greek85 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) αυτη η θηκη φαινεται να κανει για το tablet, δεν ξερω ομως για τα πιαστηρακια τα οποια φαινονται μεγαλα και μπορει να ακουμπανε στην οθονη http://www.e-shop.gr/greengo-orbi-case-for-tablets-10-black-p-PER.211495 Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2015 από greek85
georgekos2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια!!! Ευχαριστω για τις απαντησεις σε προηγουμενο θεμα, αλλα τωρα εχω ΘΕΜΑ.. Το σπασα το ταμπλετακι!!! χαχαχαχα Αν εχετε να μ πειτε κατι για καποια ιστοσελιδα να παραγγειλω οθονη και digitizer θα ειμαι υποχρεος. (οτι εχει απομηνει παντως δουλευει οποτε αν βρω κατι φθηνο συμφερει να το φτιαξω, αλλιως θα δουλευει κ;πως ετσι) καλησπερα.Δεν ξερω αν βρηκες κατι;Εμενα εσπασε η οθονη(οχι το digitizer) και πηρα στην εταιρεια και ηθελε 90 ευρω(εργασια και ανταλλακτικο) για επισκευη και οταν ζητησα την οθονη μονο για να την περασω εγω μου ειπε 80 ευρω.Εχω ψαξει παντου και δεν εχω βρει τιποτα Ελλαδα και εξωτερικο.Αν βρεις τιποτα πες μου.Τωρα εαν εχει απο εδω μεσα κανενας χαλασμενο το tablet εκτος της οθονης lcd ας μου στειλει μηνυμα εαν το πουλαει.
shine Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) τελικά για θέματα εγγύησης κατευθείαν με αντιπροσωπεία μιλάμε. εμένα μου αλλάξαν την οθόνη αλλά πλέον το wifi είναι για κλάματα. εκεί που πριν είχε το καλύτερο σήμα απ όλες τις συσκευές που είχα στο σπίτι, τώρα το έχω δίπλα στο router και το Inssider δείχνει -45dbm τη στιγμή που άλλες συσκευές δείχνουν -20. εκεί που συνδεόμουν χωρίς διακοπές σε δίκτυο που το κινητό μου δε μπορούσε να συνδεθεί, πλέον δε βλέπει καν το δίκτυο! μάλλον κάτι πειράξανε. υπάρχει περίπτωση (αμφιβάλλω) να πρέπει να κάνω κάτι εγώ; πριν το στείλω πάλι πίσω. ελπίζω να μη μου πούνε ότι αυτό είναι το φυσιολογικό Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2015 από shine
kallair Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 τελικά για θέματα εγγύησης κατευθείαν με αντιπροσωπεία μιλάμε. εμένα μου αλλάξαν την οθόνη αλλά πλέον το wifi είναι για κλάματα. εκεί που πριν είχε το καλύτερο σήμα απ όλες τις συσκευές που είχα στο σπίτι, τώρα το έχω δίπλα στο router και το Inssider δείχνει -45dbm τη στιγμή που άλλες συσκευές δείχνουν -20. εκεί που συνδεόμουν χωρίς διακοπές σε δίκτυο που το κινητό μου δε μπορούσε να συνδεθεί, πλέον δε βλέπει καν το δίκτυο! μάλλον κάτι πειράξανε. υπάρχει περίπτωση (αμφιβάλλω) να πρέπει να κάνω κάτι εγώ; πριν το στείλω πάλι πίσω. ελπίζω να μη μου πούνε ότι αυτό είναι το φυσιολογικό οχι ειναι καθαρα δικό τους λάθος και επρεπε να εχεις επικοινωνισει ήδη μαζί τους. προχθες ειχα παει απο τα γραφεια τους στο νεο φαληρο γιατι ο φορτιστής του ταμπλετ κάηκε. ενώ περιμενα να μου τον ελεγξουν, παρατηρησα μια στοιβα απο ταμπλετ που τους ειχαν στειλει για επισκευή. απο τα 10 που μέτρησα, τα 6-7 ήταν το δικό μας..
