kallinikos72 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μια ερωτηση ρε παιδια,πηρα το εν λογω ταμπλετ απο το καρφουρ και εμφανιζει στην οθονη δυο γραμμες, μια μωβ αριστερα και μια θαλασσια δεξια. Προβλεπεται αυτο? Να κοιταξω για αντικατασταση του? Please help!!!
eleonoragiannopoulou Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 καλημερα θελω να κανω ροοτ αλλα δεν μπορει να συνδεθει το tablet με τον υπολογιστη
coolerman Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Για του λογου το αληθες δειτε τη φωτο: δέν φαίνεται κάτι,AN είναι εντός εγγύησης μην το σκέφτεσαι,πίσω για αντικατάσταση.. καλημερα θελω να κανω ροοτ αλλα δεν μπορει να συνδεθει το tablet με τον υπολογιστη ΑΝ κάνεις root και γίνει τπτ(χαλάσει) την εγγύηση την χάνεις. σε άλλη θύρα δοκίμασες;;
eleonoragiannopoulou Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δοκιμασα αλλα τιποτα Μπορει να φταιεινο υπολογιστης να το κανω σε αλλον?
coolerman Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δοκιμασα αλλα τιποτα Μπορει να φταιεινο υπολογιστης να το κανω σε αλλον? δοκιμασέ το επίσης πρέπει να κάνεις "αποσύνδεση" το tablet/χώρο αποθήκευσης(ενεργοποίηση αποθηκευτικού χώρου usb) μέσα απο το menu του tablet
eleonoragiannopoulou Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Ειναι στο μενου του αποθηκευτικου χωρου?
coolerman Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Ειναι στο μενου του αποθηκευτικου χωρου? όταν θα το συνδέσεις στόν υπολογιστή,σου βγάζει αυτό το μενού(αρχική οθόνη)
mikeharitakis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 καλησπερα επειδη το εχω σταμπαρει το συγκεκριμενο διαθετει google play?
kallair Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Ναι έχει αλλά δεν θα το πρότεινα να το πάρεις. η οθονη του είναι τόσο τραγική που θα το μετανιώσεις. στα ίδια λεφτά πιστεύω ότι μπορεις να βρεις κάτι πολυ πιο αξιολογο και ας ειναι λιγότερες ίντσες. επισης η οθονη του που ειναι τόσο widescreen, δεν βολευει από καμια αποψη.
dim100 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Γεια χαρά σε όλους. Ναι, είναι το πρώτο μου πόστ. Ηθελα να ρωτήσω κάτι. Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορούμε να ανοίξουμε την ταμπλέτα ? Εψαξα για pdf, YouTube , κλπ αλλά τίποτα. *πρόσφατα είχα ενα θέμα με την οθόνη, και το πήγα για σέρβις. Μου την άλλαξαν, αλλά για κάποιο λόγο, πλέον δεν εχω την ίδια διάρκεια στην μπαταρία !!!! Σκέφτομαι λοιπόν να την αλλάξω, ...αλλά μόνος μου
shine Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 δε το είχα σκεφτεί ποτέ αλλά τώρα που το λες... όντως. πως διάολο ανοίγει αυτό; αν είσαι σε εγγύηση πήγαινε το πίσω, μη το ανοίγεις. πόσο σου κρατάει η μπαταρία; έστω και το ανοίγεις, μπαταρία που θα βρεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα