k_dinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Για ζελατίνα οθόνης, κάνουν όλες οι 10' του ebay?
kallair Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Για ζελατίνα οθόνης, κάνουν όλες οι 10' του ebay? οχι. το ταμπλετ μας ειναι πιο widescreen οποτε θα πρεπει να μετρησεις ακριβως διαστασεις πριν παρεις. κοιταω και ξανακοιταω για θηκη και δεν βρισκω κατι παντως που να ειναι στα μετρα του..
nikosgeni1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Παιδια,εγω σκεφτομαι να το αγοραρασω και στον κοτσοβολο απο οπου λεω να το παρω δεν εχει κανενα σχολιο.Εσεις που το εχεται, θελω να μαθω αν κολαη,ποσο κραταει η μπαταρια και αν ειναι καλη η οθονη.Ευχαριστω εκ τον προτερων
Yngwiedis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Η μπαταρία κρατάει περίπου 5-6 ώρες σε συνεχή χρήση.Η οθόνη έχει τα θεματάκια της. Δεν είναι και οτι καλύτερο σε οθόνη.Κολλήματα δεν έχει. Ένα κόλλημα μόνο μου έκανε σε περίπου 20 ημέρες που το έχω.Παιδιά βρήκα μία λίγο ακριβούτσικη θήκη και νομίζω πως θα μας κάνει.Μπορεί να την δει και κάποιος άλλος να μας πει την γνώμη του; Θα κάνει ή όχι;
kallair Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) οι Universal θηκες ειναι συνηθως μεγάλες κ θα αφηνουν μεγαλο κενο. κοιτουσα τις διαστασεις και εψαχνα ποιο tablet εχει το ιδιο περιπου καλουπι με το δικο μας και κατέληξα σε αυτό. τι λέτε; θα ταιριάζει στο ταμπλετακι μας; http://www.ebay.com/itm/New-for-10-1-LG-G-Pad-10-1-LG-V700-Folding-Folio-PU-Leather-Case-Stand-Cover-/400768039902?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item5d4fa2fbde edit. μαλλον η παρακατω ειναι πιο "σωστη" για το ταμπλετ μας. δυστυχως δεν λεει ακριβες διαστασεις οποτε εστειλα μνμ στον πωλητη να μου στειλει τις διαστάσεις. http://www.ebay.com/itm/High-Quality-9-Inch-Leather-Folding-Stand-Case-Cover-For-LG-Optimus-Pad-V900-/221378609882? Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2014 από kallair
Yngwiedis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτή που λέω 2 posts παραπάνω νομίζεις πως θα μας κάνει; Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2014 από Yngwiedis
kallair Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτή που λέω 2 posts παραπάνω νομίζεις πως θα μας κάνει; το ταμπλετ μας εχει διαστάσεις 14.89 x 25.83 x 1.05 ενω αυτό εχει στην εικονα σαν μεγιστες διαστάσεις τα 25x17,5... αν δεν ειχε τα γατζακια και απο τις 2 πλευρες, τοτε θα προεξεχε λιγο αλλα θα μας εκανε. ασε που παραειναι τετραγωνισμένο για το μακρόστενο tablet μας οποτε θα αφηνε 2μιση εκατοστά κενό στα πλαγια.. οποτε σιγουρα δεν κανει λογω του μηκους.. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2014 από kallair
shine Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 εγώ για το συγκεκριμένο tablet λέω να πάρω μια θήκη απλά για μεταφορά. είδα αυτή. έχει 2 εκδόσεις που ταιριάζουν (θεωρητικά) 9.7" Bag Size: 26cm x 15.5cm 27.5cm x 17cm10" Bag Size: 27.5cm x 18.5cm 28.5cm x 19cm να πάρω την έκδοση των 9,7'; λογικά αφού οι διαστάσεις του είναι 25.83 x14.89 είμαι μια χαρά αλλά οριακά. τι λέτε;
Yngwiedis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) το ταμπλετ μας εχει διαστάσεις 14.89 x 25.83 x 1.05 ενω αυτό εχει στην εικονα σαν μεγιστες διαστάσεις τα 25x17,5... αν δεν ειχε τα γατζακια και απο τις 2 πλευρες, τοτε θα προεξεχε λιγο αλλα θα μας εκανε. ασε που παραειναι τετραγωνισμένο για το μακρόστενο tablet μας οποτε θα αφηνε 2μιση εκατοστά κενό στα πλαγια.. οποτε σιγουρα δεν κανει λογω του μηκους..Σε ποια εικόνα λες; Εγώ δεν βλέπω να γράφει πουθενά διαστάσεις η θήκη. Τόσο τυφλός είμαι; EDIT: Έχεις δίκιο. Τώρα το είδα στις εικόνες από κάτω. Sorry... Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2014 από Yngwiedis