shine Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 το πρόβλημα μου λύθηκε και γρήγορα. εξυπηρετικότατοι, δε μπορώ να πω. αλλά το tablet δε μου γεμίζει το μάτι. δε μου δίνει την εντύπωση (μ αυτά που ακούω κιόλας) ότι θα κρατήσει πολύ. τόσες ελλατωματικές συσκευές...
greek85 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 αυτη η θηκη φαινεται να κανει για το tablet, δεν ξερω ομως για τα πιαστηρακια τα οποια φαινονται μεγαλα και μπορει να ακουμπανε στην οθονη http://www.e-shop.gr/greengo-orbi-case-for-tablets-10-black-p-PER.211495 Εχει καποιος αγορασει αυτη τη θηκη;
torq Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 αν και το έχουμε ξαναγράψει.. το ταμπλετ φορτίζει μόνο μέσω της κλασσικής θύρας. είχα συνδέσει στην Usb φορτιστή 1,3Α επί μια ώρα και αποτέλεσμα 0. ούτε καν άνοιγε. ερώτηση, το βύσμα που έχει για την φόρτιση είναι κάποια ειδική πατέντα; ή κάποιο stadard; δηλαδή μπορώ να βρω παρόμοιο (ebay); πως το ψάχνω; συνδέω μέσω OTG ένα στικάκι, δε μπορώ να διαγράψω τίποτα. το έψαξα στο νετ. θέμα του kit kat είναι. μπερδεύτηκα λίγο. πως μπορώ, χωρίς να κάνω root, να αποκτήσω πλήρη δικαιώματα read/write;
torq Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 ερώτηση, το βύσμα που έχει για την φόρτιση είναι κάποια ειδική πατέντα; ή κάποιο stadard; δηλαδή μπορώ να βρω παρόμοιο (ebay); πως το ψάχνω; μιας και δεν απαντάει κανείς, ας απαντήσω εγώ στην ερώτηση μου απ ότι κατάλαβα και μετά από ψάξιμο, το καλώδιο είναι standard προφανώς για όλα τα tablets USB Type: 2.5 x 0.7mm male plug DC Outside diameter: 2.5mm DC Indide diameter: 0.7mm κοινώς ένα τέτοιο 2
tsiridan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω αν έχει βρεθεί λύση στο πρόβλημα του ανεπαρκή χώρου για την εγκατάσταση εφαρμογών. Σε επικοινωνία με την εταιρεία, μου είπαν (πολύ ευγενικά) ότι πρόκειται για πρόβλημα της kitkat και ότι δεν υπάρχει επίσημα λύση. Μόνο οι συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε lolipop θα απαλλαγούν από το πρόβλημα (και από ότι μου είπαν δεν νομίζουν ότι θα είναι μια από αυτές). Επίσης μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάποια rom σε αντίστοιχο μηχανάκι για να γίνει downgrade σε 4.2.1. Μου πρότεινε να το κάνω root με το towelroot και με κάποιο πρόγραμμα fixsdcard ή κάτι παρόμοιο, να διορθώσω το πρόβλημα (σε όσους το είχε πει δεν τον έχαν ξαναενοχλήσει άρα θεώρησε ότι το πρόβλημα λύθηκε) αλλά το towelroot βγάζει ότι δεν είναι συμβατό με τη συσκευή μας. Άν κάποιος έχει βρει συγκεκριμένη λύση στο παραπάνω πρόβλημα, παρακαλώ ας την μοιραστεί με τους υπόλοιπους γιατί δεν έχουμε όλοι την ίδια ευχέρεια (και γνώσεις) για να κάνουμε "μαγικά". ευχαριστώ 1
torq Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω αν έχει βρεθεί λύση στο πρόβλημα του ανεπαρκή χώρου για την εγκατάσταση εφαρμογών. ποιο είναι το πρόβλημα ανεπαρκή χώρου; επίσης σου είπαν να κάνεις root; μα έτσι δε χάνεται η εγγύηση. εκτός αν εννοούσαν, κάνε τη δουλειά σου και μετά κάνε πάλι unroot
tsiridan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 ποιο είναι το πρόβλημα ανεπαρκή χώρου; επίσης σου είπαν να κάνεις root; μα έτσι δε χάνεται η εγγύηση. εκτός αν εννοούσαν, κάνε τη δουλειά σου και μετά κάνε πάλι unroot το βραδάκι θα ανεβάσω screenshots
tsiridan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα, όσον αφορά το root η σύσταση ήταν διπλωματικότατη της μορφής "συνέστησα σε κάποιους να κάνουν root και δεν με ξαναενόχλησαν", σε εμένα δεν συστήνει τίποτα !!!!!!. Αυτό που με μπέρδεψε πολύ (με βάση την εμπειρία μου με άλλες συσκευές android που έχω) είναι το παρακάτω : όταν του είπα για την ανεπαρκή μνήμη, η απάντηση ήταν ότι φταίει το kitkat και ο τρόπος που την διαχειρίζεται. Το tablet αυτό έχει λέει 8GB NAND και την λεχει χωρισμένη σε 2 partitions. Ενώ βλέπω στο διαμέρισμα NAND FLASH να έχω πάνω από 4GB ελεύθερη μνήμη, αυτό προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το άλλο διαμέρισμα το οποίο έχει γεμίσει και δεν μπορεί. Τώρα το παράξενο που πίστεψα και εγώ ότι έκανα λάθος......... μου είπε ότι το internal storage είναι το άλλο διαμέρισμα (1GB) και μου είπε ότι αφού έχει γεμίσει θα πρέπει να το καθαρίσω για να απαλλαγώ από το μήνημα. Αυτό όμως αναφέρεται στην RAM και όχι σε διαμέρισμα NAND FLASH. Προφανώς το 2ο διαμέρισμα δεν φαίνεται καθόλου και το πρόβλημα είναι ότι η μνήμη RAM γεμίζει με προσωρινά αρχεία και ρυθμίσεις των aps. Επειδή στην Ελληνική γλώσα συνήθως δεν έχουν αποδοθεί σωστά οι τύποι μνήμης, παραθέτω τα screenshots με Αγγλική γλώσσα. έτσι ξεκινάει το πρόβλημα και έτσι φαίνεται στις ρυθμίσεις. Επίσης την NAND FLASH την ονομάζει σαν SDcard και δίνει επιλογές nmount (έχω και επιπλέον 8GB σε άλλη SDcard που δεν φαίνεται σε αυτά τα screenshots). Δεν έχω κάποια άλλη έκδοση kitkat για να συγκρίνω αλλά μου φαίνεται αδιανόητο να υπάρχει προβλημα σε τέτοιο βαθμό. Παρόλ' αυτά η συσκευή για τα λεφτά της καλή είναι (απλά για περιήγηση και κανένα παιχνίδι). Και για όσους θίγουν την ποιότητα κατασκευής, έχει περάσει πολλαπλά crash tests με επιτυχία!!!!!!!!!! ευχαριστώ και αν κάποιος ξέρει κάποια απλή λύση ας την αναφέρει 2
chicken32 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Ισχύει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις μνήμες και πώς ονομάζονται. Έχω προσθέσει μια κάρτα sd 32gb και μεταφέρω τα πάντα σχεδόν εκεί (εκτός από λίγες εφαρμογές που δεν με αφήνει) και δείχνει την κάρτα sd άδεια, όσες εφαρμογές και να μεταφέρω δεν αλλάζει... Κι εμένα άρχισε να λέει ότι δεν φτάνει η μνήμη και άρχισα να μεταφέρω στην sd, τουλάχιστον απ ότι φαίνεται κάπου πάνε και λειτουργούνε, αν και δεν μπορώ να δω πού
b.a.l.l. Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδια εχω και εγω ενα μικρο θεματακι...ενω ολες οι συσκευες στο σπιτι συνδεονται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ στο wi-fi το ταμπλετακι εδω και ενα μηνα ΑΡΝΕΙΤΑΙ πεισματικα να συνδεθει...το εκανα επαναφορα συστηματος το εκανα και reset αλλα τιποτα....Καποια βοηθεια???? Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2015 από b.a.l.l.
rfc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Το eshop στα newsletters το δινει με 89 ευρω τωρα. Το ETB1064 10.1`
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα