αλλα κινητά λειτουργουν μια χαρά.Έχω κανει επαννεκινησεις,το έχω αφήσει κλειστό για ώρες και δεν γίνεται τιποτα.Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος θα το εκτιμούσα.Ευχαριστώ προκαταβολικα!!!!

Δημοσ.

Θα το δοκιμασω και θα σας πω τι έγινε τελικά!!μήπως φταίει που το εχω συνέχεια σε flight mode επειδή το χρησιμοποιω μονο για το ίντερνετ με wifi??

Δημοσ.

Το wifi δουλεύει οταν ειναι σε flight mode.δηλαδή όταν μπω στο wifi του σπιτιού μου και πατήσω flight mode το wifi θα κλείσει απο μονο του.αλλά όταν το ξαναπατησω θα μπει και ας είμαι σε flight mode ;)

Δημοσ.

Συγνωμη, ο ορισμος του flight mode ειναι οτι δε δουλευει το δικτυο κινητης τηλεφωνιας. Το wifi μπορεις να το ενεργοποιησεις.

Δοκιμασες καμια φορα να απενεργοποιησεις το flight mode????

(πραγματικα θα μεινω αναυδος αν ειναι αυτο το προβλημα)

• Like 2
Δημοσ.

Η εγγύηση ξέρετε αν σταματαει να ισχυει αν το κινητό ρουταριστει ή τίποτα τέτοιο??δηλαδή εγώ που το έχω ρουταρει και του έχω περάσει cyanogen χάνω την εγγύηση??

Δημοσ.

Εμ.. Να σου πω την αλήθεια, έχω ακούσει από άτομα που τα έχουν ρουτάρει και δεν έχουν πρόβλημα με την εγγύηση, και άλλοι οι οποίοι είχαν.. Μακάρι να ήξερα να σου πω με σιγουριά.

Δημοσ.

Καλού κακού θα το επαναφερω στην κατάσταση που ηταν πρωτα (αν γίνεται φυσικά) και θα το πάω στο καταστημα που το πήρα μπας και κανουν τίποτα με την κεραία και το φτιαξουν...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Tελικα ηταν η κεραια παιδια!Ειχε κλαταρει τελειως και μου αλλαξανε πλακετα.Το επανεφερα στην αρχικη του κατασταση (απο θεμα bootloader κτλ) και το πηγα την προηγουμενη Τριτη στο arvato teleservice που ειναι στα κτελ του Κηφισου και Παρασκευη το ειχα στα χερια μου.Τωρα ειναι κομπλε!Αμα το πηγαινα στον Γερμανο ή οπουδηποτε αλλου ακομα θα περιμενα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...