k_dinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 εγώ για το συγκεκριμένο tablet λέω να πάρω μια θήκη απλά για μεταφορά. είδα αυτή. έχει 2 εκδόσεις που ταιριάζουν (θεωρητικά) 9.7" Bag Size: 26cm x 15.5cm 27.5cm x 17cm 10" Bag Size: 27.5cm x 18.5cm 28.5cm x 19cm να πάρω την έκδοση των 9,7'; λογικά αφού οι διαστάσεις του είναι 25.83 x14.89 είμαι μια χαρά αλλά οριακά. τι λέτε; Καλή επιλογή, μπράβο που τη βρήκες! Και εγώ θα πάρω μια τέτοια, ίσως το μεγάλο μέγεθος για να είμαι σίγουρος, αλλά και για να χωρέσει μέσα αν χρειαστεί κανένα καλώδιο, αντάπρορας HDMI κτλ
gregdel Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μην ξεχνάτε και τον φορτιστή μας ο οποίος είναι ιδιαίτερος για το ταμπλετ... δεν κάνει οποιοσδήποτε... εννοώ αν θέλετε να χωράει στη θήκη... Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2014 από gregdel
Yngwiedis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το Praktiker πουλάει αποκλειστικά F&U tablets και στην ίδια ιστοσελίδα με αυτά έχει και θήκες. Νομίζω πως αυτές για 10.1 κάνουν σίγουρα για το tablet μας. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2014 από Yngwiedis
shine Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μην ξεχνάτε και τον φορτιστή μας ο οποίος είναι ιδιαίτερος για το ταμπλετ... δεν κάνει οποιοσδήποτε... εννοώ αν θέλετε να χωράει στη θήκη... αυτό δε το σκέφτηκα. οπότε αν πάρω το 9,7' δε θα χωράει ο φορτιστής. και εδώ που τα λέμε και με την μεγαλύτερη θήκη παίζει να μη χωράει (πιθανόν με το ζόρι) μιας και αναφέρθηκε ο φορτιστής, δοκίμασα να το φορτίσω από την usb του χρησιμοποιώντας το φορτιστή του κινητού μου (700mAh) και κάνοντας χρήση του tablet. ο δείκτης πήγε στο 100% αλλά ξαφνικά μου έσβησε. τότε διαπίστωσα ότι στην πράξη η μπαταρία ήταν τελείως άδεια. απ ότι διάβασα όμως το θέμα είναι γενικό. δε ξέρω όμως αν το πρόβλημα αφορά την φόρτιση μέσω της Usb ή απλά θέλει μεγάλο φορτιστή. ο δικός του είναι 3000MAh! αν δηλαδή μπορούσα να δώσω 3000MAh στην usb του θα φόρτιζε κανονικά; ή αν αυτά τα 700mAh ή 1000 τα έδινα στην κανονική υποδοχή τροφοδοσίας θα ήταν οκ; όσο για τις θήκες του πράκτικερ δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω 15€ για θήκη για το συγκεκριμένο Tablet.
kallair Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 αυτό δε το σκέφτηκα. οπότε αν πάρω το 9,7' δε θα χωράει ο φορτιστής. και εδώ που τα λέμε και με την μεγαλύτερη θήκη παίζει να μη χωράει (πιθανόν με το ζόρι) μιας και αναφέρθηκε ο φορτιστής, δοκίμασα να το φορτίσω από την usb του χρησιμοποιώντας το φορτιστή του κινητού μου (700mAh) και κάνοντας χρήση του tablet. ο δείκτης πήγε στο 100% αλλά ξαφνικά μου έσβησε. τότε διαπίστωσα ότι στην πράξη η μπαταρία ήταν τελείως άδεια. απ ότι διάβασα όμως το θέμα είναι γενικό. δε ξέρω όμως αν το πρόβλημα αφορά την φόρτιση μέσω της Usb ή απλά θέλει μεγάλο φορτιστή. ο δικός του είναι 3000MAh! αν δηλαδή μπορούσα να δώσω 3000MAh στην usb του θα φόρτιζε κανονικά; ή αν αυτά τα 700mAh ή 1000 τα έδινα στην κανονική υποδοχή τροφοδοσίας θα ήταν οκ; όσο για τις θήκες του πράκτικερ δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω 15€ για θήκη για το συγκεκριμένο Tablet. κοιτα το v975m που εχω παρει για την μανα μου, μονο με usb φορτιζει και αν θυμαμαι καλα ήταν κάπου 2500mah. Οποτε μια χαρα κανονικά μαλλον θα το φορτιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα